SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 1 час, Blueberry каза: Ама наистина ли са се разделили Приемам залози кой набор ще е следващият. Залагам 2000+. По всичко личи, че са се разделили, макар и да не го потвърждават, според мен заради детето. Следващият от край време очаквам да е Адам или Алекс Робов. Тъкмо ще направят и музикален дует и ДС ще си привлече ново поколение фенчета, че старите много не сме вече за форуми. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 14 минути, SG каза: По всичко личи, че са се разделили, макар и да не го потвърждават, според мен заради детето. Следващият от край време очаквам да е Адам или Алекс Робов. Тъкмо ще направят и музикален дует и ДС ще си привлече ново поколение фенчета, че старите много не сме вече за форуми. Да си хваща някой от Хит Микса, кеф ти Лео, кеф ти Меди, а защо не и Максим. 10 милиона за хитовия хит на годината! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. penakavalli Публикувано Август 25 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 25 преди 3 часа , Just_Me каза: На купон в Маринела по случай кръщенето на Борис. Машала! Омела е шведската маса! 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 преди 24 минути, Blueberry каза: Да си хваща някой от Хит Микса, кеф ти Лео, кеф ти Меди, а защо не и Максим. 10 милиона за хитовия хит на годината! С Лео не можем да сме сигурни дали не се е случило вече. ПП: Това е супер недооценения проект- и като песен, и като клип е доста силен. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Някой има ли логично обяснение, защо това парче още няма бг версия? Толкова лесен хит за чалготеките не може да се намери просто. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 8 часа , penakavalli каза: Машала! Омела е шведската маса! Ми кво да чака някви си шведи. Пък и виж как добре и седи покривката от масата, супер се е накиприла! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. GSA Публикувано Август 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Август 26 Галин в Маскирания певец. 15 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 11 часа , Blueberry каза: Ама наистина ли са се разделили Приемам залози кой набор ще е следващият. Залагам 2000+. На едно от клипчетата вчера леко се целуваха по устата докато танцуват и държат Борис 🤔 Аз не си целувам бившите, за вас не знам 😂 Ама и нямам деца от бивши (Слава Богу) 😄 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 19 часа , omline каза: Не знам на каква база го твърдиш това. Естественият имунитет все още се води за по-надежден (или поне имащ и той своите предимства) от придобития с имунизация, поради сума ти неизследвани фактори, с които ваксините още не са съобразени. Колко е траен е друг въпрос - също недостатъчно проучен. Това не е вярно. Голяма част от преболедувалите изобщо не развиват имунитет, а при останалите варира в големи граници. Да, ваксините имат неизвестни, но и ефектите от самата инфекция във времето - също. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 2 часа , Lelqtian каза: Ми кво да чака някви си шведи. Пък и виж как добре и седи покривката от масата, супер се е накиприла! Ми ша ма извинявате, ма трябва и да се яде. Сега за кво е тая храна?? Да се фърли, айде не. Няма да праим расипия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 2 часа , Just_Me каза: На едно от клипчетата вчера леко се целуваха по устата докато танцуват и държат Борис 🤔 Аз не си целувам бившите, за вас не знам 😂 Ама и нямам деца от бивши (Слава Богу) 😄 Само да бяха целувките... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 16 часа , Just_Me каза: На купон в Маринела по случай кръщенето на Борис. Страшно сае рома ми идва цялата естетика на това събитие. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 3 часа , GSA каза: Галин в Маскирания певец. Директна номинация за коментар на годината е това! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 14 часа , asylum каза: Отсега знаем, че Таня ни Боева е и първата фолкпевица с пенсия по заслуги. Всяка следваща ще бъде просто една имитаторка! Оф те я съсипаха с тая пенсия. Всъщност е награда, която ще й се изплаща 3 години само, не е точно пенсия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Ако по някаква случайност Десс и Благо са още заедно, то значи ситуацията е още по-сложна, та да хейти тя някой друг мъж по участия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Жал ми е за Деси.. на какво е заприличала 🥺 Сладка е,но това е прекалено, да спира баниците и дюнерите или там с каквото се тъпче и да се вкара малко във форма. Не може да ходи в този вид на публични изяви. Толкова талант събран в нея и накрая в скоро време едвам ще мърда по сцената от плюскане и мързел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 И на мен би ми се искало просто да се е запуснала и винаги да може да се стегне, но си мисля, че има някакво здравословно отклонение, като Ивана и Андреа. На мен ми е симпатична и така, стига да се облича подобаващо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Доня Деса си е супер, стига сте и търсили кусури на жената и приемали Токсичен буквално 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Токсичен е хита на годината, нормално е да предизвиква такива истерии и теории.❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 6 минути, SG каза: Токсичен е хита на годината, нормално е да предизвиква такива истерии и теории.❤️ Хич не е "хит на годината", зацикли на 2m след летящият купен старт след първите 24 часа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 5 минути, SG каза: Токсичен е хита на годината, нормално е да предизвиква такива истерии и теории.❤️ Дерзай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 17 минути, stereoto_ каза: Хич не е "хит на годината", зацикли на 2m след летящият купен старт след първите 24 часа. Знам, че не е хит на годината. Зацикли, защото системата на YouTube го докара до там заради купените гледания. Клипчето в нейния канал и то гони 2М, ако го нямаше индийския проблем вече щеше да е направила поне 7-8М цялостно. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 5 минути, SG каза: Знам, че не е хит на годината. Зацикли, защото системата на YouTube го докара до там заради купените гледания. Клипчето в нейния канал и то гони 2М, ако го нямаше индийския проблем вече щеше да е направила поне 7-8М цялостно. Важното е, че се пуска и хората си избухват на нея. По - голям хит е от боклуци с 5/6/7 милиона. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Важното е, че се пуска и хората си избухват на нея. По - голям хит е от боклуци с 5/6/7 милиона. Същата работа като с Моето зайче. Жалко, че този път не се очертава концерт, на който да се види, че броя на милионите невинаги отразява реалната действителност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 18 минути, SG каза: Знам, че не е хит на годината. Зацикли, защото системата на YouTube го докара до там заради купените гледания. Клипчето в нейния канал и то гони 2М, ако го нямаше индийския проблем вече щеше да е направила поне 7-8М цялостно. Точно Слави, като десов, говореше как допълнителните клипчета нямат много значение и ако тях ги няма, тези гледания нямаше да са при официалното клипче. Сега обърнахте плочата като стана въпрос за Джеси. Иначе много се изхвърляш с 8М. Само 4-5 песни тази година са минали тази граница, а Токсичен е далеч от топ 5 хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари