THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 час , zai4eto82 каза: E и. Предложила го е, нищо не пречи да го ползвам. Все трябва да сте негативни обаче. Райна е първата известна личност, от която се възползвам от рекламите й. Другите дори не са прочели поста й, а само я хвалят, а поста й има друга цел. След като е удобно приложението, за какво да не го ползвам. Даже Райна ми благодари със сърце. Защо лъжеш? Аз ли ползвам гланца и червилото на Свирчулина Лозанова? 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 12 минути, THE IIconic каза: Защо лъжеш? Аз ли ползвам гланца и червилото на Свирчулина Лозанова? Преди й викахме Свирколета! Сега май е с нов псевдоним. Мисля, че в дрогериите на Лили ги видях тези дни нейните неща. Голяма реклама! То не е efbet, сега и гланцове. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 2 часа , zai4eto82 каза: E и. Предложила го е, нищо не пречи да го ползвам. Все трябва да сте негативни обаче. И къде е негативизмът не разбирах? Казах само че има доста подобни приложения и топлата вода вече е открита 😂 Ти си негативна - все ние сме ти лоши и криви и не разбираме от нищо 🤷♀️ Ние нямаме нямаме право на мнения и коментари 😒 Аман! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 31 минути, THE IIconic каза: Защо лъжеш? Аз ли ползвам гланца и червилото на Свирчулина Лозанова? И някакъв парфюм беше купила, пак женско име. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Благодарение на приложението cardbox, което Райна предложи си прибавих всички карти вътре, включително и сертификата ми за ваксинация. Така няма да се налага да го нося, а с едно кликване и всичко е на едно място в телефона. В Швеция вече са им в чипове, имплантирани в китката, барабар с ключовете за вкъщи и колата. Изоставаш. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 Половин София + половин Западна България без ток утре през деня https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Goliama-chast-ot-Sofiia-bez-tok-tcial-den-utre_762048.html 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 29 минути, Just_Me каза: Половин София + половин Западна България без ток утре през деня https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Goliama-chast-ot-Sofiia-bez-tok-tcial-den-utre_762048.html Слава на Бога тук ще има, че утре е финала на "Изпитания на живота"! Не че Зайка не каза 100 пъти какъв ще е финала... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 18 минути, THE IIconic каза: Слава на Бога тук ще има, че утре е финала на "Изпитания на живота"! Не че Зайка не каза 100 пъти какъв ще е финала... Ама като телевизиите са в София, може и да няма излъчване.😝 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 От 12.10.2021 г. от 4:21, zai4eto82 каза: Предишният салон много скъп наема и се преместих в друг комплекс. Затова фризьорката ми се премести в друг салон, но поне пак е моя комплекс. Търси си маниюристка. Почерпи ме в салона. С колата ме докара. Всеки месец ще правим корен и матирана и така косата ми все ще е с цвят. Няма така да се измива Ти си вече премиум клиент. Черпят те, с кола те водят. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 5 часа , zai4eto82 каза: E и. Предложила го е, нищо не пречи да го ползвам. Все трябва да сте негативни обаче. Райна е първата известна личност, от която се възползвам от рекламите й. Другите дори не са прочели поста й, а само я хвалят, а поста й има друга цел. След като е удобно приложението, за какво да не го ползвам. Даже Райна ми благодари със сърце. А в сърцето - $ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 6 часа , THE IIconic каза: Слава на Бога тук ще има, че утре е финала на "Изпитания на живота"! Не че Зайка не каза 100 пъти какъв ще е финала... Дори да няма ток, епизода ще го има в Нова плей, във vbox7 и в един руски сайт. Тъй че пак може да се гледа. Айде да гледа сега предпоследния епизод от днес. Пък аз имам и всички епизоди до днешния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Дори да няма ток, епизода ще го има в Нова плей, във vbox7 и в един руски сайт. Тъй че пак може да се гледа. Айде да гледа сега предпоследния епизод от днес. Пък аз имам и всички епизоди до днешния. Не разбрах Ниведита и Анупам ще се съберат ли? Много претупаха финала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 14 Report Share Публикувано Октомври 14 преди 1 час , THE IIconic каза: Не разбрах Ниведита и Анупам ще се съберат ли? Много претупаха финала. Ще гадаем, ще видим. И за Ронит не разбрах. Полицията го гонеше, Шивани скъса с него. Той в затвора ли влезе. Но вчерашния епизод беше брутален. Всичко се разкри. Гледам, че и в групата питат кокво става с Ниви и Анупам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Уау, новият албум на Енрике Иглесиас не е нито в Билборд 200, нито в Билборд за латино и латино поп албуми. Това не се беше случвало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 23 часа , zai4eto82 каза: E и. Предложила го е, нищо не пречи да го ползвам. Все трябва да сте негативни обаче. Райна е първата известна личност, от която се възползвам от рекламите й. Другите дори не са прочели поста й, а само я хвалят, а поста й има друга цел. След като е удобно приложението, за какво да не го ползвам. Даже Райна ми благодари със сърце. Естествено че ще ти благодари, все пак тряя да върви нещо показно че не са си дали парите за реклама на празно. Негативни сме, щото не ти изнася как се връзваш на всякакви там пишман фризьорки, продавачки на залежала стока от подлеза, или очевидно спонсорираните постове на Райна. И как купуваш разни ментета като на червилото грима парфюма и малко употребяваните гащи на Николета ... 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 3 минути, Lelqtian каза: Естествено че ще ти благодари, все пак тряя да върви нещо показно че не са си дали парите за реклама на празно. Негативни сме, щото не ти изнася как се връзваш на всякакви там пишман фризьорки, продавачки на залежала стока от подлеза, или очевидно спонсорираните постове на Райна. И как купуваш разни ментета като на червилото грима парфюма и малко употребяваните гащи на Николета ... Парфюма е супер як, както и гримовете на Николета. Като не знаеш, недей приказва излишно. Нито пробвал, ама приказва. И фризьорката ми си е много добра, ясно ли ти е. ще те игнорирам пак. Няма да те чета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Парфюма е супер як, както и гримовете на Николета. Като не знаеш, недей приказва излишно. Нито пробвал, ама приказва. Аре сега, не съм потребител на гримове и подобни, но дори и да стават, са прекалено скъпи за китайски ментета. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 18 часа , Just_Me каза: Половин София + половин Западна България без ток утре през деня https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Goliama-chast-ot-Sofiia-bez-tok-tcial-den-utre_762048.html Междудругото май се задава такава енергийна криза от световен мащаб, та като нищо това да е една малка тренировка преди сериозен режим на тока 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Корнелия Нинова отново с Ковид! 😒 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 2 часа , Lelqtian каза: Междудругото май се задава такава енергийна криза от световен мащаб, та като нищо това да е една малка тренировка преди сериозен режим на тока Задават се много кризи, но не и за братята китайци, които съвсем адекватно се възползваха от Третата Световна /икономическа/ война, в която сме от март миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 23 минути, DenFevgo каза: Задават се много кризи, но не и за братята китайци, които съвсем адекватно се възползваха от Третата Световна /икономическа/ война, в която сме от март миналата година. Голяма част от Китай вече е в ефективен режим на тока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 4 часа , Lelqtian каза: Междудругото май се задава такава енергийна криза от световен мащаб, та като нищо това да е една малка тренировка преди сериозен режим на тока Детство мое реално и вълшебно 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 преди 23 часа , Just_Me каза: Половин София + половин Западна България без ток утре през деня https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Goliama-chast-ot-Sofiia-bez-tok-tcial-den-utre_762048.html На нас, в Павлово, ни го спряха вчера в 8 и половина вечерта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 14 години без Тоше. Но музиката му е вечна и остава. ❤️ ⭐ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари