Danger. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Токсичен е хитче, но е едва едномесечно и някои десови преувеличават стабилно все едно е пуснала това: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 2 минути, Danger. каза: Токсичен е хитче, но е едва едномесечно и някои десови преувеличават стабилно все едно е пуснала това: Достатъчно голям хит си е. Според мен даже се принизява, пуска се повече от доста песни с над 6 милиона. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Много са ви ниски критериите вече за “достатъчно голям хит” значи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Достатъчно голям хит си е. Според мен даже се принизява, пуска се повече от доста песни с над 6 милиона. Не ме кефи, но я чувах и по улици, и от коли, и на плажове, и в дискотеки. Така че напълно си отговаря на понятието "хит". Същото е и с песните на Ариа, Палома, Ванчето Великова. Пък нека нямат 5-10 милиона. Аз много харесвам на Галена барби песента, но ми идва една идея по-слаба като реализация. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 3 минути, asylum каза: Не ме кефи, но я чувах и по улици, и от коли, и на плажове, и в дискотеки. Така че напълно си отговаря на понятието "хит". Същото е и с песните на Ариа, Палома, Ванчето Великова. Пък нека нямат 5-10 милиона. Аз много харесвам на Галена барби песента, но ми идва една идея по-слаба като реализация. Втръсна ми от тая цървулана! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Аз не знам защо се гледам само гледанията. Ще кача клипчета на токсичен от няколко дискотеки тия дни и ще видим, че хората си избухват на нея. Това е достатъчно за да приемем, че песента е хит. Щеше да е напред с гледанията, ако нямаше тоя проблем с купуването. Се1 де, това няма значение. 1. Пуска ли се редовно - да. 2. Помага ли на Деса за участия - да. 3. Избухват ли си хората на нея - да. Не виждам къде е проблема. Сравнена с Ти не си за мен, Аномалия, Автомата или Турболенция изглежда по - среден хит, но освен тях не се сещам за много други, които да я бият. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Аз не знам защо се гледам само гледанията. Ще кача клипчета на токсичен от няколко дискотеки тия дни и ще видим, че хората си избухват на нея. Това е достатъчно за да приемем, че песента е хит. Щеше да е напред с гледанията, ако нямаше тоя проблем с купуването. Се1 де, това няма значение. 1. Пуска ли се редовно - да. 2. Помага ли на Деса за участия - да. 3. Избухват ли си хората на нея - да. Не виждам къде е проблема. Проблемът е, че не се признават ничии успехи. Галена и пръднята си да запише, ше се води хит, щото е вървежна в момента. Преслава вече не е баш така, а беше. И Глория имаше славните си пръдливи мигове, но това отминава. Други пък чат-пат си избухват с някой хит, защо да не им го признаем. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 4 минути, asylum каза: Проблемът е, че не се признават ничии успехи. Галена и пръднята си да запише, ше се води хит, щото е вървежна в момента. Преслава вече не е баш така, а беше. И Глория имаше славните си пръдливи мигове, но това отминава. Други пък чат-пат си избухват с някой хит, защо да не им го признаем. Точно казано. Народна черта е да се принизяват чуждите успехи, освен тези на Галена. Само сравни топ годините на Галена с тези на Глория, Деса, Ивана и Преслава. Да, към днешна дата първите три, особено Глория и Ивана изглеждат смешни, ама като мачкаха знаеш кво ставаше. В момента Деса не може да е Галош, втората е на върха. Деса беше там 2003/4/5. Но си се задържа де, даже си се й опраси последните години. Вкарва оперни вайбове с чалгата. А Деса си е доста консистентна откъм хитове/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Аз не знам защо се гледам само гледанията. Ще кача клипчета на токсичен от няколко дискотеки тия дни и ще видим, че хората си избухват на нея. Това е достатъчно за да приемем, че песента е хит. Щеше да е напред с гледанията, ако нямаше тоя проблем с купуването. Се1 де, това няма значение. 1. Пуска ли се редовно - да. 2. Помага ли на Деса за участия - да. 3. Избухват ли си хората на нея - да. Не виждам къде е проблема. Сравнена с Ти не си за мен, Аномалия, Автомата или Турболенция изглежда по - среден хит, но освен тях не се сещам за много други, които да я бият. Маро не ти ли омръзна по цял ден да вадиш от 9 дерета вода да изкарваш тоя лайновоз топ?Достатъчен ми е най- заблудениоят и фен SG да му чета фантасмагорийте по цял ден. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Току що, THE IIconic каза: Маро не ти ли по цял ден да вадиш от 9 дерета вода да вадиш да изкарваш тоя лайновоз топ?Достатъчен ми е най- заблудениоят и фен SG да му чета фантасмагорийте по цял ден. Песента е готина. Мен много ме кефи и ме дразни да се принизява. Голяма работа, че е апнала една кофа еклери. Който тежи повече по - трудно ще го отвее вятъра и ще го отвлекат пък да ти кажа аз. Сериозния човек си тежи на мястото. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Точно казано. Народна черта е да се принизяват чуждите успехи, освен тези на Галена. Само сравни топ годините на Галена с тези на Глория, Деса, Ивана и Преслава. Да, към днешна дата първите три, особено Глория и Ивана изглеждат смешни, ама като мачкаха знаеш кво ставаше. В момента Деса не може да е Галош, втората е на върха. Деса беше там 2003/4/5. Но си се задържа де, даже си се й опраси последните години. Вкарва оперни вайбове с чалгата. А Деса си е доста консистентна откъм хитове/ И Камелия чат-пат уцелва големи хитове като Дразни ме и Името ти, вярно, бяха по-големи от Токсичен, но и конкуренцията беше по-голяма. Сега конкуренцията е Галя, Счети, Ванчето Близалката и Ариа Хеликоптера. Друго не остана на хоризонта. Че дори изчадие като Соня Немска имаше хит по едно време, та се превъзнасяха тука. Що Фатме да нема!? Току що, WindWalkerMonk каза: Песента е готина. Мен много ме кефи и ме дразни да се принизява. Голяма работа, че е апнала една кофа еклери. Който тежи повече по - трудно ще го отвее вятъра и ще го отвлекат пък да ти кажа аз. Сериозния човек си тежи на мястото. И Рени да изкара хит, ще й го признаем! В една категория са все пак! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Песента е готина. Мен много ме кефи и ме дразни да се принизява. Голяма работа, че е апнала една кофа еклери. Който тежи повече по - трудно ще го отвее вятъра и ще го отвлекат пък да ти кажа аз. Сериозния човек си тежи на мястото. Аз харесвах и ДС и Пепа и Галош, ама феновете им са много усилни и ги намразих и трите магистралки. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 7 минути, THE IIconic каза: Аз харесвах и ДС и Пепа и Галош, ама феновете им са много усилни и ги намразих и трите магистралки. Време е да захаресаш моята магистралка! Теда има много силна година! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 2 минути, asylum каза: Време е да захаресаш моята магистралка! Теда има много силна година! Фатме, Галош, Джако и Дора не мога да ги гледам! Всички други имат шанс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 1 час, Willy каза: Точно Слави, като десов, говореше как допълнителните клипчета нямат много значение и ако тях ги няма, тези гледания нямаше да са при официалното клипче. Сега обърнахте плочата като стана въпрос за Джеси. Иначе много се изхвърляш с 8М. Само 4-5 песни тази година са минали тази граница, а Токсичен е далеч от топ 5 хит. Не знам кой какво е говорил, но аз никога не съм имал против да се броят и страничните клипове. Защитавал съм позициите на И на всички като тебе още когато имаше 2М за нула време от фен канали, после и на Шефката. А на Токсичен говорим за два официално качени клипа, които заедно гонят 4М. От които към 1М са направени на официалното видео след зациклянето т.е това са страшно много гледания, които са направени от хора, които сами са търсили точно тази песен. Това не е ли показател колко повече милиони щеше да има парчето ако се показваше отстрани? Тя ще си направи и 10М с течение на времето, просто защото си се слуша и реално не е зациклила. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Моника Валериева най-накрая се издаде, че е с Меди (освен че се мъкне по всичките му участия из страната), но набързо изтри сторито.. Аз обаче направих скрийншот 😈😄 Лесно може да се проверят татусите 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Меди с доста амортизирана стока се задоволява. Да не й е просто сводник? Баси яката песна! 2 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 2 минути, asylum каза: Меди с доста амортизирана стока се задоволява. Да не й е просто сводник? Като нищо..щото тя все богаташи си търси, а той не е 🤔 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 26 минути, Just_Me каза: Като нищо..щото тя все богаташи си търси, а той не е 🤔 Ние предпочитаме 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Любимият ми пайнерски концерт! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 54 минути, asylum каза: Меди с доста амортизирана стока се задоволява. Да не й е просто сводник? Баси яката песна! Ама май наистина е проклета вещица и нещо ни прави. Тази година и аз по някаква причина повече се кефя на баналността на Преслава, отколкото на традиционно силната продукция на Галена. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Край, страшно неуважение! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 59 минути, Willy каза: Край, страшно неуважение! Не разбирам! Какво искаш да кажеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Току що, THE IIconic каза: Не разбирам! Какво искаш да кажеш? Иска да каже, че не го е написала уместно. Се1 никой не помни тая Джина и сега трябва да познаят. Тъпата Рена. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Иска да каже, че не го е написала уместно. Се1 никой не помни тая Джина и сега трябва да познаят. Тъпата Рена. Аз я познах! Джина е ТОП ! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари