Blueberry Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Тая жена малтретираше и The Weeknd, докато ходеше с Бела. Пълно психо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Абе какво се занимавате с разни отрепки. Малик, Хадид, Доган - я, слезте на земята! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, DarkChild каза: Абе какво се занимавате с разни отрепки. Малик, Хадид, Доган - я, слезте на земята! Расизъм ли усещам??? Айде тогава ще ви занимая с личен проблем: Леле, днес съм като пребита, нямам желание за нищо - снова от леглото до хола и обратно. Тая седмица съм направила над 15 часа overtime, което са си направо 2 работни дни отгоре. Дайте идеи как да си дам малко пауър, да е легален, моля! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Blueberry каза: Расизъм ли усещам??? Айде тогава ще ви занимая с личен проблем: Леле, днес съм като пребита, нямам желание за нищо - снова от леглото до хола и обратно. Тая седмица съм направила над 15 часа overtime, което са си направо 2 работни дни отгоре. Дайте идеи как да си дам малко пауър, да е легален, моля! Счупи спалнята с някое татуирано бичме с голямо сочно пиш... 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, Blueberry каза: Расизъм ли усещам??? Айде тогава ще ви занимая с личен проблем: Леле, днес съм като пребита, нямам желание за нищо - снова от леглото до хола и обратно. Тая седмица съм направила над 15 часа overtime, което са си направо 2 работни дни отгоре. Дайте идеи как да си дам малко пауър, да е легален, моля! Изпий един чайник черен чай, надуй си яка музика. Използвай слънцето през деня и се разходи в парка сред красивите листа. Пийни кафе с някого и си дрънкайте глупости. После си купи нещо яко. Не ми благодари! 1 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 22 минути, Blueberry каза: Расизъм ли усещам??? Айде тогава ще ви занимая с личен проблем: Леле, днес съм като пребита, нямам желание за нищо - снова от леглото до хола и обратно. Тая седмица съм направила над 15 часа overtime, което са си направо 2 работни дни отгоре. Дайте идеи как да си дам малко пауър, да е легален, моля! Без да звучи цинично, но кой ти е виновен? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 26 минути, Blueberry каза: Расизъм ли усещам??? Айде тогава ще ви занимая с личен проблем: Леле, днес съм като пребита, нямам желание за нищо - снова от леглото до хола и обратно. Тая седмица съм направила над 15 часа overtime, което са си направо 2 работни дни отгоре. Дайте идеи как да си дам малко пауър, да е легален, моля! Пий смути, прочети книга и изгледай романтичен филм. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 12 минути, DarkChild каза: Без да звучи цинично, но кой ти е виновен? Имаме отсъстващи, а имаше много работа и шефовете ме помолиха, ще ми го платят. При нас поне в тва отношение няма шикалкавене. Аз съм си виновна като цяло, че още седя на тая токсична работа 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, Blueberry каза: Имаме отсъстващи, а имаше много работа и шефовете ме помолиха, ще ми го платят. При нас поне в тва отношение няма шикалкавене. Аз съм си виновна като цяло, че още седя на тая токсична работа То ако те кефи това, което вършиш, извънредният труд не би те смазвал така, а напротив - сама ще искаш да правиш повече. Пожелавам ти да си намериш призванието (за предпочитане тотомилионерка или богаташка съпруга ) 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Люби ме на балкон, пошляпвай ме с големия питон, оглозгай душата ми във файтон, може и под звуците на дъждовния ромон. 😘 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Люби ме на балкон, пошляпвай ме с големия питон, оглозгай душата ми във файтон, може и под звуците на дъждовния ромон. 😘 Петя Радева трепери от уменията ти на текстописец. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 7 минути, penakavalli каза: Петя Радева трепери от уменията ти на текстописец. Следващия хит на Джако! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 7 минути, THE IIconic каза: Следващия хит на Джако! Или на Камелия, мислех преди време да напиша текст за песен и да ѝ го пратя. 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, Blueberry каза: Расизъм ли усещам??? Айде тогава ще ви занимая с личен проблем: Леле, днес съм като пребита, нямам желание за нищо - снова от леглото до хола и обратно. Тая седмица съм направила над 15 часа overtime, което са си направо 2 работни дни отгоре. Дайте идеи как да си дам малко пауър, да е легален, моля! Миличка и на мен ми писна Аз вече няма да работя за помяри и за жълти стотинки 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Хора вий кво си мислите, къде е по-добре да се живее като цяло, на Близкия Изток или в Аврупастан? Аз вече си обмислям кат свърша с бакалавъра (а тъкмо започнах💀) къде ще ида, интересно ми е вие какво мислите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 2 минути, Kriminal каза: Хора вий кво си мислите, къде е по-добре да се живее като цяло, на Близкия Изток или в Аврупастан? Аз вече си обмислям кат свърша с бакалавъра къде ще ида, интересно ми е вие какво мислите. Всяко място си има плюсове и минуси. Зависи какъв тип човек си, с какви интереси и т.н. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, asylum каза: Всяко място си има плюсове и минуси. Зависи какъв тип човек си, с какви интереси и т.н. Аз обичам да имам доста свободно време, да не ми е като в Америка да работя по цял ден и да ми е само работата живота, да имам време излизам с приятели на питиета, да се разхождам из града, дето се вика монденски живот, моите са от Далмация а за тях говорят че са много лениви хора и че никой не знае как успяват да преживеят – нищо не правят и седят до морето по цял ден и пият и ядат – а аз съм баш репрезентативен пример, мразя да спортувам и квито активности други да има - само да се разхождам (но не в природата) обичам. И не обичам жегата квато е в Дубай примерно, щот ми прилошава и започва да ми тече кръв от носа... Ох аз ся сякаш Кити чета като си прочех пак поста... Обичам и да съм обкръжен от такива хора, шеговити, ийзигоуинг, като италианците и балканците например. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 час, Kriminal каза: Аз обичам да имам доста свободно време, да не ми е като в Америка да работя по цял ден и да ми е само работата живота, да имам време излизам с приятели на питиета, да се разхождам из града, дето се вика монденски живот, моите са от Далмация а за тях говорят че са много лениви хора и че никой не знае как успяват да преживеят – нищо не правят и седят до морето по цял ден и пият и ядат – а аз съм баш репрезентативен пример, мразя да спортувам и квито активности други да има - само да се разхождам (но не в природата) обичам. И не обичам жегата квато е в Дубай примерно, щот ми прилошава и започва да ми тече кръв от носа... Ох аз ся сякаш Кити чета като си прочех пак поста... Обичам и да съм обкръжен от такива хора, шеговити, ийзигоуинг, като италианците и балканците например. Избери си държава, чиято култура пасва на характера ти. Това ще ти помогне да се адаптираш по-лесно. Тук има информация по темата. https://clearlycultural.com/geert-hofstede-cultural-dimensions/ А тук можеш да сравниш две или повече държави. https://www.hofstede-insights.com/product/compare-countries/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 27 минути, Fast каза: Избери си държава, чиято култура пасва на характера ти. Това ще ти помогне да се адаптираш по-лесно. Тук има информация по темата. https://clearlycultural.com/geert-hofstede-cultural-dimensions/ А тук можеш да сравниш две или повече държави. https://www.hofstede-insights.com/product/compare-countries/ изисква Адоб Флаш Плеър, а в Хром повече не работи 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 1 минута, Kriminal каза: изисква Адоб Флаш Плеър, а в Хром повече не работи Къде? Пробвах го и при мен работи ОК. Ето ти Сърбия vs. Швейцария примерно. https://www.hofstede-insights.com/country-comparison/serbia,switzerland/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Току що, Fast каза: Къде? Пробвах го и при мен работи ОК. първия линк, втория е добре 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 5 минути, Kriminal каза: първия линк, втория е добре Не съм обърнал внимание. Това е първото което намерих Иначе са сортирани. Държавите с най-високи нива са най-отгоре. Открих и страница на български, за който не разбира английски. https://interculturalskills.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 24 минути, Fast каза: Не съм обърнал внимание. Това е първото което намерих Иначе са сортирани. Държавите с най-високи нива са най-отгоре. Открих и страница на български, за който не разбира английски. https://interculturalskills.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html прекалено stiff ми е това. Аз реших отдавна, че по-северно от 46-тата паралела не идвам 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 преди 20 минути, Kriminal каза: прекалено stiff ми е това. Аз реших отдавна, че по-северно от 46-тата паралела не идвам Според мен е доста е полезна обща информация. Аз например още от малък са ме привличали Канада и скандинавските държави, и същевременно не съм чувствал особена свързаност с България и покрай тези метри научих защо. Не понасям твърде колективистични общества, които слагат народът пред отделния индивид. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 преди 40 минути, Fast каза: Според мен е доста е полезна обща информация. Аз например още от малък са ме привличали Канада и скандинавските държави, и същевременно не съм чувствал особена свързаност с България и покрай тези метри научих защо. Не понасям твърде колективистични общества, които слагат народът пред отделния индивид. При мене пък обратното както виждаш, хахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари