Just_Me Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 "Самолет" печели Айде нещо за душата: 2 бонуса (които не намирам в Тубата ) : - Магда - Нямам душа - Борис Дали - Празна е душата 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Магда - Нямам душа, в тубата мисля, че не я намираш заради правата на песента. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Магда - Нямам душа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 9 Author Report Share Публикувано Декември 9 Милко! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Вот за Галена 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И аз съм за Галена 😇 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Магда естествено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 от тези на Магдето най-яка е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Печели Магда Стоянова, а сега е ред на целувките И бонус: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 За моя собствена изненада - Гюрга Двемогилска. А Счети що участва с две различни песни, или дори тя е забравила, и я е записала два пъти? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 11 Author Report Share Публикувано Декември 11 Изненадващо, Гюра - другите са ми невзрачни. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Счетоводна къща Емилия! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Глория Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 На Азис и Емилия са топ. Гласувам за Азис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Гло е спечелила, а сега да ни поплачат сърцата 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Софи Маринова(на) ❤️ 😘 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Софка. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 Kapoluna 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Софи Маринова, класика ❤ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Малко да раздвижим темата Софка е победила, сега изборът е между тези 3 песни: Spoiler 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Между тия три - Тиана. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Author Report Share Публикувано Април 20 преди 17 минути, Lelqtian каза: Между тия три - Тиана. u a3 3a TuaHa. Ako He ce 3a4uma, Tega! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Теди Александрова. Кефи ме песента, въпреки така досадното ми заглавие и в четирите песни. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 6 Author Report Share Публикувано Май 6 Koū ne4e/\u? npeg/\aGaM gByboū Mupa/fuku c/\eg moBa Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 преди 1 час, asylum каза: Koū ne4e/\u? npeg/\aGaM gByboū Mupa/fuku c/\eg moBa Тиана. Време е за ледващия двубой, с цитрусова тематика и турски фолкорен прифкус. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.