THE IIconic Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не харесвхам нито една от двете, но гласувам за Краварката да им е гадно на Смядово тим! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 6 часа , asylum каза: Аз съм за Галош. Но това ми е най - малко любимата песен от тоя й период. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 преди 7 часа , asylum каза: Следващият двубой е между Мамите на попфолка! Мама ураган 😊 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 2 Author Report Share Публикувано Септември 2 Като виден жител на южен квартал, разбира се, избирам Мамасита на Тотитяло! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 Печели Татяна с Мамасита! Следващият двубой е между две жрици, набеждавани за трансмъже/жени. Едната иска да е индианка, а другата - амазонка. А вие коя от двете искате повече? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Разбира се, че Мая! 👑 Като чуя "Диона" и рязко искам да ослепея и оглушея. НайПротивна.ком! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 13 минути, Just_Me каза: Разбира се, че Мая! 👑 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 Баклавата, Секси Хита на попфолка - Мая без Магапаса! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Индианката, разбира се! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 То това двубой ли е? Нищо против Дион, но предлагам изразилите предпочитание за него пред нейно секси хит величество Майчето да получат едни 200 наказателни точки и перманентен бан без право на обжалване. И ваучер с направление за УНГ специалист. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Печели Мая! Новият двубой е между двете набедени за бездарници нови лидерки, чиито имена започват с буква А - Ариа и Айви! Дори по Планета винаги ги пускат една след друга. Изберете между летните им предложения! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Сори Иви... АРИА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Голям фен съм на Ариа, но в тоя случай Авария е по-яка и по-добре изпята песен. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Айви! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Щом гласуваме за песен, тази на Саша Рико! На Ариа не струва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 5 Author Report Share Публикувано Септември 5 Искам Царица @Blueberry да се произнесе! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Скромен глас от мен за Ариа! Айви не заслужава нищо, песента я прави Саша, трябваше тя да си я запише. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 2 часа , Just_Me каза: Скромен глас от мен за Ариа! Айви не заслужава нищо, песента я прави Саша, трябваше тя да си я запише. Аз пък смятам, че без носовия глас на женския Джорджано нямаше да е същото! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 преди 6 минути, Gerganafen каза: Аз пък смятам, че без носовия глас на женския Джорджано нямаше да е същото! Много яко и роботско звучи! Аз й свикнах и жадувам още песни! Ариа също харесвам, но в актуалния си хит крещи твърде много и грубо. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ариа! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Отново равенство. Следващ двубой - класиката Деса/Кама, но този път последните им песни с младоци. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 1 час, asylum каза: Отново равенство. Следващ двубой - класиката Деса/Кама, но този път последните им песни с младоци. Деси категорично. Другото е неслушаемо. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 И двете са ми неслушаеми, но Емилия е по-яка. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 2 часа , asylum каза: Отново равенство. Следващ двубой - класиката Деса/Кама, но този път последните им песни с младоци. Кама определено. Другата ми е тъпа! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 6 минути, Gentleman. каза: Кама определено. Другата ми е тъпа! +1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.