Willy Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Амиии...терминатор! 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 2 часа , Lelqtian каза: Така като гледам снимката от плаката ... объркали са заглавията и на Майчето Нури, и на пропялата инфлуенцърка. Мая Нури не се изявява по някакви разбити селкски стадиончета. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 4 часа , Willy каза: Амиии...терминатор! 7/11 са издадени в рамките на година, нормално да са в топа все още. То няма друг издал толкова, че да е конкурентия за приза “терминатор” 😃 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 33 минути, Гальо каза: 7/11 са издадени в рамките на година, нормално да са в топа все още. То няма друг издал толкова, че да е конкурентия за приза “терминатор” 😃 Ами да има, бе. Никой не е виновен, че другите парцалани са мързеливи, неспособни да имат подобна продукция като нейната. Галена е връх и никоя няма не може да я достигне. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 9 минути, чушка. каза: Ами да има, бе. Никой не е виновен, че другите парцалани са мързеливи, неспособни да имат подобна продукция като нейната. Галена е връх и никоя няма не може да я достигне. Вярно е, не всяка е способна да създаде 10 колаборации за една година ❤️ 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Майка ми много доволна от концерта на Ивана снощи. Ивана запоннала да пее в 21:30 до 00:30 часа, даже я викали и на бис, хората са се качили и на сцената при Ивана и играли хоро. Ивана между всяка песен е говорила за живота. Дъщеря й е режисьор на концерта. Ивана посвещава концерта си на баща си, който й казал като имаш глас, пей. Поканила е Радко Петков, защото искала да му подаде ръка и да покаже на всички,че той не е изпълнител за дискотеки, а за концертни сцени и че иска да го види на концертната сцена скоро и да му помогне. Майка ми много го харесала, вика така пее, изглеждал като Галин ми каза. Аз й отвърнах,че той може да пее, но не го канят никъде за участия. А пък майка ми го защитаваше. Много хора имало и Ивана казала: ако поне малко съм ви напълнила душата, ще се радвам. А майка ми вика даже им препълнила душата. Толкова доволни били всички. Радко пял и сръбско, и гръцко, Стояна не спирала да свири. Всичко на живо се пеело. Майка ми вика Ивана много народен човек е. Накрая Ивана казала: Накрая ще се полеем с шампанското и изпяла Шампанско и сълзи. Почти в последния момент приятелката на майка ми е купила билети, защото майка ми е нямало как, тя е била на работа тогава, че затова билетите са били малко по-скъпи. И даже нямало и таксита, автобуси. Такситата всички заети. Майка ми се прибрала с пеша с приятелката си ,че и дъжд валеше, прибра се към 1:00 часа. Във вторник пък с баща ми пак щяла да ходи на концерт в Летния театър ама на много изпълнители, но от естрадните. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 1 час, zai4eto82 каза: Майка ми много доволна от концерта на Ивана снощи. Ивана запоннала да пее в 21:30 до 00:30 часа, даже я викали и на бис, хората са се качили и на сцената при Ивана и играли хоро. Ивана между всяка песен е говорила за живота. Дъщеря й е режисьор на концерта. Ивана посвещава концерта си на баща си, който й казал като имаш глас, пей. Поканила е Радко Петков, защото искала да му подаде ръка и да покаже на всички,че той не е изпълнител за дискотеки, а за концертни сцени и че иска да го види на концертната сцена скоро и да му помогне. Майка ми много го харесала, вика така пее, изглеждал като Галин ми каза. Аз й отвърнах,че той може да пее, но не го канят никъде за участия. А пък майка ми го защитаваше. Много хора имало и Ивана казала: ако поне малко съм ви напълнила душата, ще се радвам. А майка ми вика даже им препълнила душата. Толкова доволни били всички. Радко пял и сръбско, и гръцко, Стояна не спирала да свири. Всичко на живо се пеело. Майка ми вика Ивана много народен човек е. Накрая Ивана казала: Накрая ще се полеем с шампанското и изпяла Шампанско и сълзи. Почти в последния момент приятелката на майка ми е купила билети, защото майка ми е нямало как, тя е била на работа тогава, че затова билетите са били малко по-скъпи. И даже нямало и таксита, автобуси. Такситата всички заети. Майка ми се прибрала с пеша с приятелката си ,че и дъжд валеше, прибра се към 1:00 часа. Във вторник пък с баща ми пак щяла да ходи на концерт в Летния театър ама на много изпълнители, но от естрадните. Ша кажеш че няма зет бакшиш да я прибере, ми тряя да бъхти в дъжда ... 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Откога Меди е по City TV? В момента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Откога Меди е по City TV? В момента Нарочно. Проверява(ме) дали следиш канала, за да ни информираш! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 40 минути, Lelqtian каза: Ша кажеш че няма зет бакшиш да я прибере, ми тряя да бъхти в дъжда ... А, Ники кара извънградско само. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Как може такива недоразумения да се допускат да се излъчват по Планета. Добре,че не е в Пайнер: 1 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Откога Меди е по City TV? В момента El Grande Косьо кога? 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 3 минути, asylum каза: Нарочно. Проверява(ме) дали следиш канала, за да ни информираш! Изобщо не го следя вече. Чиста случайност просто пуснах и видях,че следва той. Досега гледах новото предаване на 7/8 ТВ 4 плюс с Нели Петкова. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Е сега е Коцето по Фен с Любов ли е. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Изобщо не го следя вече. Чиста случайност просто пуснах и видях,че следва той. Досега гледах новото предаване на 7/8 ТВ 4 плюс с Нели Петкова. Имам предвид новинарските ти емисии по принцип. Чакаш Рикчи, получаваш Медведя - същинско нещастие! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 2 минути, asylum каза: Имам предвид новинарските ти емисии по принцип. Чакаш Рикчи, получаваш Медведя - същинско нещастие! Нищо не чакам. Не следя Сити Тв Вече. Дано Коце след тоя маратон от участия тези дни един след друг оцелее. Вчера в Слънчев браг, днес в Приморско, утре на сватба. В 4:42 си е легнал. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Току що, zai4eto82 каза: Нищо не чакам. Не следя Сити Тв Вече. Дано Коце след тоя маратон от участия тези дни един след друг оцелее. Вчера в Слънчев браг, днес в Приморско, утре на сватба. В 4:42 си е легнал. Няма ли да ни разкажеш за последното му участие? Не се ли наспа оттогава 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 3 минути, asylum каза: Няма ли да ни разкажеш за последното му участие? Не се ли наспа оттогава Не, няма какво да се разказва. Каквото съм го казала на Коце съм го казала после, Повече Слънчев бряг не бих повторила. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 10 минути, zai4eto82 каза: А, Ники кара извънградско само. Един път можеше да направи изключение за тъщата ... преди 4 минути, zai4eto82 каза: Нищо не чакам. Не следя Сити Тв Вече. Лошо. Няма да видиш като почнат да въртят новата номер ено, Ани Принцес. Или им спря кранчето щото прайда свърши и вече не пускат чичо? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Не, няма какво да се разказва. Каквото съм го казала на Коце съм го казала после, Повече Слънчев бряг не бих повторила. Коце е мъртъв за нас оттук насетне, да знаеш. Щом не желаеш да правиш реклама на участията му, няма да ги посетим. Лоша услуга му направи. 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Може да е спряла да пиарства на Коцака, но благодарение на ТУ-цето научих за новата лидерка! Хитов хит! 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 19 минути, asylum каза: Може да е спряла да пиарства на Коцака, но благодарение на ТУ-цето научих за новата лидерка! Хитов хит! Кой сега е номер едно, друго си е да дебютираш на форумното опело за Наркобосс! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 6 часа , Гальо каза: 7/11 са издадени в рамките на година, нормално да са в топа все още. То няма друг издал толкова, че да е конкурентия за приза “терминатор” 😃 Е да, ама виж и позициите, примерно, 100 живота е на 27-мо място, 15 месеца след излизането й. Аз не се сещам за друга песен с подобен резултат от последните години, дори и Проблем, Пиян и Феноменален не издържаха толкова. За сравнение, над двете песни на Пепи от 2021 е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Само като прочетох величествения псевдоним Ани Принцес разбрах, че това е новият хит, дори преди да съм го чул! Благодарности на @zai4eto82 че ни запозна с Принцесата! #СамоИстинскитеХитове #РипНаркотин 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Най-различното и свежо парче за лято 2021, не го спирам. Доста хора обаче не го възприеха като песен, а като реклама… 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари