Lelqtian Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 преди 3 минути, omline каза: Оставете мерките, е ся стана въргала... 🤣 Изтърваха, най-подходящия момент да го анонсират щеше да е оня срив от преди две седмици ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Днес клиентите поръчваха и ядоха като за последно. От утре ще им искаме зелени сертификати. Няма как. Да видим утре ще влезе ли изобщо някой. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Доживяхме нова песен от Sarbel след 9 години: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 @Andrew Cunanan., ти как можа да си сложиш ник нейм името на тоя психопат убиеца на Версаче? 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 И в "CoolT" сега даваха,че "Трима братя, три сестри " ще има втори сезон. Мише; Брайн, който играеше Франко- третият брат е поел друг ангажимент, затова няма да участва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Амна Шариф с нови снимки преди 3 часа. Все по-красива ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 От 21.10.2021 г. от 11:29, zai4eto82 каза: @Andrew Cunanan., ти как можа да си сложиш ник нейм името на тоя психопат убиеца на Версаче? Андрю беше най-симпатичния в сериала, а най-тъжно ми стана как не стигна до леля Ракел. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Гледайте го това, много съм му се смяла онзи ден и има някои култови фрази, които ще вкарам в живота си: "My relation ship sailed away. Now I must marry my career" "I only kiss documents now" "...but sees the worst letter of the alphabet - the (e)x" 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Първи ден със зелени сертификати и работа няма, дори и разнос. Никъде няма хора. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 23 часа , Blueberry каза: Гледайте го това, много съм му се смяла онзи ден и има някои култови фрази, които ще вкарам в живота си: "My relation ship sailed away. Now I must marry my career" "I only kiss documents now" "...but sees the worst letter of the alphabet - the (e)x" His new girlsfriends ... she looks like Taylor but one day younger Magazine about magazines This is worst day of anyone's life 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 @zai4eto82 Туценце, срам ме е от мен. Една приятелка ми подари един сборник. И там между всички книги има и нещо като любовен роман, ама от тия дето ти харесваш. Та се зачетох и сега ми е толкова интересно, че 1/3 прочетох за час. УжасТ! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Току що, WindWalkerMonk каза: @zai4eto82 Туценце, срам ме е от мен. Една приятелка ми подари един сборник. И там между всички книги има и нещо като любовен роман, ама от тия дето ти харесваш. Та се зачетох и сега ми е толкова интересно, че 1/3 прочетох за час. УжасТ! колко, за Бога, е дълъг? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: колко, за Бога, е дълъг? Maлка е, 120 страници. Но чак ми е некомфортно, че чета такива булшити. Но сега интересно ми е, а и ми е първия досег с тях. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Ох, аз чиклитите ги изчитам за час! Ама обичам да са с туист - я "бях бедна студентка и изведнъж се събудих 10 години по-късно като суперуспешна дама" или "без да искам изневерих на годеника се, флингът ми се оказа неговия брат" и т.н. Но чета веднъж в годината, основно на морето 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 15 минути, WindWalkerMonk каза: Maлка е, 120 страници. Но чак ми е некомфортно, че чета такива булшити. Но сега интересно ми е, а и ми е първия досег с тях. Моля те прати ми заглавие и автор. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 6 минути, Blueberry каза: Ох, аз чиклитите ги изчитам за час! Ама обичам да са с туист - я "бях бедна студентка и изведнъж се събудих 10 години по-късно като суперуспешна дама" или "без да искам изневерих на годеника се, флингът ми се оказа неговия брат" и т.н. Но чета веднъж в годината, основно на морето или баща, племенник/чичо.🥰 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: или баща, племенник/чичо.🥰 Сигурна съм, че има книги за всички видове роднински връзки! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 https://www.goodreads.com/book/show/41742325-sleeping-with-my-boss-part-1 Ето я, чак ме е срам. Иначе чета и Casual vacancy на Дж. К. Роулинг. Доста е цинична и си личи, че още й горчи от английското отношение докато е била бедна. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Току що, WindWalkerMonk каза: https://www.goodreads.com/book/show/41742325-sleeping-with-my-boss-part-1 Ето я, чак ме е срам. Корицата привлече вниманието ми. 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: https://www.goodreads.com/book/show/41742325-sleeping-with-my-boss-part-1 Ето я, чак ме е срам. Иначе чета и Casual vacancy на Дж. К. Роулинг. Доста е цинична и си личи, че още й горчи от английското отношение докато е била бедна. Оо, тази е от най-високото (или ниското :D) ниво ахах. Аз съм я чела Casual vacancy. Малко като Отчаяни съпруги ми дойде. Не е лоша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 преди 3 минути, Blueberry каза: Оо, тази е от най-високото (или ниското :D) ниво ахах. Аз съм я чела Casual vacancy. Малко като Отчаяни съпруги ми дойде. Не е лоша. Нека я прочета и ще я коментираме. После си се връщам на малко по - сериозна литература. Иначе като пътувах обичах да чета тези чик фликове: https://www.book.store.bg/p5896/zhelanata-kariera.html Цялата серия изчетох. Общо взето като приказка четях кейсовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 Хари Потър и Властелинът все още си цепят мрака в най - продаваните книги: https://www.amazon.com/charts/ref=s9_acss_bw_cg_bsmlist_1a1_w?ref=bsm_char_list&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-6&pf_rd_r=RG8FJVKX0G8KSSY6EH7Z&pf_rd_t=101&pf_rd_p=955e616b-c809-40fe-b48f-acce03203f88&pf_rd_i=16857165011 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Днес бях в Мола. Преди да влезеш хора попълват разни листи пред Мола и пише медицинска лаборатория. Явно за тестове. Като влезеш в Мола, на входа охраната ти снима от телефона сертификата и влизаш. Пък какво обикаляне на Мола да следваш стрелките да излезеш. Ужас.Луди хора. Няма да се ваксинират, ами ще попълват разни листи пред Мола на опашка и ще си правят тестове вместо до си покажат сертификата на охраната и влизат веднага в Мола. Толкова е просто. Ама като ги затворят неваксинираните, да видим дали няма да се ваксинират. Мола беше празен, тук=там някой човек. Инканто- кафето на първия етаж празно, бармана само си седеше. Някои магазини затворени. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Йелена Карлеуша много се разхубави след операцията на смяна на расата! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари