Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 9 часа , GSA каза: Ми въртеше се предимно в поздравителните блокове по желание на хората. Мисълта ми беше, че и без да се налага на турнето, песента беше популярна и извън поп-фолк кръговете. А тогава в номинацията за Песен на годината от Планета, като се сетя какви пълнежи бяха набутали ми става лошо. Онази боза "Адрес Картоф" изобщо нямаше място там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Адриана, Теди Александрова и Джамайката са най-стойностните изпълнители в цялата музика въобще: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Адриана, Теди Александрова и Джамайката са най-стойностните изпълнители в цялата музика въобще: ToBa e He Henony/\qpHo MHeHue, a Bcenpu3Ham fakm! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.