Fast Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Някои от вас мина ли на Windows 11 и какви са ви впечатленията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Добър въпрос. От 2 седмици отлагам да обновя и не смея, че ми трябва компът за спешни неща и нямам време да свиквам на ново... 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 39 минути, asylum каза: Ужасяваща е! Не съм се интересувал повече. Нимоа на мене ми е интересна, намерих доста неща. Още САМО да науча арабски чрез 20 години и да разбера друго освен видеата ѝ на броукен инглиш 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 И аз не инсталирах уиндоус 11 This gives мой подпис: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 7 часа , zai4eto82 каза: Няма толкова красив мъж като Карлос Ривера от латино изпълнителите от новите. Карлос Ривера- главен водещ на Латино Грами тази година на 18 нoември, То красота, чар, глас, усмивка. ❤️ леля Рики, преди операцията, от Али Експрес. А уж имаше вкус за мъже ... 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 23 минути, FikLena каза: Стига ма ФикЛено ма! Гледах Плитката на премъдрата (Колелото на времето). Доста е як всъщност. Засега ми се струва топ. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 20 Report Share Публикувано Ноември 20 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Стига ма ФикЛено ма! Гледах Плитката на премъдрата (Колелото на времето). Доста е як всъщност. Засега ми се струва топ. Още му се чудя, но едвам ме нави и ша фърля едно око 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 12 часа , Lelqtian каза: леля Рики, преди операцията, от Али Експрес. А уж имаше вкус за мъже ... Не си спомням такова нещо. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 17 часа , Fast каза: Някои от вас мина ли на Windows 11 и какви са ви впечатленията? Аз ще го имам с новия ми лаптоп другата седмица. Според анкетата в Замунда повечето нямат желание и настроение за Коледа или не им стигат парите. Обзема ли Ви Коледно настроение? Да, вече започнах подготовката на подаръците. 22% Настроение има, но средствата не стигат. 21% Хмм....Коледа...ден като ден. 12% Настроил/а съм се от октомври... 8% Не празнувам Християнски празници. 3% Не, нямам нито настроение, нито желание. 25% Друго 9% Гласове: 4,314 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 11 часа , FikLena каза: Единият е супер сладко гологлаво парче, другият прилича на рецидивист-психопат, дори по самото му звукоизвличане и изговаране на думите - си личи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 15 часа , Lelqtian каза: А уж имаше вкус за мъже ... Нейният вкус буквално е мъже с очна линия и спирала - Исмаил, Рики и прочие. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 11 минути, zai4eto82 каза: Добре са го направили бившето момче, ако не я беше постнала баш тука, нямаше да я клокна че е пост оп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 преди 53 минути, Lelqtian каза: Добре са го направили бившето момче, ако не я беше постнала баш тука, нямаше да я клокна че е пост оп. Какво бившо момче. Това си е певицата Сандра Вн, koqto e известна с тази песен: Но вече тя е при Моноар, който прави винаги яки песни както за нашите изпълнители, така и за чужди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Не знам каква е, ама прилича на жена на руски олигарх. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час , zai4eto82 каза: Какво бившо момче. Това си е певицата Сандра Вн, koqto e известна с тази песен: Но вече тя е при Моноар, който прави винаги яки песни както за нашите изпълнители, така и за чужди. За пръв път я чувам, иначе ти я изтипоса в дискусия за мъже, без какъвто и да е контекст 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 7 часа , DarkChild каза: Не знам каква е, ама прилича на жена на руски олигарх. Румънка. Значи смятай колко изобщо слушате музика тука. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 7 часа , DarkChild каза: Не знам каква е, ама прилича на жена на руски олигарх. Духът на Филип Киркоров се е вселил в тялото ѝ. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 преди 1 час, zai4eto82 каза: Румънка. Значи смятай колко изобщо слушате музика тука. И като е румънка защо да не е жена руски олигарх? То и ти можеш, нали, стига да искаш. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 @Kitty Специален поздрав за теб с комунистов ретрозвучащов хит, знам, че най-много харесваш такива! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 17 часа , zai4eto82 каза: Румънка. Значи смятай колко изобщо слушате музика тука. Напротив, слушаме музика. Затова и не я знаем тази. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 16 часа , Lelqtian каза: И като е румънка защо да не е жена руски олигарх? То и ти можеш, нали, стига да искаш. Тя може, но погледа ѝ все шава към разни сиромаси. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Олеи това е огромна трагедия @Willy Ужас. Обявен ли е ден на траур в МК 45 души загинаха, след като пътнически автобус с македонска регистрация се запали на автомагистрала "Струма", https://btvnovinite.bg/bulgaria/vizhte-kadri-na-gorjashtija-avtobus-na-am-struma-snimki.html https://nova.bg/news/view/2021/11/23/347526/огнен-ад-на-ам-струма-45-жертви-при-пожар-в-автобус-край-боснек-видеоснимки/ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 А Чекмеджов танцува румба по нервите ни - пак другите виновни за трагедиите по магисталите МУ, пардон, пдевдомагистралите! Псевдоморала ма мафиота почва да дразни яко. Някои още не сме забравили Своге. Същия ден пътувахме и ние, бяхме тръгнали на екскурзия, научихме, като пристигнахме. Добре, че избрах дестинации в Южна България. Пътя до Пловдив .........................."Тракия" е само за камили!🐫 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари