GriskoBeats Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Какво ще кажете за тази лелка? Май това й е най-популярната песен. Ама ми харесва как вие. Ebru Gündeş 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 Irem Derici 😅 Как са я познали хахх Сигурно по татусите. А нашите "журналисти" и папараци не отразяват/снимат певиците даже и когато са някъде през деня, без шапки, очила и тн. Винаги им трябва някаква пикантерия, за да снимат и пишат, тип "колко сбръчкана изглежда Х без грим" или "Х на среща с младо гадже" и тн... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 Това на запис ли ще е в Турция? Интересно.. Дано има някоя известна певица 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 От 27.07.2021 г. от 16:44, asylum каза: Имам диска с този хит на Гюлшен! Супер обложка и кутийка! Не като нашите боклуци. Чак сега и едва-едва открих темата. Бях на море, като я пусна и не можах да се включа, понеже нямам кирилица на телефона. Само четях. Споделете кои са ви любимите изпълнители! Гюлшен, Симге и Хадисе Напоследък ми е любима 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 От 28.12.2021 г. от 1:46, Just_Me каза: Това на запис ли ще е в Турция? Интересно.. Дано има някоя известна певица Да, а в България на живо ли е предаването ? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 2 Author Report Share Публикувано Януари 2 преди 1 час, FikLena каза: Да, а в България на живо ли е предаването ? Интересно, не знаех. Да, в БГ всеки епизод е на живо 🤷♀️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Ажда Пеккан на 75 г. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 От 28.12.2021 г. от 1:50, Kriminal каза: Гюлшен, Симге и Хадисе Напоследък ми е любима И аз ги харесвам много и трите. ❤ 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 най големият хит вмомента 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10923291 Хит на Таркан разтърси Турция, подозират, че е срещу Ердоган 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 6 часа , Just_Me каза: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/10923291 Хит на Таркан разтърси Турция, подозират, че е срещу Ердоган изобщо не ми хареса. изпълнител от ранга на Таркан да пуска такива шитния Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 12 Author Report Share Публикувано Юни 12 Мале, какъв концерт днес в Германия 😃🔝 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 15 Author Report Share Публикувано Юни 15 преди 17 часа , asylum каза: Тази жена няма остаряване! 🔥 Последната й песен нещо ми е странна, ама иначе почти няма слабо 🔝 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Над 10 000 очакват Мустафа Джеджели в Крумовград на 22 юли Мегазвездата Мустафа Джеджели (Mustafa Ceceli) ще пее на площада в Крумовград на 22 юли. Най-обичаният турски поп певец ще бъде гост на града в рамките на първата „Среща на крумовградчани отблизо и далеч“. Автор е на десетки хитове, повечето са в негово изпълнение. Има милиони последователи в социалните мрежи. Някои от клиповете му в youtube са с по 200 милиона гледания. На 6 години започва уроци по пиано, а на 25 вече партнира на сцената на легендарната певица Сезен Аксу. Според феновете му у нас, поне 10 000 души ще присъстват на концерта на Мустафа Джеджели в Крумовград. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 Значиии ако покрай следващите избори ДПС поканят пак някое топ име от жените...искам да сте на линия @asylum @FikLena! 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 преди 10 часа , Just_Me каза: Значиии ако покрай следващите избори ДПС поканят пак някое топ име от жените...искам да сте на линия @asylum @FikLena! 😁 Ще нaемa чaстен сaмолет и ще дотичaм от Дубaй до мекaтa нa музикaтa Крумовгрaд/Джебел/Кърджaли одмa! ❤️ 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 1 Report Share Публикувано Юли 1 Турската мегазвезда Гюлбен Ерген ще се включи в 13-ото издание на Международната среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми". Тя е специалният гост на заключителния концерт на стадион "Хасан Семерджи", който ще започне на 30 юли/събота/ от 19.30 часа. В спектакъла ще се включи трупа за съвременно изкуство "Танца на вятъра", поздрави и приветствия ще произнесат почетни граждани на община Момчилград и официални гости. Международната среща на момчилградчани ще бъде закрита с ефектно светлинно шоу с дронове, което не е правено досега в Източните Родопи. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 23 Author Report Share Публикувано Юли 23 От 1.07.2022 г. от 11:55, FikLena каза: Турската мегазвезда Гюлбен Ерген ще се включи в 13-ото издание на Международната среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми". Тя е специалният гост на заключителния концерт на стадион "Хасан Семерджи", който ще започне на 30 юли/събота/ от 19.30 часа. В спектакъла ще се включи трупа за съвременно изкуство "Танца на вятъра", поздрави и приветствия ще произнесат почетни граждани на община Момчилград и официални гости. Международната среща на момчилградчани ще бъде закрита с ефектно светлинно шоу с дронове, което не е правено досега в Източните Родопи. Еее кефи ме, ама трябваше някой друг да поканят, тя нали миналата година пя в БГ. Иначе това е същото събитие, на което пя и Демет Акалън май 🤔 Хич не им се свидят парите, машала! 🔝 От 22.07.2022 г. от 18:46, FikLena каза: И Есил Дюран е пяла, гледам доста доволна 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 @FikLena защо са арестували Гюлшен? 😱 Дай инфо, моля 😐 ПС А намерих.. https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Turtciia-arestuva-popzvezdata-Giulshen-kazala-na-kontcert-che-uchili_783750.html 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 От 27.08.2022 г. от 18:15, Just_Me каза: @FikLena защо са арестували Гюлшен? 😱 Дай инфо, моля 😐 ПС А намерих.. https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/Turtciia-arestuva-popzvezdata-Giulshen-kazala-na-kontcert-che-uchili_783750.html Еми заслужи си ! този път прекали ! вече е под домашен арест Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Май не е като да не е права. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 1 Author Report Share Публикувано Юли 1 След Демет Акалън през 2021..сега Ханде Йенер 🤯🔝 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.