Jump to content

Чат мания (септември/октомври/ноември 2021)

Препоръчани коментари

От 19.09.2021 г. от 15:06, omline каза:

Искаш ли сам да си редактираш поста и да се направим, че не се случвало или ще си минем по надлежния ред?

Expand  

Надлежният ред е най-после да бъдеш наказан за заплахи от физическо и сексуално естество. Това, че си модератор не ти дава правото на това. Самозабравянето е лошо нещо. Питай Глория.

image.png.f5d55cd70d9488fe6af9f1d44c38c78d.png

image.png.feae058b57ae2dd3676b6fdfd9f32574.png

+ тийнейджърките на предната страница.

@meleto

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 19.09.2021 г. от 15:20, omline каза:

И  да не е персонална, обида си е та дрънка. Едното е сравнение, другото директна квалификация. Цаката е да знаеш тънката разлика.

Expand  

Значи изречението "феновете на Глория са (дори не беше "сте") КАТО швестерки" би било приемливо за теб? Добре, ще го имам предвид 😂

• Haha 1
Сподели в други сайтове

От 19.09.2021 г. от 15:48, DarkChild каза:

Значи изречението "феновете на Глория сте КАТО швестерки" би било приемливо за теб? 😂

Expand  

Теб кое по-точно те обижда - тинейджърка или тинейджърка, току що прочела "Тайната"? Защото разлика между двете има.

И между това да бъдеш наречен швестерка и тинейджърка, която е гледала "Тайната", за кое по-лесно ще те осъдят в реалния живот?

6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

От 19.09.2021 г. от 15:56, omline каза:

И между това да бъдеш наречен швестерка и тинейджърка, която е гледала "Тайната", за кое по-лесно ще те осъдят в реалния живот?

Expand  

За тийнейджърка, на която ще й се сложиш някъде, където ще ѝ стане хубаво и ще ѝ зачервиш задника.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

От 19.09.2021 г. от 15:58, DarkChild каза:

За тийнейджърка, на която ще й се сложиш някъде, където ще ѝ стане хубаво и ще ѝ зачервиш задника.

Expand  

Сега ако ти кажа "какво скачаш като петле" пак ли ще съм подсъдим? :D

6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

От 19.09.2021 г. от 16:09, DarkChild каза:

Ами, да. Аз не можех да повярвам, когато научих, че навършва 30 през 2003-та. 

Expand  

Какво стана, приключихме ли разговора за обидите? 

6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

От 19.09.2021 г. от 16:11, omline каза:

Какво стана, приключихме ли разговора за обидите? 

Expand  

Няма разговор, а само опити да се оправдаеш. Освен това, тази тема не е за чат. Или това правило също не се отнася за теб?

Сподели в други сайтове

От 19.09.2021 г. от 16:14, DarkChild каза:

Няма разговор, а само опити да се оправдаеш. Освен това, тази тема не е за чат. Или това правило също не се отнася за теб?

Expand  

Ще се пренесем в чата грижи нямай, само кажи! 

6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

От 20.09.2021 г. от 7:23, zai4eto82 каза:

На 19 септември 2021 в Маскираният певец Австралия сезон 3 някой е пял на Рики- She Bangs:

Expand  

Как си ми ти бе какче, забрави ме. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Снощи Рики беше сред звездите, които беше на Модното шоу на Риана- Savage x Fenty Show. 

Там бяха и Джиджи Хадид, Ванеса Хъджънс, Daddy Yankee и много други. Риана харесва Рики, за да го е поканила да пее на шоуто й. Премиерата на шоуто е по Amazon Prime Video утре. 

Сподели в други сайтове

Феновете на Енрике Иглесиас искат новият му албум на диск да го държат в ръцете си, а не да го слушат в Спотифай, Аpple, Youtube и той казва,че го оценява и ще направи всичко възнможно да го имат албума и на диск Явно все още има хора, които предпочитат да си купят даден албум, отколкото да го слушат в интернет. И аз съм така, когато се отнася до любим изпълнител.

Сподели в други сайтове

Вече си имам и Чоко Милк червило на Ниолета Лозанвоа днес от Мола, много е яко и гланц за устни ягода пак на Николета. Много яко,че NLBeauty вече е в дрогериите на Лили. :P

А от утре започва съвместното турне на Рики с Енрике Иглесиас. Стартира от Лас Вегас:

242316027_4411653642219823_7183594282278400440_n.jpg

Сподели в други сайтове

От 24.09.2021 г. от 8:24, zai4eto82 каза:

Вече си имам и Чоко Милк червило на Ниолета Лозанвоа днес от Мола, много е яко и гланц за устни ягода пак на Николета. Много яко,че NLBeauty вече е в дрогериите на Лили. :P

А от утре започва съвместното турне на Рики с Енрике Иглесиас. Стартира от Лас Вегас:

242316027_4411653642219823_7183594282278400440_n.jpg

Expand  

Здрасти ;) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 25.09.2021 г. от 6:40, zai4eto82 каза:

Модното Шоу Savage.x.Fenty.Show.Vol.3.2021 на Риана с участието на Рики е вече качено от вчера.

Expand  

Дреме ми на мене за тая стара швестеруга.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

А пък за лилавия цвят за коса питала съм и други хора, които също се боядисват лилаво и всички казват,че този цвят не трае и бързо се измива. Тъй че да не пишете глупости повече що паднал цвета , що се измил толкова бързо. 

Сподели в други сайтове

От 25.09.2021 г. от 9:54, zai4eto82 каза:

А пък за лилавия цвят за коса питала съм и други хора, които също се боядисват лилаво и всички казват,че този цвят не трае и бързо се измива. Тъй че да не пишете глупости повече що паднал цвета , що се измил толкова бързо. 

Expand  

Щото онаа те лъже да ти лапа парите. Аз ли не знам????

• Love 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

От 25.09.2021 г. от 9:54, zai4eto82 каза:

Expand  

Първо, не помня да сме казвали че твоя се измил бърже. Скоро поне. 

Второ, последно не се беше боядисвала месеци наред. 

Трето, твойта фризьорка те баламосва както и скимне. 

• Thanks 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Първият концерт от турнето снощи в Лас Вегас е разпродаден. :P

Ot 6 континента по света и 24 часа музика и се стриймва на живо Global Citizen Live 2021. Започна вчера и продължава и в момента да се стриймва.. Рики сигурно от Лас Вегас ще се включи на Global Citizen Live. Това е голямо събитие. Това Джей Ло с Джарул и Ll Cool J пяха, BTS, Елтън Джон, Доджа Кят, Камила, Ед Шийрън, Деми Ловато, Black Eyed Peas и много други. Това е много голямо събитие. И Global Citizen Live e с мисия и Рики за първи път на това събитие на една сцена с много големи имена. 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

• omline unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...