asylum Публикувано Октомври 10 Author Report Share Публикувано Октомври 10 Победителката е, РАЗБИРА СЕ, ясна Великова! Два дуета за забранената любов. Кой е по? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Въпреки че покрай Туцето почва да ми става неприятна, Лияна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 10 Author Report Share Публикувано Октомври 10 Фен съм на Таня ни Боева, но в тоя случай Лиянището има по-хубава песен, колкото и да ми опротивя покрай Зайка. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Друго си е Таня Боева, но да - в този случай песента на Лияна е по-хубава. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Таня Боева Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Нека съживим малко темата 😊 Чий "7 нощи, 7 дни" предпочитате 😁 или 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 Toniiii 😍😍😍 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 ❤️❤️❤️❤️❤️ Тони Дачева ❤️❤️❤️❤️❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Тони Дачева 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Тони 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много ясно, че Тони! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 И аз съм за Тони - единодушно печели! ❤️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Много ясно, че Есил! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Аз драми не виждам, Есил. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Есил Дюран! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Есил! 😊 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 Ismigul Duran Naim! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Избирам драмите на Есил! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 или Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Extra Nina ❤️ 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Нина 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Глория! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Печели Екстра Нина 😃 Вие сте: или И бонус ако не можете да изберете от горните: (Моят глас е за Нелина) 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Нелина Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.