borisslav1 Публикувано на Юли 2 Report Share Публикувано на Юли 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 При мен още не се показва в канала им, а ти вече го сподели - как става? Готино парче. Донка малко дъртее и изпяването ми е странно - или обработката... Но доста добре като за дебютантка. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Току що, asylum каза: При мен още не се показва в канала им, а ти вече го сподели - как става? Излязло му е известие 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, Blueberry каза: Излязло му е известие На мен още не ми се показва, а вече я слушах. Вива, Рамания! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 преди 6 минути, asylum каза: При мен още не се показва в канала им, а ти вече го сподели - как става? Готино парче. Донка малко дъртее и изпяването ми е странно - или обработката... Но доста добре като за дебютантка. С връзки в Хит Микс съм! Казах аз, с бисквитки Боровец в ръка. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Много добра и различна, но все пак нещо ѝ липсва, за да се превърне в тотален хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Много красива мелодия на Биолчев. Йоника тук ми напомня на Dua Lipa въпреки подпухналото й лице. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, Hurricane каза: Много добра и различна, но все пак нещо ѝ липсва, за да се превърне в тотален хит! Изпяването й куца, трябва по-различно или по-малко да я обработват. И други бездарни на запис за звучали къде къде по-добре. Готина музика и много добър припев, ама пак няма да стане хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Хубава е песента, харесва ми, Донка е откраднала на леля косата. В низините на припева само аз ли си помислих, че чувам Янева? Иначе много ми прилича на: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, BobiTo каза: Хубава е песента, харесва ми, Донка е откраднала на леля косата. В низините на припева само аз ли си помислих, че чувам Янева? Иначе много ми прилича на: и аз си ривърснах в главата частта след ""Будна те чаках..." напомня на песента 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 1. За пръв път Донка да изглежда като на снимките без обработка. Режисьорът и гримьорът нещо й имат зъб. 2. Песента не я запомних, бях разсеяна от коня на екрана. #GirlPower #Feminist 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Зле е - по-добре да се откаже това момиче навреме… язък за хубавата мелодия,която е окепазила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 преди 4 минути, Blueberry каза: 1. За пръв път Донка да изглежда като на снимките без обработка. Режисьорът и гримьорът нещо й имат зъб. 2. Песента не я запомних, бях разсеяна от коня на екрана. #GirlPower #Feminist Като по-чудо Галена не участва в този проект, мило. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Мелодията е много добра! В низините звучу като Янева, но гласчето ѝ разваля като цяло мелодията. Не знам кой инвестира толкова в очевидно загубена кауза… Жалко за интересната мелодийка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, NazzkO каза: Не знам кой инвестира толкова в очевидно загубена кауза… Кой ли😫 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Насила няма как да станат нещата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Напълно безлична песен и певица. Не разбирам какъв им е мисловния процес, когато създават такива неща? Дали си представят, че хората ще припадат по нещо такова? И между другото, прилича на откровена циганка. На мен ми е забавно как хората казват, че в низините звучи като Янева, след като Янева няма низини. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 преди 1 минута, Willy каза: Кой ли😫 Да изчака Алекс да порастне, усещам го звезда, амбициозен като майка си. В Донка и всичките си пари да вложи, няма да стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 преди 5 минути, Willy каза: Кой ли😫 Неее. Галя ли налива в нея 😹 мислех богати родители, оцко или гадже Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Току що, NazzkO каза: Неее. Галя ли налива в нея 😹 мислех богати роднини, оцко или гадже Еми да де, богати роднини, правилно си мислел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Току що, BobiTo каза: Еми да де, богати роднини, правилно си мислел. Исках да кажа родители, не лели 🧐😂😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 След няколко слушания не мога да я спра. Много различно и глътка свеж въздух сред всички еднакви песни. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Ами ето, че май Доника взе на Счети титлата за хит на лятото, а защо не и на годината! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 Представяте ли си след 3 песни с Галя, хит да стане песента в която я няма. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Юли 2 Report Share Публикувано Юли 2 Откакто е излезнала песента, не я спирам. Хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.