FikLena Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 ГОРЕЩА НОВИНА Официално очакваме “Дюн: Част втора” в кината през октомври 2023! Благодарим на всички, които подкрепиха този невероятен филм, въпреки трудната ситуация! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 18 минути, zai4eto82 каза: Майсторът вкъщи си пуснал гръцко на терасата, аз съм на арабската нова песничка и да я надуем Тоя същия майстор ли е? За кухнята. Да не се е нанесъл у вас? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 5 часа , Lelqtian каза: Тоя същия майстор ли е? За кухнята. Да не се е нанесъл у вас? Абе важното е да й казва "Здрасти", че аман от неучтиви майстори! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 @WindWalkerMonk какви хора търсите във вашата фирма, с какви умения?? В нервна криза съм! 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 преди 1 час, Blueberry каза: @WindWalkerMonk какви хора търсите във вашата фирма, с какви умения?? В нервна криза съм! Имаме много позиции? Ти какво търсиш? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 https://www.imdb.com/video/vi730776345?ref_=hm_hp_i_1&listId=ls053181649 Плитката на премъдрата идва! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 @Blueberry, скъпа: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 9 часа , WindWalkerMonk каза: https://www.imdb.com/video/vi730776345?ref_=hm_hp_i_1&listId=ls053181649 Плитката на премъдрата идва! Уф, ако тая която си мисля. е Нинив, бая плитки са и уплели, бая дърпане ще видят. Тоя трейлър поне изглежда маргинално по-добре от предните, но лично аз съм скептичен към тая адаптация засега, да видим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 34 минути, Lelqtian каза: Уф, ако тая която си мисля. е Нинив, бая плитки са и уплели, бая дърпане ще видят. Тоя трейлър поне изглежда маргинално по-добре от предните, но лично аз съм скептичен към тая адаптация засега, да видим. За нея е да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 24 минути, WindWalkerMonk каза: За нея е да Още свиквам с мисълта, че Нинив е черна Иначе е интересно че ще видим как пръстенясват? Моарейн. Очаквах да почнат от как се натриса в селото. Ако ще почват от преди това, остро очаквам да не скипват основни елементи от историята там. Най-вече как си поръчваха рокли около половин глава, тоест спокойно може да му отделят цяла серия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 И аз искам да го видя. Виждам, че ще има и нещата със Сюан Санче. Интересна ми е и Ланфеар как са я направили. иначе Нинив винаги е била Рене Зеуегър от Студена планина като визия и поведение. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 30 минути, WindWalkerMonk каза: И аз искам да го видя. Виждам, че ще има и нещата със Сюан Санче. Интересна ми е и Ланфеар как са я направили. иначе Нинив винаги е била Рене Зеуегър от Студена планина като визия и поведение. Аз се надявам да стигнат до сгъваемия стойл на Егвийн, от който аха да се изтърси в палатката поне 4-5 книжки поред. Любимия ми герой от който там том се падаше, 6-7ми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Аз, влизайки в Рамаданията и виждайки, че @Andrew Cunanan. ми е реагирал на 6 поста от 2019-та (всеки Божи ден): 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Мнение за тиктоковия арабски хитов хит? @asylum 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 минута, Kriminal каза: Аз, влизайки в Рамаданията и виждайки, че @Andrew Cunanan. ми е реагирал на 6 поста от 2019-та (всеки Божи ден): Една кралица подкрепя друга кралица! 💋 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: Една кралица подкрепя друга кралица! 💋 Дето се вика леджендс съпорт леджендс! И след твоите реакции аз чета пак цялата тема! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 8 минути, Kriminal каза: Мнение за тиктоковия арабски хитов хит? @asylum Не я знаех, че не ползвам тикток, но е супер - мерси! Басбуса е арабското реване. Не знам как му викате у вас на този шекерен шекер, затуй да ти покажа: 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 @WindWalkerMonk, бе тия сирийци що ни копират идеите за хитове!? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 минута, asylum каза: @WindWalkerMonk, бе тия сирийци що ни копират идеите за хитове!? Видели са кво става в Лас Вегас. Знаят коя е гранд дамата ❤️ Иначе Парти тайм си остава един от топовете ми. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 2 минути, asylum каза: Не я знаех, че не ползвам тикток, но е супер - мерси! Басбуса е арабското реване. Не знам как му викте у вас на този шекерен шекер, затуй да ти покажа: За пръв път го виждам, май нямаме ние дума за този сладкиш. На мен са ми най-любими такива баклави, калбурабастъ, тулумби... Изглежда вкусно, де, ще пробвам да накарам мама да го направи хахах 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Видели са кво става в Лас Вегас. Знаят коя е гранд дамата ❤️ Иначе Парти тайм си остава един от топовете ми. Веднага мога да спретна един бест албум, който да е плейлистата на всяко ласвегасово парЧи! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 3 минути, Kriminal каза: За пръв път го виждам, май нямаме ние дума за този сладкиш. На мен са ми най-любими такива баклави, калбурабастъ, тулумби... Изглежда вкусно, де, ще пробвам да накарам мама да го направи хахах И аз мога да ти направя. Много е лесно! Иначе и аз основно такива десерти ям. Не на шоколада! Обожавам сиропи. Обичаш ли кюнефе, шекер паре, казан диби, кадаиф? Сега ще проверя ко е калбурабастъ! Грабна ме от раз! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 15 минути, asylum каза: И аз мога да ти направя. Много е лесно! Иначе и аз основно такива десерти ям. Не на шоколада! Обичаш ли кюнефе, шекер паре, казан диби, кадаиф? Сега ще проверя ко е калбурабастъ! Грабна ме от раз! Поправка!!! Вика че туй е "равания", ял съм го уж вече ама забравих. Ама прати по бързата поща да опитам българските какви са. Аз не знам да готвя, само яйца мога да направя ахаххаха и тук-таме някоя паста. Даа обожавам, мама е от Босна и често прави такива сладкиши турски разни. Калбурабастъ аз проверих че на български уж било така, ние им викаме "урмашице" Кадаиф и кюнефе не са ли едно и също? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 37 минути, Kriminal каза: Поправка!!! Вика че туй е "равания", ял съм го уж вече ама забравих. Ама прати по бързата поща да опитам българските какви са. Аз не знам да готвя, само яйца мога да направя ахаххаха и тук-таме някоя паста. Даа обожавам, мама е от Босна и често прави такива сладкиши турски разни. Калбурабастъ аз проверих че на български уж било така, ние им викаме "урмашице" Кадаиф и кюнефе не са ли едно и също? Кюнефето се прави с кадаиф 😂 Но тук и в Турция си го има като отделен десерт. Пък арабският кадаиф е съвсем различен: Инак за яйцата, дето каза - и реването се прави основно с яйца 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари