asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Ей ти я https://www.facebook.com/sasha.riko.7/videos/555671512132666 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 25 минути, asylum каза: Аз още умувам на кво ми напомня - Ромале ромали ли, нещо бг от 2005 ли, а хората са доста по-музикални от мен! Не знам защо, но самата музика след припева ми напомня на старите песни на Малина. Ако я беше записала тя, щеше да си гръмне стабилно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 минута, Willy каза: Не знам защо но самата музика след припева ми напомня на старите песни на Малина. Ако я беше записала тя, щеше да си гръмне стабилно! На коя нейна примерно? На много стари неща ми мяза, но накрая ще се окаже, че мяза само на себе си, хъ-хъ Обичаш ли тоя хиД? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 3 минути, Willy каза: Не знам защо, но самата музика след припева ми напомня на старите песни на Малина. Ако я беше записала тя, щеше да си гръмне стабилно! То която и друга да я беше изпяла, различна от Иварията, щеше да си гръмне 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Току що, asylum каза: На коя нейна примерно? На много стари неща ми мяза, но накрая ще се окаже, че мяза само на себе си, хъ-хъ Обичаш ли тоя хиД? Не мога да се сетя, на много нейни стари кючеци ми напомня, но в много по-забавена версия. Иначе още питаш, любимият ми хит от детството! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 минута, Willy каза: Не мога да се сетя, на много нейни стари кючеци ми напомня, но в много по-забавена версия. Иначе още питаш, любимият ми хит от детството! Беше турбохит в Трафик, преди да го преобразуват в Плаза! Също в Ориент 33 Само на Ситуация може да ти прилича, според мен. Одеве по Планета след Айви пуснаха Малина и Ариа - подреждат ги по гласови данни. Малина минаваше за най-най-бездарната певица през 2000-те години, а сега ми звучи като славейче, сравнена с настоящите лидерки 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Аз лично покрай мАриа преоткривам тази на Малинажа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Шок олдум, валла! Заедно дебютираха, ето това е истинска дружба и колегиалност! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Току що, Lelqtian каза: Аз лично покрай мАриа преоткривам тази на Малинажа Аз не я преоткривам, защото не съм я закривал 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 минута, asylum каза: Шок олдум, валла! Заедно дебютираха, ето това е истинска дружба и колегиалност! Направо е скандално двете наборки да нямат дует толкова години, дали в проекта участва Жив Комикс или някой друг от тройницата ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Хищна хиена със секс заредена Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Току що, Lelqtian каза: Направо е скандално двете наборки да нямат дует толкова години, дали в проекта участва Жив Комикс или някой друг от тройницата ... Събудих се с мисълта, че неизбежно и днес ще отскочим до Свиленград! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Жив Комикс е гаранция за хит, от него се възползват гъзарки и лидерки 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 17 минути, DrAkO каза: Тя нали беше отслабнала, сега пак за лятото ли? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Изключителен професионализъм на Планьета ОфиЦЯл - клипът е резнат преди кулминацията в кючека! Джами е супернеадекватен! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 24 минути, asylum каза: Шок олдум, валла! Заедно дебютираха, ето това е истинска дружба и колегиалност! За съжаление или не, най-вероятно става дума за Биляниш! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 минута, Blueberry каза: За съжаление или не, най-вероятно става дума за Биляниш! Вилняла ли си на А @WindWalkerMonk 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 минута, asylum каза: Вилняла ли си на А @WindWalkerMonk Оле, това беше най-големия хит на една екскурзия от училище, ти майтап си правиш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 7 минути, Blueberry каза: Оле, това беше най-големия хит на една екскурзия от училище, ти майтап си правиш. Шегата настрана! И сега са доста мотЕвиращи! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 12 минути, asylum каза: Вилняла ли си на А @WindWalkerMonk На тая не, но имаше една с Мая Нури и една с Мария. Направо се съсипвах на тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: На тая не, но имаше една с Мая Нури и една с Мария. Направо се съсипвах на тях. Аз току-що се изкъртих на Иначе с Мая Нури и Мара има по 2! Но Янка е рекордьорка - 4-5. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 https://www.youtube.com/watch?v=frPfglodDzk Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари