asylum Публикувано на Август 20 Report Share Публикувано на Август 20 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Тая Сара има ли друга песен? Много добре се е получила тази. Сашо с тоя пияндурски глас и вид прави от всяка песен хит! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 преди 22 минути, plambata каза: Тая Сара има ли друга песен? Много добре се е получила тази. Сашо с тоя пияндурски глас и вид прави от всяка песен хит! Знам само тези две песни. Иначе преди е пяла в Син Сити и по разни заведения в Пловдив и тн. Жалко че не е по-активна с песни/клипове 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 22 Author Report Share Публикувано Август 22 преди 4 часа , plambata каза: Тая Сара има ли друга песен? Много добре се е получила тази. Сашо с тоя пияндурски глас и вид прави от всяка песен хит! Не понасям Сашо Роман, но супер се е получила тая песен. Бях много скептичен, още като я обяви. Похвално е, че сама я е написала. Браво! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Изненадващо добре им се е получило. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Много е добра песента харесва ми има динамика и е различа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Абе не е лоша, но няма да я чуя Пак! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Случайно попаднах на тая песен и ме изкефи доста! Предпочитам това да слушам отколкото вълната от флопове, с която ни заляха откакто е започнала 2022. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 От 19.03.2022 г. от 0:15, Ciaga каза: Случайно попаднах на тая песен и ме изкефи доста! Предпочитам това да слушам отколкото вълната от флопове, с която ни заляха откакто е започнала 2022. За първи път чувам песента, но е доста яка. Звучи ретро и това ми харесва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 20 Author Report Share Публикувано Март 20 Hit!! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.