Just_Me Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 11 часа , ribaton каза: https://img321.com/view/image/0f76cd0b-91be-4ecf-ad3b-cbcd4198be7f Дай линк де, к'ва е тая снимка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 1 час , Just_Me каза: Дай линк де, к'ва е тая снимка Знаеш ли колко хора тук имат песента а?Многооо ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 31 минути, ribaton каза: Знаеш ли колко хора тук имат песента а?Многооо ... То всеки може да си я свали през Ютуб но не всеки има мастър версията 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Явно е отраснала с клиповете на първата кукла Барби във фолка! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не говоря за you tube ... Поне 15-20човека разпологат с песента с мастер-а 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 часа , ribaton каза: Не говоря за you tube ... Поне 15-20човека разпологат с песента с мастер-а И що за комплексарщина е да постнеш само снимка за да покажеш, че и ти я имаш? Ако не искаш да я споделиш си е твое право, слушай си я не се хвали пред останалите, никой няма да те вземе за по-готин, дори напротив. Песента и клипа ми харесват! 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Бруталния клип, песента днес ме зариби съвсем, но много як текст и рими, Галена просто няма слабо. Тази година си е нейна, ако не броим "Турбуленция". 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 https://vm.tiktok.com/ZMdt5ntUm/ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 20 минути, Senhor каза: https://vm.tiktok.com/ZMdt5ntUm/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stone_93 Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 (редактирано) Гледанията на Галка май са купени… вече е смъкната от trending-a 😮🤷♂️ Редактирано Юли 22 от stone_93 2 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 51 минути, stone_93 каза: Гледанията на Галка май са купени… вече е смъкната от trending-a 😮🤷♂️ И на мен ми направи впечатление, за 3-4 часа стана №1 и след още толкова падна на 3, а сега никак я няма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 преди 3 часа , lucellent каза: И на мен ми направи впечатление, за 3-4 часа стана №1 и след още толкова падна на 3, а сега никак я няма Не падна... На трето беше в музикалния, а на първо в главния. Под клиповете предимство за изписване има музикалният тренд, а там по-късно я вкараха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Средняшка песен . Няма тръпка . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Брутален хит! И клипът много ми харесва. Малко смешно ми е когато я затвори вратата и разговорът там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Клипа е топ! Песента на средно ниво! Може и да стане хит! Браво на Д.Ганев И целият екип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Кефи ме. Първо като я чух, си рекох - скука и баналност. Но бях някъде и мина като фон 2-3 пъти по ТВ и ми се наби в главата. Явно формулата за хит си остава да звучи като сто други, плюс готин клип. Знае си работата Галена. Ще стане хит, но няма да надмине Турбуленция. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 От 22.07.2021 г. от 13:45, Born to Die каза: Бруталния клип, песента днес ме зариби съвсем, но много як текст и рими, Галена просто няма слабо. Тази година си е нейна, ако не броим "Турбуленция". Защо за Бога трябва да броим едната "Турбуленция" на счетоводителката Ако ще се брои, нека е както следва - включете и другата песен на горепосочената "Deals". Тя не беше ли също турбо хит преди няколко месеца Масово явно ви е напекло яко жаркото слънце. И запомнете, че ако не беше Башур "Турбуленция" щяхте да видите през крив макарон Айде сега по темата, че много се отплеснах с въздухарки, харчещи кеша на евреина си. Браво, Галче! 100 живота мога да те слушам и гледам! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 преди 4 часа , Wild_Style каза: И запомнете, че ако не беше Башур "Турбуленция" щяхте да видите през крив макарон Сякаш щяхме да видим 80% от кариерата на Галя, ако изобщо все още беше действаща певица. Айде, стига глупости. Радвайте се на хубавите песни и стига сте злобели! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Галче е имала и по-силни летни парчета със сигурност, но е зарибяващо парчето. Изпълнението е топ! Аранжиментът ми е леко постен, ако беше по-ударен щеше да е 6 точки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Постпродукцията е тотал щета, но излъчването, визията и маниерите на Галош компенсират. Тотален мууд е. Песента е Ж Е С Т О К А. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 От 21.07.2021 г. от 18:22, Olay каза: Иначе як римейк на Пиян, радвам се, че е решила да възражда старите хитове на Преслава. Галена 2010: "Аз съм най-голямата фенка на Преслава!" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.