Jump to content

Препоръчани коментари

преди 2 минути, DarkChild каза:

В криминалната хроника ли?

https://bnr.bg/radiobulgaria/post/100379365

Вече ще казвам, че слушам само виртуозни музиканти и наследниците им.

• Haha 3
преди 2 минути, Blueberry каза:

https://bnr.bg/radiobulgaria/post/100379365

Вече ще казвам, че слушам само виртуозни музиканти и наследниците им.

Значи Денис Юсеинов му е името. Какъв Теофиков или телевизор ли беше?

• Haha 2
преди 1 час , WindWalkerMonk каза:

A името няма никво значение. Една от нашите чистачки си е манго, но се казва Летисия.

А, въй - да не е тази? :o

• Haha 3
  • Love 1
Току що, Gerganafen каза:

А, въй - да не е тази? :o

Тази е много бяла. Онази си е мургавелка. Даже и златен зъб има. 

• Haha 4
преди 3 минути, DarkChild каза:

Значи Денис Юсеинов му е името. Какъв Теофиков или телевизор ли беше?

През 70-те е имало закон/наредба, при която всички фамилни имена са станали имената на дядото, а не на рода - има много хора с различни фамилии от родителите си. Дори и Фики е Фикрет Тунчер Фикрет, а не Али като татко си.

Но и Юсеинова мога да бъда, нп!

• Haha 3
  • Love 1
преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Тази е много бяла. Онази си е мургавелка. Даже и златен зъб има. 

Classic gypsy hygienist ❤️

• Like 1
  • Love 1
преди 10 минути, Blueberry каза:

През 70-те е имало закон/наредба, при която всички фамилни имена са станали имената на дядото, а не на рода - има много хора с различни фамилии от родителите си. Дори и Фики е Фикрет Тунчер Фикрет, а не Али като татко си.

Рашия Юсеинова ❤️

• Haha 4
  • Dislike 1
преди 25 минути, Blueberry каза:

Няма да ти се получи, според мен. А и вече остаря за теб 🤭

• Haha 4
преди 43 минути, THE IIconic каза:

На Фики му се е родило момиче! Честито! 

Тони съобщи снощи от сцената в Сл.Бряг, че снахата ражда! Междувременно таткото с милион на един от най-големите си флопове! 

• Love 1
  • Sad 1
преди 23 минути, BobiTo каза:

Тони съобщи снощи от сцената в Сл.Бряг, че снахата ражда! Междувременно таткото с милион на един от най-големите си флопове! 

Това се оказа по-голям флоп и от "Искаш да съм коткъъъ" и "Катакомба", но Алисия също го конкурира. Не е лесна конкуренцията за най-голям флоп от топ име, даже е по-жестоко от тази при хитовете.

преди 2 минути, Willy каза:

Това се оказа по-голям флоп и от "Искаш да съм коткъъъ" и "Катакомба", но Алисия също го конкурира. Не е лесна конкуренцията за най-голям флоп от топ име, даже е по-жестоко от тази при хитовете.

Трябва да има номинации за флоп на годината, в категория мъже Фики има конкуренция... 

• Sad 1

Между другото само да кажа, никой никога не е казал за "Красиви лъжи", че е флоп. Песента си беше хит в чалга средите. Дори в момента в летния сезон пак си се пускаше. Казаха само, че е флопнала много очакванията. И това дойде от @Danger. и Кондомчо. Даже помня, че @Danger. на втория ден се чудеше дали Галена и Криско са се чули и са си казали, че нещо не е наред.

Песента се очакваше да тресе държавата като Ела и си вземи, но си остана основно популярна в чалгата. Незаслужено при това! Беше абсолютно анатемосана от Сити и другите подобни, както и от някои канали. Това попречи да стигне до хората които не слушат много чалга. 

• Like 1
преди 3 часа , FikLena каза:

Меди чист циганин даже незнае турски.казваш се МЕХМЕД а незнаeш турски WTF ?!?! Как е възможно?

.но Тони Стораро си е турчин

Покажи ми едно турско семейство, което да празнува бала на сина си така:

• Haha 3
преди 12 минути, WindWalkerMonk каза:

Между другото само да кажа, никой никога не е казал за "Красиви лъжи", че е флоп. Песента си беше хит в чалга средите. Дори в момента в летния сезон пак си се пускаше. Казаха само, че е флопнала много очакванията. И това дойде от @Danger. и Кондомчо. Даже помня, че @Danger. на втория ден се чудеше дали Галена и Криско са се чули и са си казали, че нещо не е наред.

Песента се очакваше да тресе държавата като Ела и си вземи, но си остана основно популярна в чалгата. Незаслужено при това! Беше абсолютно анатемосана от Сити и другите подобни, както и от някои канали. Това попречи да стигне до хората които не слушат много чалга. 

Някакъв трап ремикс вариант на песента си се въртеше по Сити.

Говорейки за флопове, искам да изкажа искреното си възмущение, че този брутализъм няма и 2 милиона!

Новото поколение явно не оценява класата на Яни. Ако и аз имам късмета да я намеря в неудобно положение - например докато нагъва дюнер или бърза за тоалетна, задължително ще я спра за да й кажа "Много ми харесва флопът ти Таратайка" и ще настоявам да обсъдим причините, поради които проектът не постигна желания успех. ❤️

• Haha 1
  • Love 2
преди 1 минута, Olay каза:

Някакъв трап ремикс вариант на песента си се въртеше по Сити.

Мисля, че беше на много по - късен етап. 

• Like 1
преди 1 час , THE IIconic каза:

На Фики му се е родило момиче! Честито! 

Ето това е. А българките само пушат цигара след цигара. После защо се топи нацията.

• Like 1
преди 54 минути, WindWalkerMonk каза:

Даже помня, че @Danger. на втория ден се чудеше дали Галена и Криско са се чули и са си казали, че нещо не е наред.

98BFF41E-6295-4113-AFBC-A6988B097AF2.jpeg

• Haha 1
преди 1 час, BobiTo каза:

Трябва да има номинации за флоп на годината, в категория мъже Фики има конкуренция... 

Виж, това дори забравих че е излизало. Ето кой печели!

• Like 1
  • Sad 1
преди 4 минути, PHILIPP PLEIN каза:

Еслем турско или циганско име трябва да се води ? 

Арабско е, доколкото чета, ползва се и от турци. 

• Haha 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...