asylum Публикувано на Юли 28 Report Share Публикувано на Юли 28 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Голяма гавра 🤦♀️ Айви обаче упорито продължава да си пуска песни 🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 28 Author Report Share Публикувано Юли 28 Симпатична ми е, но нещо липсва. А самата песен прилича на нещо старо, почти си го запях... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 21 минути, asylum каза: Симпатична ми е, но нещо липсва. А самата песен прилича на нещо старо, почти си го запях... Определено липсват пайнерската Тройница Живко ремикс, Бенеди и Джоука без р-то Остро и препоръчвам да не прави песни без тях. А заглавието е много тематично, определено си е докарала устата все едно вейпъра е претърпял авария докато е бил там. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Как събра тая 9 000 лайка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Да я бяха дали тази песен на някой по-кадърен, щеше да става поне малко повече за слушане, но това - това не става дори да изслушаш рекламата в тубата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 29 Author Report Share Публикувано Юли 29 Ако я пееше Теди, щеше да е хит! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Много голяма "Авария" в целия Пайнер. Излишно е да казвам, че девойката е бездарна - видимо е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Това да беше песен на Емануела или Теди Александрова поне щеше да става за слушане, но признавам, тая е упорита! Продължава с песните през месец! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Ммм ако беше песента на Г-н Д.Ганев ще ше да гръмне и да е хит но нее на Ганев. Все пак успех на песента им на Айви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Глобален хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Author Report Share Публикувано Юни 7 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Глобален хит Ha 13 Mopema 😍❤️🌹🧿🎉 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 От 31.07.2021 г. от 16:50, DevilWish каза: Това да беше песен на Емануела или Теди Александрова поне щеше да става за слушане, но признавам, тая е упорита! Продължава с песните през месец! Ох, ама такава е зарибявка! Няколко месеца по-късно и постоянно я надувахме я в колата, я от апартамента. Айварията тук нацели яката песен! ❤️ 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.