Tommy Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Шевал Сам, позната у нас като Ендер от сериала "Опасно изкушение" изпълни "Бяла роза" на концерта си в Зала 1 на НДК. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 преди 31 минути, Tommy каза: Шевал Сам, позната у нас като Ендер от сериала "Опасно изкушение" изпълни "Бяла роза" на концерта си в Зала 1 на НДК. Аз много се изкефих като гледах клипчета от концерта! Много исках и да присъствам, но баш преди Коледа не успях. А бай Ганьо както винаги се прояви и оплю жеста на Шевал - песента звучала като кючек. Еми няма турския бенд специално да се научи да свири на български народни инструменти 🤦♀️ Мен си ме изкефи колко разчупено звучеше! Друг коментар беше и видиш ли как се кикотела като пеела песента..еми кефи се жената.. А точно одеве гледах че освен Фики, баба Силвер Нури (Силвия Кацарова) и тя се снимала с Берк Октай и Шевал 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 преди 1 минута, Just_Me каза: Аз много се изкефих като гледах клипчета от концерта! Много исках и да присъствам, но баш преди Коледа не успях. А бай Ганьо както винаги се прояви и оплю жеста на Шевал - песента звучала като кючек. Еми няма турския бенд специално да се научи да свири на български народни инструменти 🤦♀️ Мен си ме изкефи колко разчупено звучеше! Друг коментар беше и видиш ли как се кикотела като пеела песента..еми кефи се жената.. А точно одеве гледах че освен Фики, баба Силвер Нури (Силвия Кацарова) и тя се снимала с Берк Октай и Шевал 😅 Ma me fo/\k/\opume Hu cu npu/\u4am 🤷🏻♂️ Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 27 Author Report Share Публикувано Декември 27 преди 7 минути, asylum каза: Ma me fo/\k/\opume Hu cu npu/\u4am 🤷🏻♂️ Еми а де.. ама дай му на Ганьо само да плюе. За мен си звучи мега яко музиката. 5тото клипче: er_bg (@er_bg_23) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 361 likes, 6 comments - er_bg_23 on December 23, 2023 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.