Blueberry Публикувано на Август 6 Report Share Публикувано на Август 6 Кои са нещата в чалгата, които харесвате, а масовата публиката не одобрява и обратното? За кои неща вашият вкус се различава от този на повечето хора? Почвам аз! - Мария има една от най-добрите дискографии в поп-фолка - "Дърпай" на Емануела и Теди А. ми харесва повече от последните песни на доскорошните ми любимки Пресуна и Галуна (с Криско) - макар да отчитам факта, че Галена има една от най-силните години в кариерата си, за моя личен вкус е една от най-слабите й, харесва ми само "Къде беше ти" - трябва да се правят повече кавъри, но да са със собствен прочит, а не буквален превод на оригинала - новото поколение изпълнители ми звучат 100 пъти по-добре като пеят с поп постановка или изпълняват кавъри на западни хитове, отколкото в поп-фолк песните си. Пример - Меди - Рана е уникална в регетон версията, официалната не ми харесва. - Николай Пашев е най-добрият композитор на чалга, по-добър от Оцко и Кости в най-добрите им дни, да не говорим за Ганев. Вие сте! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Айварията ми харесва повече от Галена, а току що дори си я пуснах доброволно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Айви ще стане нова лидерка, ако извади няколко хита като Авария. Кефят ме песните на Ави Бенеди и компания! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 6 Author Report Share Публикувано Август 6 преди 7 минути, asylum каза: Айви ще стане нова лидерка, ако извади няколко хита като Авария. Кефят ме песните на Ави Бенеди и компания! И мен ме кефят! На морето чух песента с Яница и ме изкефи! Също и "Влез, влез", която е много по-яка от "Бой, бой", макар че да, приличат си. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 10 минути, Blueberry каза: И мен ме кефят! На морето чух песента с Яница и ме изкефи! Също и "Влез, влез", която е много по-яка от "Бой, бой", макар че да, приличат си. Много класни аранжименти им върти Авката - Да гърмим и Авария звучат супер яко, богато някак откъм инструменти. Надявам се да постигнат по-голям успех занапред, защото изглеждат готин тандем. Специално си пуснах Бой наскоро, ми не ми прилича. Еднаква постройка имат, но не можеш да си запееш едната върху другата. Същото важи и за Автомата. И трите са си различни, може би като звучене си приличат, но не са копи-пейст като стоте версии на Зоопарка и Оцковите песни, примерно "Като кученце" на ИВена и една на Малина. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Смятам, че Ивана, Десислава и Азис са страшно надценени като певци. И също, че Десислава "може да пее всичко" не е предимство, а още един минус към и без друго хаотичната й кариера. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Току що, DenFevgo каза: Смятам, че Ивана, Десислава и Азис са страшно надценени като певци. И също, че Десислава "може да пее всичко" не е предимство, а още един минус към и без друго хаотичната й кариера. О, да! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Глория е забравен от поне 10-15 години и никой от слушателите на фолка не се вълнува от нея и продукцията й през този период. Това че си има своя категория е поредната лъжа в която не знам дали си вярват дори и малкото й останали фенове. Събрала 2к на концертче, ми хубаво, преди два дни се намерих на рандъм концертче в парка ни, което дори не беше на някой изпълнител, а на случайно училище за млади музикални таланти, които са решили да изпеят няколко песни и без реклама имаше повече народ. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 6 минути, Willy каза: Глория е забравен от поне 10-15 години и никой от слушателите на фолка не се вълнува от нея и продукцията й през този период. Това че си има своя категория е поредната лъжа в която не знам дали си вярват дори и малкото й останали фенове. Събрала 2к на концертче, ми хубаво, преди два дни се намерих на рандъм концертче в парка ни, което дори не беше на някой изпълнител, а на случайно училище за млади музикални таланти, които са решили да изпеят няколко песни и без реклама имаше повече народ. Това важи с пълна сила за Глория, Ивана, Рена, а у. И си прав. И песните им са боклуци. Пълна лъжа е, че аудиторията е проблема. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 1 час , Willy каза: Глория е забравен от поне 10-15 години и никой от слушателите на фолка не се вълнува от нея и продукцията й през този период. Това че си има своя категория е поредната лъжа в която не знам дали си вярват дори и малкото й останали фенове. Събрала 2к на концертче, ми хубаво, преди два дни се намерих на рандъм концертче в парка ни, което дори не беше на някой изпълнител, а на случайно училище за млади музикални таланти, които са решили да изпеят няколко песни и без реклама имаше повече народ. Това е не е непопулярно, а общоприето мнение. 1 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Ами да, просто нека и днес има хлория "slander" 😀 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 8 минути, Willy каза: Ами да, просто нека и днес има хлория "slander" 😀 Абе и те не й се кефят на песните. Проблема на Глория е един основен: пее една и съща ТЪПА И НЕХИТОВА песен от 100 години със ужасни текстове. Ужасни. Иначе женицата си е имала някога успехи, които само Преслава има. Другите курви няма да ги стигнат никога. Но днес е дъното за младите. Ся там определеб таргет си я харесва. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 Ето ви непопулярно мнение: В Рама, когато чалгарка е оплюта във фейса, сайтове, не знам си къде - завиждат й. Истината е, че такива малоумници като Галена, Глория, Кама дори и останалите са тъпи и дразнещи. Но някои са напълно лишени от елементарно дар слово и разсъждения. Освен от талант. Справка: бъдещия ментор, който купи мястото си. Както и купищата интервюта на МАРИЯ, Деса и Азис във випа. ЕМАНУЕЛА... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Абе и те не й се кефят на песните. Проблема на Глория е един основен: пее една и съща ТЪПА И НЕХИТОВА песен от 100 години със ужасни текстове. Ужасни. Това е следствието. Първопричината е в нейната твърдоглавост и ограниченост, за да не използвам диагнозата, започваща с "а". 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, DarkChild каза: Това е следствието. Първопричината е в нейната твърдоглавост и ограниченост, за да не използвам диагнозата, започваща с "а". Тя си е селски тарикат. Много мразя такива хора, не й се прави нищо, не й се плаща за нищо, не мисли за нищо и всичко и е тънкаж. Най - евтиния клип, песен, текст, запис и т.н то това си е цяло непопулярно мнение, защото нали е железен професионалист, който си изпипва нещата… бахти случая. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 6 Report Share Публикувано Август 6 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Тя си е селски тарикат. Много мразя такива хора, не й се прави нищо, не й се плаща за нищо, не мисли за нищо и всичко и е тънкаж. Най - евтиния клип, песен, текст, запис и т.н то това си е цяло непопулярно мнение, защото нали е железен професионалист, който си изпипва нещата… бахти случая. Това е един от митовете за нея. Изпипвала тя, на баба си грънците. Другият е, че била суперинтелигентна и говорела много добре, въпреки че последните години сякаш не е толкова споменавано това, защото е имала катастрофални интервюта. 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 преди 8 часа , DarkChild каза: Това е един от митовете за нея. Изпипвала тя, на баба си грънците. Другият е, че била суперинтелигентна и говорела много добре, въпреки че последните години сякаш не е толкова споменавано това, защото е имала катастрофални интервюта. Не знам дале е непопулярно, но баба ни трябва да дава повече интервюта, най-вече като тези 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Камелия е най-успешната поп-фолк певица, защото само при нея потенциала е равен на реалните постижения и резултати в кариерата й. Тя не е нито най-талантливата, нито най-красивата, но всеки плюс, който притежава е развит на 100%, при нея рядко има пропуснати възможности и винаги се държи адекватно за времето в което се намира, дори когато това е означавало да не прави нови песни. И за да ме разберете правилно ще дам пример с Глория и Преслава, които са имали потенциала да станат легенди в българската музика, но по някакви причини не са им се получили нещата. Такива възможнти Камелия никога не е имала, но за разлика от горните две тя е стигнала до най-високото ниво до което е била способна да се добере затова я смятам за по-успешна. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 36 минути, fearless` каза: Камелия е най-успешната поп-фолк певица, защото само при нея потенциала е равен на реалните постижения и резултати в кариерата й. Тя не е нито най-талантливата, нито най-красивата, но всеки плюс, който притежава е развит на 100%, при нея рядко има пропуснати възможности и винаги се държи адекватно за времето в което се намира, дори когато това е означавало да не прави нови песни. И за да ме разберете правилно ще дам пример с Глория и Преслава, които са имали потенциала да станат легенди в българската музика, но по някакви причини не са им се получили нещата. Такива възможнти Камелия никога не е имала, но за разлика от горните две тя е стигнала до най-високото ниво до което е била способна да се добере затова я смятам за по-успешна. То това не е непопулярно мнение - повечето хора са наясно, само някои придворни и прекалили със Савекса не го признават. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 4 часа , fearless` каза: Камелия е най-успешната поп-фолк певица, защото само при нея потенциала е равен на реалните постижения и резултати в кариерата й. Тя не е нито най-талантливата, нито най-красивата, но всеки плюс, който притежава е развит на 100%, при нея рядко има пропуснати възможности и винаги се държи адекватно за времето в което се намира, дори когато това е означавало да не прави нови песни. И за да ме разберете правилно ще дам пример с Глория и Преслава, които са имали потенциала да станат легенди в българската музика, но по някакви причини не са им се получили нещата. Такива възможнти Камелия никога не е имала, но за разлика от горните две тя е стигнала до най-високото ниво до което е била способна да се добере затова я смятам за по-успешна. Значи е най-успешната за себе си... не генерално. Да, когато нямаш достатъчно певчески талант, трябва да компенсираш с друго. Камелия има бизнес нюх, луда е, старае се и вероятно се учи от грешките си. И като цяло какво значи успех? Продажби на албуми ли е, концерти ли е, хитове ли е, какво е? В чужбина има как да се измери. В България си ги нагласяме нещата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 18 минути, DenFevgo каза: Значи е най-успешната за себе си... не генерално. Да, когато нямаш достатъчно певчески талант, трябва да компенсираш с друго. Камелия има бизнес нюх, луда е, старае се и вероятно се учи от грешките си. И като цяло какво значи успех? Продажби на албуми ли е, концерти ли е, хитове ли е, какво е? В чужбина има как да се измери. В България си ги нагласяме нещата. Тук в момента е показателно кой е най-зает и колко пълни клубовете - Галена, Камелия, Меди, Ариа, Теди Александрова, Софка, горе-долу това са. След това са тези със стабилните успехи, които и към днешна дата се справят добре - Анелия, Емилия, Преса, Еманулда, Ася, Коцака. Друго мерило няма - албуми йок, гледанията купени, концерти йок. Общо взето, това са действащите изпълнители към Лето 21-во. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 4 часа , asylum каза: То това не е непопулярно мнение - повечето хора са наясно, само някои придворни и прекалили със Савекса не го признават. Камелия и Деси Слава са успешни. Имат наложени стари песни, участия и дори гледания. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 2 минути, asylum каза: Тук в момента е показателно кой е най-зает и колко пълни клубовете - Галена, Камелия, Меди, Ариа, Теди Александрова, Софка, горе-долу това са. След това са тези със стабилните успехи, които и към днешна дата се справят добре - Анелия, Емилия, Преса, Еманулда, Ася, Коцака. Друго мерило няма - албуми йок, гледанията купени, концерти йок. Общо взето, това са действащите изпълнители към Лето 21-во. Преслава и Емилия пълнят повече от Теда и Софка. Дори и от Камелия в момента. Затова й ги канят в топ дискотеките. Коцака и той. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 Току що, WindWalkerMonk каза: Преслава и Емилия пълнят повече от Теда и Софка. Дори и от Камелия в момента. Затова й ги канят в топ дискотеките. Еми, то всичките, дето ги изброих, си разменят местата чат-пат, но все са там някъде около топа. Също добре си преживяват Илиян, Фики, Яница, Роксана, Мира и добави още някого там. Пропуснахме Стораро - той си е винаги добре. Тук е моментът да отбележим какъв въздух под налягане е Азис - нито участия, нито хитове, нито нищо. Отдавна е залязъл, но се изживява като последна инстанция. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 8 Report Share Публикувано Август 8 преди 1 час , asylum каза: Еми, то всичките, дето ги изброих, си разменят местата чат-пат, но все са там някъде около топа. Също добре си преживяват Илиян, Фики, Яница, Роксана, Мира и добави още някого там. Пропуснахме Стораро - той си е винаги добре. Тук е моментът да отбележим какъв въздух под налягане е Азис - нито участия, нито хитове, нито нищо. Отдавна е залязъл, но се изживява като последна инстанция. Най лошото е, че мине замине време и му се вържат. Азо зима 10к за пълен плейбек на черно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.