WindWalkerMonk Публикувано на Юли 13 Report Share Публикувано на Юли 13 Тук е местенцето на топ котарачетата от Даймънд и малката. Тук в тази песен Денис много пробива гласа на Алекс и се чува доста силно за беквокал. Отделно удължава фразите. Мислите ли, че Емрах трябва да намери място там ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Не е ли Diamond? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 13 Author Report Share Публикувано Юли 13 преди 1 час, THE IIconic каза: Не е ли Diamond? Ох, аномалия е станала. То кои са в дайнънд в момента ? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 20 минути, WindWalkerMonk каза: Ох, аномалия е станала. То кои са в дайнънд в момента ? Данна, Малката, Робов и Теофиков ❤️ Очаквам още голяма серия хитачки от тях 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Малката ми допада, но е доста лимитиран образ, или поне това сме видели от нея. Добре, че пуска песни рядко, иначе вероятно би се изчерпала за година-две, ако пуска по-редовно. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Емрах беше там, но бързо-бързо ги напусна, не знам защо. Грахич също беше част от Даймънд, но както блесна, така и угасна. Нямали са песен от почти 3 месеца, не знам какво се случва. Но това си е запазена марка - наспамват сто песни наведнъж, дори и от едни и същи изпълнители и после заспиват зимен сън. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 1 Author Report Share Публикувано Август 1 преди 22 часа , asylum каза: Малката ми допада, но е доста лимитиран образ, или поне това сме видели от нея. Добре, че пуска песни рядко, иначе вероятно би се изчерпала за година-две, ако пуска по-редовно. Знае как да ги прави обаче. преди 32 минути, Blueberry каза: Емрах беше там, но бързо-бързо ги напусна, не знам защо. Грахич също беше част от Даймънд, но както блесна, така и угасна. Нямали са песен от почти 3 месеца, не знам какво се случва. Но това си е запазена марка - наспамват сто песни наведнъж, дори и от едни и същи изпълнители и после заспиват зимен сън. Само те губят. Песните им са трепач. Аномалия си е топ 3 хит на лятото. Номер 1 в моят личен топ де. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 18 минути, WindWalkerMonk каза: Знае как да ги прави обаче. Само те губят. Песните им са трепач. Аномалия си е топ 3 хит на лятото. Номер 1 в моят личен топ де. Наистина са трепач. Дори в най-слабите песни има нещо зарибяващо. "Аномалия"-та за мен е дори номер 1, че и задържане има. Песен на 3 месеца, а още ме кефи като на 3 дни. Това също го има при песните на Даймънд, нз дали е само при мен, но не ми омръзват за месец като всичко останало. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Мен ме закефи Нежно тия дни. И клиповете им изглеждат качествено, не евтинеят като на тройниците. 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 51 минути, asylum каза: Мен ме закефи Нежно тия дни. И клиповете им изглеждат качествено, не евтинеят като на тройниците. Нежно е топ, не знам защо не се забеляза. Предполагам заради факта, че Робов имаше 3 песни в тоя месец или пък Данка е урочасана. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.