RumyanaFen Публикувано на Юли 20 Report Share Публикувано на Юли 20 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Крайно скучно и безлично. Даже не помня кои са последните му песни, балонът му отдавна се спука 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Да му пожелаем един ден детето му като поотрасне да пуши от тая смрад и да тегли кредити от тези фирмички! И за да бъда positive - пожелавам му да не става квадратен като баща си! Песента е скучна и безинтересна. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Мазна реклама на вейпове и бързи кредити. В какво се превърна Пайнер.. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Цигански-трътлести пръсти върху нова техника иу.. Кики откраднал барабаните от брат му Лайнах Да слага очила, че май не вижда на разстояние като му гледам премережения поглед към монитора Припева ми идва като на Роксана - С тебе ми е най 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 преди 1 час, pacho каза: И за да бъда positive - пожелавам му да не става квадратен като баща си! Няма как. То и сега му отнема неимоверно усилие да не изглежда като него. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 VapePro спонсорират двамата най-големи конкуренти Фики и Меди? Еее не е интересно така 😂 А песента и клипът напомнят на доста други, малко манджа с грозде. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 И този път не му се получи .. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 преди 19 часа , Гальо каза: Крайно скучно и безлично. Даже не помня кои са последните му песни, балонът му отдавна се спука Съвпада с моето мнение! Много точно казано! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 На мен пък песента ми хареса ... клипа дразни с натрапващото се продуктово позициониране ... аман ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Песнета е супер! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Кефи пък! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.