WindWalkerMonk Публикувано на Юли 13 Report Share Публикувано на Юли 13 В темата ще си дискутираме момичетата от Алфа, заедно с шефката им. Лидка с милион и кусур и тук. Е много е ефирна и красива. Но май момиче лед по - ме кефи от Грешници. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Мерак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Десита тръгна добре, но се превърна в тройница и спрях да я различавам. Тая новата Синонъ е хубавелка в клиповете, но нищо особено като певица. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Аз мнението съм си го казвала - звездата е Лидия, другите са придворни. Има си осанка, визия, глас и всичко. Не знам дали сте коментирали, но е закрила сезона в Мегами-София, което си е нещо голямо. В общи линии ми се струва, че продуцентчето се опитва да я спъва, за да не го обвиняват, че бута само едната. Ама така е като една проста швестерка управлява чуждите кариери и поставя егото си пред финансовата печалба и т.н. 24 участия за месец! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 12 часа , Blueberry каза: Аз мнението съм си го казвала - звездата е Лидия, другите са придворни. Има си осанка, визия, глас и всичко. Не знам дали сте коментирали, но е закрила сезона в Мегами-София, което си е нещо голямо. В общи линии ми се струва, че продуцентчето се опитва да я спъва, за да не го обвиняват, че бута само едната. Ама така е като една проста швестерка управлява чуждите кариери и поставя егото си пред финансовата печалба и т.н. 24 участия за месец! Ефтиното си е ефтино, но защо тага е #live ???? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.