asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 4 часа , pacho каза: Този няма ли си някаква сериозна работа? Да не говорим, че малко странно си върти главата и очите. Дай по-полека с чупките! Противен картоф. 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Откакто издигнаха кариерата на Галена чрез Нищо общо, нямат спиране и покоряват нови и нови върхове, докато тя си губи времето с някакви Огризковци! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ма-ма-мама ми каза участвува в тоз клип! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 6 минути, asylum каза: Ма-ма-мама ми каза участвува в тоз клип! Че тя участва и в клипа на Джордан, и в клипа на Илиян- Правя си душата също. Голямо лансиране. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Да видим дали и Тръпката ще успее да покори върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 7 минути, zai4eto82 каза: Че тя участва и в клипа на Джордан, и в клипа на Илиян- Правя си душата също. Голямо лансиране. Голямо лансиране - няма що. Плащат й за модел, участва си жената. Много преди нея е имало да участват у всеки първи-втори клип. Даже тя по-рядко. Днес ще те отменя и ще известя, че дават песните на Илиян по Планьета ЧиВи. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 В момента по Планета 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 13 минути, asylum каза: В момента по Планета Заради Ани Принцес ще почна пак да гледам "Планета"! Ще чакам с трепет да я пуснат, както в доброто старо време<3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 27 минути, asylum каза: Голямо лансиране - няма що. Плащат й за модел, участва си жената. Много преди нея е имало да участват у всеки първи-втори клип. Даже тя по-рядко. Днес ще те отменя и ще известя, че дават песните на Илиян по Планьета ЧиВи. Знам, защото е рожденик. В момента си имам по-важни проблеми. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Знам, защото е рожденик. В момента си имам по-важни проблеми. rude 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 8 минути, zai4eto82 каза: Знам, защото е рожденик. В момента си имам по-важни проблеми. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 45 минути, Willy каза: Да видим дали и Тръпката ще успее да покори върха. Не. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 23 минути, zai4eto82 каза: Знам, защото е рожденик. В момента си имам по-важни проблеми. Тоест признаваш, че следенето и отчитането на излъчванията по Планета е проблем сам по себе си, но днес просто имаш други проблеми? преди 24 минути, Gerganafen каза: Заради Ани Принцес ще почна пак да гледам "Планета"! Ще чакам с трепет да я пуснат, както в доброто старо време<3 Много класно звучи и изглежда на голям телевизор! Достави си това удоволствие! Преди малко пуснаха Гертрудис с Да започнем от средата, а след нея 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Хитова ретро серия по Планьетъ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Това ще е първата песен на Галена от Дай ми любов насам, която ще е под 10М гледания. Интересна е, но не мисля че ще им се получи, аз също не я слушам. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 1 минута, Willy каза: Това ще е първата песен на Галена от Дай ми любов насам, която ще е под 10М гледания. Интересна е, но не мисля че ще им се получи, аз също не я слушам. Казах ти да пишеш във форума, че няма да я броим за нейна ако не стане хит, кое не разбра? 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Току що, Danger. каза: Казах ти да пишеш във форума, че няма да я броим за нейна ако не стане хит, кое не разбра? Обратно на Кавала, тука 70% от времето си пее тя, няма да стане мило. Само Ариа може да има 500к с 40к лайкс!😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 15 часа , asylum каза: Мата Хари е просто шпионка, ние си имаме истинска ! Добре де, всяка к*рва ли трябва да се прави на чалгаджийка? То не бяха Арии, Джии, Паломи и кво ли не, сега и тая. Колко пък да им се вдига цената заради това, че стават за резил по телевизора? После що се плюе чалгата... 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hurricane Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 49 минути, Willy каза: Това ще е първата песен на Галена от Дай ми любов насам, която ще е под 10М гледания. Интересна е, но не мисля че ще им се получи, аз също не я слушам. Така ли стана? То, защото хората я приемат за реклама, нали? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 23 минути, Hurricane каза: Така ли стана? То, защото хората я приемат за реклама, нали? Повече от половината коментари са само за Ефбета. Но дори и да не стане голям хит какво от това? Взели са си парите от цялата работа, а и Галена си осигури лидерската година вече с останалите песни. Друг е въпроса, че лятното предложение на твоята няма да може да мине и “Земетръс”. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 36 минути, Hurricane каза: Така ли стана? То, защото хората я приемат за реклама, нали? Преси, точно ти с далеч най-големото флопче от поредицата тренд дуети между топ звезди и млади, недей се обажда, много моля! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Аз, когато чуя "Тръпката": Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 По-добрата Галенина реклама! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 25 минути, xroflx9 каза: По-добрата Галенина реклама! Най-добрата Галенина реклама! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 6 часа , zai4eto82 каза: А други нямаме нужда да пропускаме реклами, защото имаме Youtube premium. Трети пък имаме AdBlock и пропускаме рекламите безплатно. А ти си една от сигурно 10-20 балъци в целия свят, които дават пари за YouTube premium. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари