devotioner Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Първоначално ми беше meh, но след няколко слушания много ме зариби. Клипът е силен, само в чалга клип ги нямаше ефбет… Ганев отново с по-различна песен, браво! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 От 5.08.2021 г. от 11:31, Willy каза: С @чушка. и @Danger. май още от сега ще трябва да почнем да се молим на иконите да няма и 4ти. :/ Дано да имат цял ДВОЕН дуетен албум. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Жестоко парче! Най-добрият им дует е това. Дано повече песни да се правят с такова звучене. Клипът е прекалено рекламен, но отново добре заснет. Въобще не се зарадвах като чух, че имат трети дует, но си връщам думите назад. Не очаквах да е толкова добра песента. Много ме радва Галена тая година. Похвално е, че 17 години след старта си, има такава амбиция да предлага изпипана продукция и да намира с какво да изненадва и радва феновете си. Много е голяма!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Ако не се пееше за наркотици, щях да й дам шанс, защото припевът можеше да бъде зарибяващ и без да се пее за тъпотии. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 И другите им дуети са яки, но този е най-добрият! 😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Галена докога ще спасява кариери на пропаднали габровски охлюви?! Музиката и аранжимента трябваше да запази за себе си и с един по-емоционален и близък до народа текст щеше да хване и аудиторията над 35, както и тази по сватбите и кръщенетата, този саунд идеално би паснал там. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.