Just_Me Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 44 минути, PHILIPP PLEIN каза: Saby и Доника са гаджета? Май още си е с един от Смядово, скоро го имаше на сторита й от морето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 24 минути, THE IIconic каза: Тя циганка, той турчин... Какъв е проблема? Меди и брат му са роми, не турци 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 7 минути, Just_Me каза: Меди и брат му са роми, не турци 😃 От кога Мехмед е циганско име? Циганските имаена са Янко, Асен, Божурка, Карамфила, Сандо, Латинка и др. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 10 минути, Just_Me каза: Меди и брат му са роми, не турци 😃 Не са роми 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 1 минута, PHILIPP PLEIN каза: Не са роми Безаха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 15 минути, THE IIconic каза: От кога Мехмед е циганско име? Циганските имаена са Янко, Асен, Божурка, Карамфила, Сандо, Латинка и др. A името няма никво значение. Една от нашите чистачки си е манго, но се казва Летисия. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Правете разлика между турци,помаци и роми! Обрязани роми няма 😁 Мехмед не е ромско име. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: A името няма никво значение. Една от нашите чистачки си е манго, но се казва Летисия. Аз познавам Франко и Франческа 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 6 минути, PHILIPP PLEIN каза: Правете разлика между турци,помаци и роми! Обрязани роми няма 😁 Мехмед не е ромско име. Ааа не знам обрязан ли е 😄 Но има татуиран кръст? Не ми звучи като да е турчин, не знам 😁 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 1 минута, Just_Me каза: Ааа не знам обрязан ли е 😄 Но има татуиран кръст? Не ми звучи като да е турчин, не знам 😁 Да попитаме Екс фенката му @Blueberry 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 2 минути, THE IIconic каза: Да попитаме Екс фенката му @Blueberry Абе баш си е мангасар. Не че има значение де, това къф етнос е не оказва влияние. Човека си бачка и не седи да краде и на помощи. А и изглежда много добре. Е и тва си е мангасе: Ама пак прави нещо и то. В крайна смерка тва е важното. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 21 минути, PHILIPP PLEIN каза: Правете разлика между турци,помаци и роми! Обрязани роми няма 😁 Мехмед не е ромско име. В Пловдивско и Шуменско, Новозагорско и прочее всички цигани са с турски имена. Не че ми пука кой какъв е, но да не разнасяме неверно инфо сепак. 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 ❤️❤️❤️ Eто ви ромская кралица !!! ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ българската такава ❤️❤️❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 28 минути, THE IIconic каза: Да попитаме Екс фенката му @Blueberry Циганин е. Гогов е циганска фамилия. И Мехмед, и Сабатин са турски имена, но се ползват и от цигани-християни. Не знам те какви са по религия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 26 минути, WindWalkerMonk каза: Абе баш си е мангасар. Не че има значение де, това къф етнос е не оказва влияние. Човека си бачка и не седи да краде и на помощи. А и изглежда много добре. Е и тва си е мангасе: Ама пак прави нещо и то. В крайна смерка тва е важното. Не краде помощи, само чужди песни 😜 И Теофиков, и Александрова и много други са мангасета (той май е наполовина, но тя е 100%). Азис много обича да се прави на специален, ама половината в жанра са същите 😃 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Нито Меди, нито Фики са турци. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 2 минути, Blueberry каза: Не краде помощи, само чужди песни 😜 И Теофиков, и Александрова и много други са мангасета (той май е наполовина, но тя е 100%). Азис много обича да се прави на специален, ама половината в жанра са същите 😃 На Теофиков родителите се казват Атешкан и Венера. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 9 минути, Blueberry каза: Не краде помощи, само чужди песни 😜 И Теофиков, и Александрова и много други са мангасета (той май е наполовина, но тя е 100%). Азис много обича да се прави на специален, ама половината в жанра са същите 😃 Е тя наша Гина (Галин) като не е, понеже не си чопва. Тва си е наследство от най - голямата кражба в чалгата евър. Като им е зададен такъв тон, те само го следват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 8 минути, THE IIconic каза: На Теофиков родителите се казват Атешкан и Венера. Знам ги свекъра и свекървата! Те са sophisticated обаче, има статии за тях в БНР! 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 1 минута, Blueberry каза: Знам ги свекъра и свекървата! Те са sophisticated обаче, има статии за тях в БНР! Давам частни уроци по цигански. Ако желаеш... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Красиви Лъжи над милион стрийма. помните ли как Преслинките опитаха да изкарат флоп/едномесечно хитче 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 23 минути, Olay каза: Нито Меди, нито Фики са турци. Меди чист циганин даже незнае турски.казваш се МЕХМЕД а незнаeш турски WTF ?!?! Как е възможно? .но Тони Стораро си е турчин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 22 минути, FikLena каза: Красиви Лъжи над милион стрийма. помните ли как Преслинките опитаха да изкарат флоп/едномесечно хитче 5 песни над 1М в Spotify, 3 от които соло. Просто доминацията продължава навсякъде и това ги дразни много.❤️👁️🗨️ 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 48 минути, Blueberry каза: Знам ги свекъра и свекървата! Те са sophisticated обаче, има статии за тях в БНР! В криминалната хроника ли? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 преди 2 часа , THE IIconic каза: От кога Мехмед е циганско име? Циганските имаена са Янко, Асен, Божурка, Карамфила, Сандо, Латинка и др. То и Димитър не е българско име... Циганите се делят на мюсюлмани и християни. Мюсюлманите се представят за турци много често, но не са. Меди има вид точно на циганин, не на помак. Може да не е мюсюлманин. Между циганите върви голяма евангелизация. Помаците обикновено са много бели. Помак, например, е Николай Славеев. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари