pechenko Публикувано на Юли 31 Report Share Публикувано на Юли 31 Правила: 1. В темата се пише само за поп фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видеоплатформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 @Gerganafen, не е ли ирония, че Жоро Рапа влезе в Пайньера в годината, в която Гергана си тръгна? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 Пуснете си химна! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 2 милиона за хита! 1 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юли 31 Author Report Share Публикувано Юли 31 преди 6 минути, asylum каза: 2 милиона за хита! @DarkChild ми сподели, че си бял колкото гърдите на Анелия. Вярно ли е? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 преди 1 минута, pechenko каза: @DarkChild ми сподели, че си бял колкото гърдите на Анелия. Вярно ли е? А очите му тъмни като зърната й. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Току що, pechenko каза: @DarkChild ми сподели, че си бял колкото гърдите на Анелия. Вярно ли е? дали съм 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Поздрав за всички! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Хитовият хит мина 3М за 10 дни! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Аман от хитове, време е за гърмеж! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 9 часа , asylum каза: 2 милиона за хита! Верно си е хит, щом аз съм си я свалил на флашка в колата. Иначе, на Дацов доведената щерка я бива. Само да не си бе наляла устата толкова много. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 52 минути, foxy_vd каза: Верно си е хит, щом аз съм си я свалил на флашка в колата. Иначе, на Дацов доведената щерка я бива. Само да не си бе наляла устата толкова много. И в коментарите в тубата всеки казва, че я чува из града си и приятели! Потвърдено! Хитов хит! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Снощи Галена най- въртяна с различни песни. Всяка втора песен на Галена беше. Тhe Corner- най-ужасната дискотека. Първи и последен път там. Повече никога на дискотека в Слънчев бряг. Дотука бях! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 24 минути, zai4eto82 каза: Снощи Галена най- въртяна с различни песни. Всяка втора песен на Галена беше. Тhe Corner- най-ужасната дискотека. Първи и последен път там. Повече никога на дискотека в Слънчев бряг. Дотука бях! Мани Галена, Малена, Корнер, Морнер, Слънчака. Кай ни за Коцака! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 15 минути, asylum каза: Мани Галена, Малена, Корнер, Морнер, Слънчака. Кай ни за Коцака! Нищо няма за разказване. Освен,че съм на 2 часа сън и ми е лошо, друго няма. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 48 минути, zai4eto82 каза: Снощи Галена най- въртяна с различни песни. Всяка втора песен на Галена беше. Тhe Corner- най-ужасната дискотека. Първи и последен път там. Повече никога на дискотека в Слънчев бряг. Дотука бях! Какво се е случило Зайче? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 39 минути, zai4eto82 каза: Нищо няма за разказване. Освен,че съм на 2 часа сън и ми е лошо, друго няма. Скандализираш. Айде като се наспиш утре ще ни кажеш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Колко са "морални" всички, ама на топа са все едни и същи... Валя: Аз съм разведена отдавна, но по време на брака си с бившия забременях от сегашния! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Само глупости са ви в главата. Единственото, което ще кажа е,че скоро Коце ще има изненада, май ще пуска дуета с Преслава. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 20 минути, zai4eto82 каза: Само глупости са ви в главата. Единственото, което ще кажа е,че скоро Коце ще има изненада, май ще пуска дуета с Преслава. И ще станеш яростен защитник на щъркукела от Толбухин? Дано флопне! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 32 минути, zai4eto82 каза: Само глупости са ви в главата. Единственото, което ще кажа е,че скоро Коце ще има изненада, май ще пуска дуета с Преслава. Дано не. Трудно ще ти е да я хвалиш мумията след като дори фризьорката не я кефи. Веднага да я презаписва спешно с по-твой избор между любимите ти Тиана и Ашли! Те са топ, та и Наркоце да се види с хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 36 минути, zai4eto82 каза: Само глупости са ви в главата. Единственото, което ще кажа е,че скоро Коце ще има изненада, май ще пуска дуета с Преслава. Пепи много активна стана, 3 песни за 3-4 месеца, само че аз бях дочул че дуета с Лидия е бил този с Коце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 55 минути, zai4eto82 каза: скоро Коце ще има изненада, май ще пуска дуета с Преслава. Дуета е римейк на 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 36 минути, THE IIconic каза: И ще станеш яростен защитник на щъркукела от Толбухин? Дано флопне! Няма как да съм за Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Няма как да съм за Преслава. С коя палавница искаш да е тогава дуета вместо с тая мумия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари