THE IIconic Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Верислав Туджаров от Survivor 4 и Паулина Горанов от Гласът на България 4 влизат в игри на волята! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 преди 10 минути, THE IIconic каза: Верислав Туджаров от Survivor 4 и Паулина Горанов от Гласът на България 4 влизат в игри на волята! Какви са тези? Какво е това? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 9 часа , asylum каза: Какви са тези? Какво е това? Не знам, но явно имат повече нейм рекогнишън от разни никому неизвестни, бедни Тройници от народа 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Нещо сте премахвали раздели ли? Тамън свикнеш с форума и все промени. 😁 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 преди 2 минути, BobiTo каза: Нещо сте премахвали раздели ли? Тамън свикнеш с форума и все промени. 😁 То пък все едно има нужда от толкоз раздели 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Изгонен от нощен клуб подпалил емблематичната за Благоевград сграда https://www.dnes.bg/stranata/2021/09/06/izgonen-ot-noshten-klub-podpalil-emblematichnata-za-blagoevgrad-sgrada.502804 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 лека вечер 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Къде е Зайка? Притеснявам се! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 https://www.cinefish.bg/HBO-Max-iidva-v-Evropa-esenta-a-v-Balgariya-prez-2022-news24400.html 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 @zai4eto82 https://ladyzone.bg/laifstail/prikljuchva-li-enrike-iglesias-s-praveneto-na-muzika.html 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 12 часа , FikLena каза: @zai4eto82 https://ladyzone.bg/laifstail/prikljuchva-li-enrike-iglesias-s-praveneto-na-muzika.html Знам. Тъкмо щях да го напиша. Още не съм го гледала йав чата на Рики с Енрике Иглесиас и Сеабастиян Ятра, но го имам целия чат, който е 32 минути за съвместното турне на Рики с Енрике Иглесиас. Енрике Иглесиас е мислил да се откаже от музикалната сцена още през 2015. Нормално, той сега има семейство- 3 деца, явно иска да се посвети на тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Брей, Рики с Cancion Bonita е номер 5 в България в Itunes, Изглежда тази песен е много слушана и купувана у нас: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 @WindWalkerMonk, кефи ли те малката Флъфи? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Рики Мартин в Маскираният певец! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 7 минути, THE IIconic каза: Рики Мартин в Маскираният певец! @asylum говори се, че е ЛунА 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Само за 24 часа и песента с участието на Парт вече има 12 милиона гледания и вече е номер 2 сред най-гледаните клипове 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Съвместното турне на Рики Мартин заедно с Енрике Иглесиас започва на 25 септември със специален гост Себастиян Ятра на някои концерти,. След като беше отложено турнето миналата година заради пандемията, тази година ще се състои: Започва от Лас Вегас. Ще пеят и на Madison Square Garden. Цели 3 месеца на турне. Tурнето на Рики Мартин с Енрике Иглесиас е било обсъждани още преди години, но нищо не е било потвърждавано, докато сега вече ще е факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Хората казват, че няма да се променя, няма да се променя Знам, че това ти харесва, знаеш къде са ми мислите Не мога да бъде опитомена, няма да играя, няма да играя О, не, не съм такава, майната им, аз съм дива котка Скъпи, разбий ми сърцето Дай ми всичко, което имаш Не питай"Защо, защо, защо?" Не бъди срамежлив, срамежлив, срамежлив Любов или похот ли е? Не мога да се наситя Не питай "Защо, защо, защо?" Не бъди срамежлив, срамежлив, срамежлив Първата песен на Карол Джи на английски и е толкова яка. Дано я изпее на 23 септември на наградите на Билборд за латино музика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 От 30.08.2021 г. от 14:49, omline каза: Без обиди. Забранени са двойното постване, постването от хора с диагнози и натрапването на теми, безинтересни за останалите потребители. Каква ирония. И какво значи "двойно постване"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 https://streamable.com/qrwyq1 @asylum 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Това дъждовно време отново носи дъждoвен сезон Времето на любовта дойде Дъждът ни намокри нас само в целия град Това е първата ми любов и първият дъжд Виж, колко е щастливо това небе Късметът ми е много по -добър в целия свят, че ме направи твой партньор Сега всичките ми пътища се смесват с твоите след като тръгнеш от мен Очите ми се къпят щастливо Времето на въздуха се обърна, защото ти дойде Времето на любовта дойде Дъждът ни намокри само нас в целия град Това е първата ми любов и първия ми дъжд. Много яка песен. Само в индийската платформа Gaana я има: https://gaana.com/song/rim-jhim-49 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Историята на Прерна и Анураг приключва на 15 октомври у нас -епизод 158. Само за няколко месеца при нас свършва от март до октомври, а в Индия е бил излъчван цели 2 години и с прекъсване заради пандемията да снимат. В Индия 467 епизода, и приключва на 3 октомври 2020, а при нас понеже дават по 3 епизода на ден приключва на епизод 158. Ще ми липсва сериалчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари