Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 10 минути, asylum каза: Кюнефето се прави с кадаиф 😂 Но тук и в Турция си го има като отделен десерт. Пък арабският кадаиф е съвсем различен: Инак за яйцата, дето каза - и реването се прави основно с яйца Мило, сготви ми нещо и ми го донеси! 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: Мило, сготви ми нещо и ми го донеси! 🥰 Ориз за гарнитура става ли? 🤣 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Току що, asylum каза: Ориз за гарнитура става ли? 🤣 На мен и само ти си ми достатъчен 😘 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: На мен и само ти си ми достатъчен 😘 аз съм кисел лимон! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Току що, asylum каза: аз съм кисел лимон! обожавам лимони. 🥵 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: обожавам лимони. 🥵 Черни, зелени или жълти? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Мара Шулевна ti si mi vs.! ❤️ @WindWalkerMonk 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Кюнефе пък винаги ми звучи като хюмне. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Аз не обичам турски десерти и като цяло единственият сиропиран сладкиш, който ми харесва, е баклава. В Турция не ми хареса храната там, където съм била. Но обичам дюнери! Те само арабски ли са или има и тюркиш? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 4 часа , Blueberry каза: Аз не обичам турски десерти и като цяло единственият сиропиран сладкиш, който ми харесва, е баклава. В Турция не ми хареса храната там, където съм била. Но обичам дюнери! Те само арабски ли са или има и тюркиш? Моляяяя? Турската храна е като божество сред храните 😀 всичко е толкова вкусно, че нз. Отида ли в Турция и се връщам минимум +3 кила. Особено искендера... и кюнефе за десерт. Чак ми потекоха лигите 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 6 часа , DarkChild каза: Кюнефе пък винаги ми звучи като хюмне. На мен като кенеф. преди 5 часа , Blueberry каза: Аз не обичам турски десерти и като цяло единственият сиропиран сладкиш, който ми харесва, е баклава. В Турция не ми хареса храната там, където съм била. Но обичам дюнери! Те само арабски ли са или има и тюркиш? Дюнерът произхожда от Турция, арабите го научават от тях. Не си имала късмет с храната явно. преди 42 минути, Arwity каза: Моляяяя? Турската храна е като божество сред храните 😀 всичко е толкова вкусно, че нз. Отида ли в Турция и се връщам минимум +3 кила. Особено искендера... и кюнефе за десерт. Чак ми потекоха лигите И на мен искендерът ми е любим! ❤️ Много разнообразна кухня. Бих казал, че всичко сме взели от тях, но там е по-вкусно. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 1 час, asylum каза: На мен като кенеф. Дюнерът произхожда от Турция, арабите го научават от тях. Не си имала късмет с храната явно. И на мен искендерът ми е любим! ❤️ Много разнообразна кухня. Бих казал, че всичко сме взели от тях, но там е по-вкусно. Да, точно. Яла съм дюнер и в Египет, пак араби и в Турция, еми нищо общо. Турския еее... ммм... 😄 на светлинни години. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 5 минути, Arwity каза: Да, точно. Яла съм дюнер и в Египет, пак араби и в Турция, еми нищо общо. Турския еее... ммм... 😄 на светлинни години. Специално дюнера го предпочитам при арабите. 😂 Повече ми харесват сосовете, подправките и маринатата, ако е пилешки. Овнешкият ми харесва повече при турците май. арабската туршия също ми харесва повече 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 аз пък много харесвам Адана Шърдан 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 17 часа , THE IIconic каза: Мара Шулевна ti si mi vs.! ❤️ @WindWalkerMonk Не мога. Благодаря ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Любопитен факт за мен е, че съм яла дюнер във всяка чужда държава, в която съм била ахах В България са най-хубави! 1 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 преди 10 минути, Blueberry каза: Любопитен факт за мен е, че съм яла дюнер във всяка чужда държава, в която съм била ахах В България са най-хубави! 🙄🙄🙄 значи е бил някой за 1ст 😄 или яко се ебаваш 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 29 Report Share Публикувано Октомври 29 Зайкееееее къде сиии @zai4eto82 Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха, биел майка ѝ https://woman.bg/zhulta-shpionka/dzhidzhi-hadid-i-zejn-malik-se-razdeliha-biel-majka-ѝ.76065.html 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 9 часа , FikLena каза: Зайкееееее къде сиии @zai4eto82 Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха, биел майка ѝ https://woman.bg/zhulta-shpionka/dzhidzhi-hadid-i-zejn-malik-se-razdeliha-biel-majka-ѝ.76065.html Ако това е майката в ляво, 100% някой нещо не е разбрал. Ако някой някого е бил, това е било майката тоя келеш. А на него вероятно му е харесало. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Бритни Спиърс със сладък фен от мъжки пол: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 9 часа , FikLena каза: Зайкееееее къде сиии @zai4eto82 Джиджи Хадид и Зейн Малик се разделиха, биел майка ѝ https://woman.bg/zhulta-shpionka/dzhidzhi-hadid-i-zejn-malik-se-razdeliha-biel-majka-ѝ.76065.html Йоланда Хадид е от хората, които като кажат “Добър ден”, значи със сигурност е нощ. Манипулативна и money-hungry до мозъка на костите си. Има безброй клипове как говори на Джиджи и я унижава, че обича да си хапва. Това в момента е опит да вземат 100% попечителство над детето и Зейн да не го вижда. 🤦♀️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, Blueberry каза: Йоланда Хадид е от хората, които като кажат “Добър ден”, значи със сигурност е нощ. Манипулативна и money-hungry до мозъка на костите си. Има безброй клипове как говори на Джиджи и я унижава, че обича да си хапва. Това в момента е опит да вземат 100% попечителство над детето и Зейн да не го вижда. 🤦♀️ lol https://translate.google.bg/?hl=bg&tab=TT&sl=en&tl=bg&text=The documents state that Malik was at the Pennsylvania home he shares with Gigi on September 29 with Yolanda Hadid when the dispute occurred. (Gigi was in Paris at the time.) He allegedly called Yolanda a "fucking Dutch slut%2C" and told her to "stay away from [my] fucking daughter." TMZ also notes that he said%2C "the fucking sperm that came out of [my] fucking cock%2C” and both TMZ and Gawker note that this is a bizarre thing to have said. Though Gigi was not at home during the argument%2C Malik allegedly screamed at her over the phone%3A "strap on some fucking balls and defend your partner against your fucking mother in my house." He also allegedly screamed at%2C and attempted to fight%2C a security guard who was in the home%2C saying%3A "Get the fuck out of my fucking house copper."&op=translate Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Четох го, но на няколко места се споменава, че Зейн не е дал показания и е искал просто това да му се махне от главата. Аз като я гледам тая каква е нагла, не си представям как Зейн ще й крещи и тя няма да отвърне, сто процента го е обидила на расистка основа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Почвам да си мисля как щом @zai4eto82 не само не го обнародва, ами и не коментира изобщо вече втори ден тая история, значи ще да е не само вярно, но и е изцяло виновен. Все пак тя е навътре в тия неща и знае! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Lelqtian каза: Почвам да си мисля как щом @zai4eto82 не само не го обнародва, ами и не коментира изобщо вече втори ден тая история, значи ще да е не само вярно, но и е изцяло виновен. Все пак тя е навътре в тия неща и знае! Със сигурност някой от тях й е направил страхотен и незабравим жест, който никога няма да забрави, нито разкаже. 2 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари