devotioner Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Меди в момента много доближава Галена за участията, пълни всяка една дискотека и всяка песен се пее от всички!!! Бях на две участия по морето, сравнения с Теофиков и други подобни са безсмислени… Няма по-силен от него в момента!!!- Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Само Коце ще пее в Бургас. Сега звънях на клуба. А трябваше Трио БИК. И останах сама в стаята. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 13 часа , GSA каза: Моля? Точно така - пуснете си Турнетата от 2005,6,7 да видите как Ема мачка стадионите и всичко живо пее като обезумяло песните и. А сега се принизява да прави простотии само и само да я завъртят 2 пъти в дискотеката. Айде нема нужда. Те пееха песните на всички. Емилия винаги е имала хубава дискография, но много рядко е била с топ хита. Като цяло и тя, и Анелия винаги са били "много добре", не са падали в нивото, но не са били й терминаторки. Анелия се откъсна от прокобата около 2014, Емилия - 2019. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Анелия си беше терминаторка в първите няколко години от кариерата си. Баш си беше от лигата на най-големите Глория, Десислава, Камелия, Ивана, а за 2006 даже беше главна конкуренция на Прес и Иви. После в комерс ерата взе да става average актуална. Емилия такъв връх действително не е виждала, но наистина е иронично как днес като реши прави по-големи хитове от всички. Какво нещо са парите и екипа... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 31 минути, Blueberry каза: Те пееха песните на всички. Емилия винаги е имала хубава дискография, но много рядко е била с топ хита. Като цяло и тя, и Анелия винаги са били "много добре", не са падали в нивото, но не са били й терминаторки. Анелия се откъсна от прокобата около 2014, Емилия - 2019. Анелия е била и по-добре от това, преди да забременее си беше абсолютен топ, а Погледни ме в очите вървеше дори по водопроводната и електропреносната мрежа 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 1 минута, SG каза: Анелия си беше терминаторка в първите няколко години от кариерата си. Баш си беше от лигата на най-големите Глория, Десислава, Камелия, Ивана, а за 2006 даже беше главна конкуренция на Прес и Иви. После в комерс ерата взе да става average актуална. Емилия такъв връх действително не е виждала, но наистина е иронично как днес като реши прави по-големи хитове от всички. Какво нещо са парите и екипа... Пък аз мислех как Ивито е актуална дебютантка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 8 минути, Lelqtian каза: Пък аз мислех как Ивито е актуална дебютантка! Всяко поколение трябва да си има по едно Иви, Деси и т.н. Чакаме нови изпълнители Гло и Ками. Нова Ани като гледам имаме вече. Иначе съм на мнение, че Анелия си беше супер масова и по време на ерата Не поглеждай назад след раждането. После Всичко води по теб също беше мега сензация, а следващите албуми макар и не чак толкова емблематични винаги си имаха хитове, някои от които сред най-големите за годината. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Анелия е от легендите и си има големи хитове почти всяка година. Проблемът при нея беше, че като име спря да е интересна и конкурентноспособна още 2014. За сравнение, Яница 2015 също беше по-коментирана и харесвана от Теди Александрова, която си я мачкаше с хитове отвсякъде. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Днес Яница в Бургас. Аз пък имам спомен с Коце преди година на днешния ден в Приморско. Бях и руса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Човек като ви чете тук ще си каже,че Счетоводителката е пуснала новото Сен Тропе или Хабиби,а самата тя е новата Гери Никол. В пик била,мегахитове пускала..моля ви се. Като махнем чуждестранните гледания,за които към днешна дата съм почти убеден,че в % са повече от българските на дневна база,ще видим че Турбуленция още няма и 10 милиона. Какъв голям хит е това? За справка мшналата година по това време Проблем гонеше вече 15 милиона и то с гледания от България. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 17 минути, Willy каза: Анелия е от легендите и си има големи хитове почти всяка година. Проблемът при нея беше, че като име спря да е интересна и конкурентноспособна още 2014. За сравнение, Яница 2015 също беше по-коментирана и харесвана от Теди Александрова, която си я мачкаше с хитове отвсякъде. Анелия спря да е интересна на масата още когато си продаде стила и отблъсна огромен процент от фен базата т.е около 2010. Но то и самия жанр някъде от тогава вече не е толкова масов и точно благодарение на това Ан успя да се задържи актуална сред намаления таргет почти десетилетка отгоре. До 2018 си беше конкурентноспособна, към средата на годината дори именно тя си беше най-успешната жена с хитове като Зоопарк и Бръм. Чак после Галена, Преслава и Емануела я изместиха, след това и новата генерация и от тогава вече не е същото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Поздрав с хитов хит от 2010! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Слушайте секси хитове! 💋 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. ice_hot_sm Публикувано Август 14 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 14 "Понеже наскоро сте прегледали ДесиСлава..." и ми предлагат няк'ва група за филми на ужасите. Как да го разбирам ся т'ва - че Фейса възприема наша Деса като ужас ли? 🤔🙄😂 17 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Топ Кости хит! ❤️ Помним ли как от мързел Преса ползва кадрите от друг клип? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 @GSA Коментирай как Райна пя днес на един събор до Панагюрище на Ивана- Празник всеки ден 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Добре, че Галена пее поп-фолк, иначе нямаше да слушам този жанр. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Някои знае ли песента? https://instagram.com/stories/velislavdelibaltov/2639617580081310704?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 39 минути, THE IIconic каза: @GSA Коментирай как Райна пя днес на един събор до Панагюрище на Ивана- Празник всеки ден Ужас - вместо да изпее някои от нейните си кючеци… потрес голям. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 57 минути, BobiTo каза: Топ Кости хит! ❤️ Помним ли как от мързел Преса ползва кадрите от друг клип? Ми няма да отидат зян, я! Хубаво е, че поне от втория непуснат клип използва някакъв материал. Песента също е топ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 5 минути, Gerganafen каза: Ми няма да отидат зян, я! Хубаво е, че поне от втория непуснат клип използва някакъв материал. Песента също е топ! Тогава за да вземе "Певица на годината", избълва тази, дует с Борис Дали и "По моята кожа" в едно и не стана хит. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 39 минути, PHILIPP PLEIN каза: Някои знае ли песента? https://instagram.com/stories/velislavdelibaltov/2639617580081310704?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 преди 25 минути, BobiTo каза: Тогава за да вземе "Певица на годината", избълва тази, дует с Борис Дали и "По моята кожа" в едно и не стана хит. Fun fact: Анелия тогава й взе наградата! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари