THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, Blueberry каза: Повече гледания на официалния клип в ютуб има, искаш да кажеш Не помня да е тресла държавата като Акула/Тръгвай си Остави ги да си фантазират, че Смядовица е фактор! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Нито Акула, нито Тръгвай си имат тежестта на Феноменален като мегахит. Първите две гръмнаха много по-силно от нея, но след година си угаснаха, а Феноменален вече трета година кърти клубовете и хората й се кефят все едно е излезнала вчера. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Те са по - големи хитове също. Но @THE IIconic e прав. В смисъл останалите от феновете й са Ок, ама Уили буквално ни информира за всичко около нея 24/7 тя заради теб само трябва да направи концерт в Македония. Ама те тримата с Дейнджър и Чушка . Направо корема ме реже от тях! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, Danger. каза: Нито Акула, нито Тръгвай си имат тежестта на Феноменален като мегахит. Първите две гръмнаха много по-силно от нея, но след година си угаснаха, а Феноменален вече трета година кърти клубовете и хората й се кефят все едно е излезнала вчера. Една лъжа казана 100 пъти не става истина! Аре 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 @Danger. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 3 минути, Danger. каза: Нито Акула, нито Тръгвай си имат тежестта на Феноменален като мегахит. Първите две гръмнаха много по-силно от нея, но след година си угаснаха, а Феноменален вече трета година кърти клубовете и хората й се кефят все едно е излезнала вчера. Aкула се пуска много. Но Феноменален има по - дълъг живот. Галена си има всички видове мегахит - ако говорим за Акула/Тръгвай си е по - редно да ги сравним с Кой/В твоите очи/Пей сърце. Те буквално си гръмнаха и си тресяха държавата, колкото тези на Емилия. Галена е точно като баба ти Глория преди 100 години, тече й от чешмата. Всичко й е хит, точно както е било с Глория. Оная е чупила рекорди по продажби, тая по гледания. Но има й други които са по - силни от нея на моменти с даден проект. Цялостно не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 От както излезна Ванчето Галош потъна в забвение! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Що така има само една-единствена снимка на Преса и Цеца от снощи? Нито сторита, нито видеа в канала й. Че тя като беше на почивка в Дубай спамеше постоянно, а сега след "мега концерт" - никакъв материал. Някой от форума бил ли е там, нашта изпя ли изобщо нещо на живо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Сериозно, ние си знаем, че Галена е номер 1. Ходим по клубове, знаем какво се случва там. Поне аз няма да го отрека. Не е нужно да ни се напомня, дори да имаме Алцхаймер, измислили са лекарство вече. Няма да го забравим факта. И си е заслужено номер 1, жената може да ползва парите на мъжа си, ма бачка като всички останали. преди 1 минута, Gerganafen каза: Що така има само една-единствена снимка на Преса и Цеца от снощи? Нито сторита, нито видеа в канала й. Че тя като беше на почивка в Дубай спамеше постоянно, а сега след "мега концерт" - никакъв материал. Някой от форума бил ли е там, нашта изпя ли изобщо нещо на живо? Щото е флопнало. Няма друга причина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 21 минути, Blueberry каза: Повече гледания на официалния клип в ютуб има, искаш да кажеш Не помня да е тресла държавата като Акула/Тръгвай си Не гръмна като тях, но има страшно задържане, нещо което липсва при другите две! 🙄 100 живота обаче хем си гръмна, хем задържа еднакво / повече от Проблем, не искам да ми минава топ хита Фен, ужс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 1 минута, Gerganafen каза: Що така има само една-единствена снимка на Преса и Цеца от снощи? Нито сторита, нито видеа в канала й. Че тя като беше на почивка в Дубай спамеше постоянно, а сега след "мега концерт" - никакъв материал. Някой от форума бил ли е там, нашта изпя ли изобщо нещо на живо? Да аз бях! Почнаха да скандират името на Джанет Джаксън и тя се разрева и се прибра. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Обаче Пепа и тя ли беше организирана от Сашка или само Цеца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, Willy каза: Обаче Пепа и тя ли беше организирана от Сашка или само Цеца? Нямам идея, аз гледах няколко клипчета, на сичките бичи яко плейбек. Не можеш да отречеш, че е непукист. Иначе хората й пееха песните. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Нямам идея, аз гледах няколко клипчета, на сичките бичи яко плейбек. Не можеш да отречеш, че е непукист. Иначе хората й пееха песните. По ме притеснява сцената. Къде е това място? Имат 30к евро + за Цеца и още 5 за Пепа, но не и за нормална сцена като за 2021?? Прилича на циркова палатка.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 25 минути, WindWalkerMonk каза: Галена е точно като баба ти Глория преди 100 години, тече й от чешмата. Всичко й е хит, точно както е било с Глория. Оная е чупила рекорди по продажби, тая по гледания. Но има й други които са по - силни от нея на моменти с даден проект. Цялостно не. И на мен са ми сходни. Подобно на Примата от Две могили, Смядовската луканка също няма тотален хит-тип визитка, с който да я свързваме, а си заебава старите песни след някакво време. Май само Утешителна награда се помни по-масово, и по-скоро се знае като "Не тръгвайте с женени". Ако не се погрижи за другите си хитове навреме, ще изчатка като Маминка след време. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, Willy каза: По ме притеснява сцената. Къде е това място? Имат 30к евро + за Цеца и още 5 за Пепа, но не и за нормална сцена като за 2021?? Прилича на циркова палатка.. Изводи: 1. Или хонорарите не са това, за което ги обявяват. Или 2. Певиците не са никакви звезди. Ако бяха големи звезди, щяха да имат критерии за сцените и да не се съгласяват да пеят у всяка палатка, ако ще да е за 50 бона. Но явно глад. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 2 минути, asylum каза: Ако бяха големи звезди, щяха да имат критерии за сцените и да не се съгласяват да пеят у всяка палатка, ако ще да е за 50 бона. Точно тук е грешката и според мен, нямат никакви предварителни изисквания относно сцената, представяне и шоу. Но, като се замисля струва ли си? Попаднах на клипче на Емилия в тик ток, жената е с визията от клипа, балет, танци и всичко и коментарите бяха че е развратна и не й отива. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Току що, Willy каза: Точно тук е грешката и според мен, нямат никакви предварителни изисквания относно сцената, представяне и шоу. Но, като се замисля струва ли си? Попаднах на клипче на Емилия в тик ток, жената е с визията от клипа, балет, танци и всичко и коментарите бяха че е развратна и не й отива. От нашите звезди май само Луна и Азис уж имат някакви изисквания. На Луна са повече за телевизионните изяви - избор на специален стол, прожектиране на нейни снимки за фон, ъгъл на снимане и т.н. Азо уж имаше изисквания за големи дискотеки, а пее по палатки на мангалски сватби. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 5 минути, asylum каза: От нашите звезди май само Луна и Азис уж имат някакви изисквания. На Луна са повече за телевизионните изяви - избор на специален стол, прожектиране на нейни снимки за фон, ъгъл на снимане и т.н. Азо уж имаше изисквания за големи дискотеки, а пее по палатки на мангалски сватби. Луна в капките и беше запазен стол номер едно! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 17 минути, asylum каза: И на мен са ми сходни. Подобно на Примата от Две могили, Смядовската луканка също няма тотален хит-тип визитка, с който да я свързваме, а си заебава старите песни след някакво време. Май само Утешителна награда се помни по-масово, и по-скоро се знае като "Не тръгвайте с женени". Ако не се погрижи за другите си хитове навреме, ще изчатка като Маминка след време. Ама тя Глория ако говорим сериозно не е толкова зле. Може да си кара с Не сме безгрешни, Ледена Кралица и Крепост/Феникс до откат. За механи си има "По навик", "Откраднат миг" и куп народни песни. Може да припомни и някоя чекия като Майстора. Галена също не е никак зле. Ще вземе нищо общо, чупката, пак ли и в твоите очи за големи концерти. Не тръгвайте не мина много добре като я изпя. Отделно може да изплиска "Хавана"/Мой/Кой. А и само тук говорим кой какво е оставил. Били ли са по 10 години на върха и Галош, и Глора, и Преса - да. И нищо да не остане след тях са си изжевели пика. Галена дори още е там. Трябва й да избаца един концерт като Глора и толкова. Тва й липсва, щото бабати като е била на върха е пълнила зали и стадиони. Галена трябва и тя натам да тръгне. Сега стадион няма да може, времената са други, но НДК със сигурност ако се напъне. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тия пак тръгнаха с 300к за 9-10ч. а за ден няма да имат и 350к. Палците пак са се загубили някъде по пътя, вече дори и не се опитват да го крият. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Да направи римейк на този хитов хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Така драги мои, да изкоментирам, тъй като присъствах.. Преслава - струва ми се, че това момиче, олицетвоерение на селянката дошла в големия град да гради кариера не изпитва чувство за срам и с лиготията си показва, колко не й пука какво прави и как го прави. Това от своя страна показва по какъв е начин е станала "Преслава" от .. "Петя" и че за почти 20 години кариера не знае как се прави, когато имаш участие от 20:00 на стадион, а не от 01:00 в някоя "дупка". Не може да подгряваш една от големите балкански звезди за последните 30 години и да изпееш скромните 3 песни на живо, а на останалите ти песни да подскачаш и да си кълчиш устата все едно си предозирала с кокаин. Жал ми стана за нея, да, хора й се кефят и пееха с нея, не им пука като че ли, че тя се "е*ава" с тях, но определено си личеше кога песента й да е "1-ца" (плейбек) и кога "2-ка" (синбек). Даже имаше коментари от хората около мен "тая що спре да пее". Най-тъпо стана, тъй като е представилтел на нашите изпълнители (българските), в последния й плейбек микс със ретро хитове, тя прекъсваше песните и те спираха все едно намаляваш рязко звука на радиото,ТВ и т.н., а зад нея тъй като това й беше последната част от "представянето й" се бяха наредили вече бенда на Цеца и гледаха какво прави ( и се споглеждаха един друг), изключителен срам за българската поп-фолк музика.. Цеца - Да, определено хората бяха дошли за нея, от първата до последната песен се пееше. Друго, което ми направи впечатление е, че се заиграваше с публиката и беше някак си по-освободена, а не както обикновенно да седи аристократично и като, че ли малко надменно на сцената. Хората, които бяха дошли и са от Сливница най-накрая пяха, а не снимаха със скапаните си телефони. Всичко беше както трябва да бъде на един нейн концерт ОБАЧЕ струва ми се, че старостта при нея най-накрая си е казала думата, защото пеенето й беше драстично по-лошо, отколкото преди, поне лично аз като нейн фен не останах удовлетворен както беше в Банско, в Арена Армеец, на концерта на радио Веселина и на концерта в Несебър преди няколко години. Всичките и песни бяха със страхотни аранжименти и интерпретации, беше довела един саксофонист, който й свиреше всички музикални соло-та от песните. Както по традиция - откри със "Vazduh koji disem" и закри с "Lepi grome moj", но и този път беше подготвила и "Gore od ljubavi". "Туй то.." 3 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 преди 47 минути, Gerganafen каза: Що така има само една-единствена снимка на Преса и Цеца от снощи? Нито сторита, нито видеа в канала й. Че тя като беше на почивка в Дубай спамеше постоянно, а сега след "мега концерт" - никакъв материал. Някой от форума бил ли е там, нашта изпя ли изобщо нещо на живо? На стори е качила как пее 3 (три) песни на живо - Да гори, Моето слабо място и Пиян. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ако въобще имат дует, дано не го пускат скоро. Прекалено бълване стана, нека си изживеят живота, късен ноември последна бомба и чао. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари