Olay Публикувано на Август 28 Report Share Публикувано на Август 28 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Много добро като музика и аранжимент Това Момо защо се мъчи? Яна ми звучи на места като Ася Дрисляниш 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Билянката ме кефи супер много. Добра песен, браво. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Яница буквално пее едно и също от поне 2015 насам. 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Супер е, а Императрицата много вдига нивото - друга не се е сещам да се е ръсила за холограма в клипа! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Много ми хареса. Отдавна гледам само клиповете на Ариа, но и тоя ме грабна от началото, та го гледах докрай и покрай него чух и песента. Но нямаше нужда да копират Хеликоптера на Класата на попфолка! Янка по-артистична не е била в клип май, и доста пластична и красива. Биляниш има яка задница, но доста оцъклена в лице - да няма някакво заболяване, че очите са й така? И вместо "пътник" да бе изпяла "потник" 1 1 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Топ хит, успех на Биляниш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Супер песен. Фъфляниш тук звучи много по-добре от първата ѝ песен. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 18 минути, penakavalli каза: Супер песен. Фъфляниш тук звучи много по-добре от първата ѝ песен. Ганев прави чудеса с вокалите и не само А Асенов ги прави да дерат та се къса. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 4 минути, FolkEmpire каза: Ганев прави чудеса с вокалите и не само А Асенов ги прави да дерат та се къса. Колкото и да се поизтъркват аранжиментите му, Ганев прави супер изпипани и балансирани откъм звук песни. Гласовете винаги са обработени перфектно и много рядко се долавя аутотюн, въпреки че със сигурност го има. Барабаните от тая песен са ми много познати, има ги поне в 4-5 други негови песни, ама се сещам единствено за Само тебе искам на Емилия. Ти сещаш ли се за някоя друга песен с тези барабани? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 15 минути, penakavalli каза: Колкото и да се поизтъркват аранжиментите му, Ганев прави супер изпипани и балансирани откъм звук песни. Гласовете винаги са обработени перфектно и много рядко се долавя аутотюн, въпреки че със сигурност го има. Барабаните от тая песен са ми много познати, има ги поне в 4-5 други негови песни, ама се сещам единствено за Само тебе искам на Емилия. Ти сещаш ли се за някоя друга песен с тези барабани? Абсолютно точна квалификация за най-добрия аранжор в поп-фолка, но доста хора не го оценяват, оонеже имало още колко песни, които си приличали. Хайде сега... Оцко който си рециклираше 1:1 почти всички песни, че вече почна и на Ганев да краде. Асенов и той същия. Драганински също е с много добър звуков диапазон в всички музикални регистри в аранжиментите му. Биолчев също има доста добри попадения. Оп обърках барабаните за друга песен, в тази приличат на друга песен на Яница - Имаш да ми даваш или Твоето Ферари може би? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Песента е готина! 🔝 Най-накрая нещо разнообразно! Гласът на Биляниш - нищо общо с нейния 😂 Яница - пак мача мъжете наред 😂 Това че правят "въртолет" като Ариа е много забавно! 😆 Клипът - "Аматьорка" на Преса + матраците като в "Брой ме" + баскетболна топка хвърлена през рамо към кош - "Бой, бой" + малко от "Живее ми се" и тн 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 46 минути, penakavalli каза: Колкото и да се поизтъркват аранжиментите му, Ганев прави супер изпипани и балансирани откъм звук песни. Гласовете винаги са обработени перфектно и много рядко се долавя аутотюн, въпреки че със сигурност го има. Барабаните от тая песен са ми много познати, има ги поне в 4-5 други негови песни, ама се сещам единствено за Само тебе искам на Емилия. Ти сещаш ли се за някоя друга песен с тези барабани? Който си го може си го може. Ганев още откакто почна да набира скорост (2014 или нещо си) песните му все звучат изпипани докрай На Тенекиения пък ту да му се получи веднъж, и хайде следващите 10 звучат ужасно. Барабаните в припева ми напомнят на Твоето ферари 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 преди 2 часа , asylum каза: Много ми хареса. Отдавна гледам само клиповете на Ариа, но и тоя ме грабна от началото, та го гледах докрай и покрай него чух и песента. Но нямаше нужда да копират Хеликоптера на Класата на попфолка! Янка по-артистична не е била в клип май, и доста пластична и красива. Биляниш има яка задница, но доста оцъклена в лице - да няма някакво заболяване, че очите са й така? И вместо "пътник" да бе изпяла "потник" Искаш да кажеш че на Бездарниш това си оригиналния фейс, а не си го е причинала сама? С търсен ефект да е като героиня от японска анимация ... Скандално, дори не ми беше минавала такава мисъл през ума. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Много дуети напоследък, но поне този става за слушане! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Много яка песен,не съм я спирал!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Приятно изненадана съм, Биляниш звучи много добре и не са прекалили с “провокациите”. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Аааа, императрицата се е завърнала както я познаваме, много яка песен, всъщност на Яница няма нещо, дето да не й харесвам и нямам идея защо след "Въртележка" има спад. Другата не я знам, но бива и тя тук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Усетих се как заради Биляниш изгледах целия клип. Тембърът й е много приятен. Същото се случи с Татяна и Ax Dain. Гласът на Татяна е дразнещ, на Яница също. Иначе отдавна не е имало хит в Пайнер. Тук мисля уцелиха такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Еми класа си е Ганев. Много готина песен и на двете и за клипа също са се постарили като декори, визии и т.н.. Яница за пръв път да не е толкова статична, има движение и при нея. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Чудесна песен! DG Production - 2021 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.