borisslav1 Публикувано на Юли 15 Report Share Публикувано на Юли 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 оф аман от тоя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Това прилича на нещо старо яко или кавър, ако не и китка. А що се е прекръстил? Да не си е бил камшика от кокошарника? 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Защо е писан и "Бойд" (той си е Бойдев по фамилия) - да не е напуснал Пайнер? И откога се има с онзи "рапър" Dee, че чак текст му писал 😄 Песента е окей, но ми звучи познато 🤔 Жал ми е за Илиян и за Борис Дали - хубави гласове, на живо пеят като на студийните записи, а в последните години нямат и една песен, която да ае нарече "хит". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 9 минути, Just_Me каза: Защо е писан и "Бойд" (той си е Бойдев по фамилия) - да не е напуснал Пайнер? И откога се има с онзи "рапър" Dee, че чак текст му писал 😄 Песента е окей, но ми звучи познато 🤔 Жал ми е за Илиян и за Борис Дали - хубави гласове, на живо пеят като на студийните записи, а в последните години нямат и една песен, която да ае нарече "хит". Напълно еднакво мнение споделяме И по тоя въпрос! Единствените хитове на Илиян през последното десетилетие са с Теди Александрова! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Тоя да не се е разкарал от Пайнер? И по-добре ако е така!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 ""ъъъъъ.... Меровава туке меровава... само тука мисли нава само туу..." Семпъла от ТАратайката Гайдата е добра и супер звучене от Ганев както винаги. Не е напуснал Пайнер: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 37 минути, FolkEmpire каза: ""ъъъъъ.... Меровава туке меровава... само тука мисли нава само туу..." Семпъла от ТАратайката Гайдата е добра и супер звучене от Ганев както винаги. Не е напуснал Пайнер: Тя и Есил не беше, а даже вече беше казала по интервюта. После и рожден ден й честитиха и предаване й посветиха. И си тръгна и от сайта след туй Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stone_93 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Е какво сега, Пайнер да не са патентовали и името на Илиян както направиха с Деси Слава и затова да е добавил това Бойд…. 🤦♂️😅 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Много интересен и красив клип. Кефи ме, както и песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Сега осъзнах че танцуващите деца в края на клипа не са някакви случайни 😅 Like! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Пуснах клипа на мют - момичето в главната роля много прилича на Ивана! Песента ще я чуя някой друг път 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Малко са взели от кючека пепирутки https://www.youtube.com/watch?v=pcMzEeBHB0E 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 преди 39 минути, Marin каза: Малко са взели от кючека пепирутки https://www.youtube.com/watch?v=pcMzEeBHB0E и той малко е взел от плочката на Планета 4K Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.