FikLena Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp се сринаха аз в момента 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 26 минути, Just_Me каза: Да живее Вайбър! 😄 Имам Уатсап само заради приятели чужденци хахх На мен всичките ми приятели са чужденци, хаха, работата също там си върша. Поне за второто не ме е яд 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 axxaxax 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 И ся ко ши прайм, докато ни точат данните? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 4 минути, FolkEmpire каза: И ся ко ши прайм, докато ни точат данните? ами хайде пак на форумска среща 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Направете си Twitter. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Тубата да работи, на кой му дреме за ФБ и Инста. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Без това съм с 30 дневен бан там дреми ми за фейса 😁 3 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 4 минути, Brian каза: Без това съм с 30 дневен бан там дреми ми за фейса 😁 Бети, ти ли си? ❤️ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 преди 2 часа , asylum каза: Никога да не проработят, но си искам уатсапа Що за третосветски страсти? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Вече има съобщение на домейна на facebook Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can. Go Back Facebook © 2020 · Help Center Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 4 Report Share Публикувано Октомври 4 Айде вече работи 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Започна второто издание на международния творчески лагер за писане на песни. Нашите изпълнители ще работят и с хитмейкъри, които са работили с Рики Мартин. Това е велико просто. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Току що, zai4eto82 каза: Започна второто издание на международния творчески лагер за писане на писане. Изпълн ителите ще работят и с хитмейкъри, които са работили с Рики Мартин. Това е велико просто. 😍 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 2 минути, asylum каза: 😍 За песни. Бързах и още ми се спи. Скоро нова песен пак с участието на Парт 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Дори не го усетих тоя срив на социалните мрежи. Просто разбрах на работа чак вечерта в 21:00 часа от шефката като се пробваше да влезе. То като работиш няма как да разбереш,че са се сринали. Чак като се прибрах в 23:00 го видях: "Фейсбук", "Уотсап" и "Инстаграм" отново работят след най-големия срив в историята им https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/10/05/4261320_feisbuk_uotsap_i_instagram_otnovo_rabotiat_sled/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 14 часа , meleto каза: Форумът работи. ФБ и Инстаграм - не! Какво са ФБ и Инцтаграм? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 11 часа , asylum каза: Бети, ти ли си? ❤️ Имах предвид БеНи Вулева! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Дори Тейлър Суифт е фен на Рики Мартин Ти да видиш 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Според Билборд десетте латино албума, които са дебютирали в топ 10 в Билборд 200 от 2011 досега 2 октомври 2021, албумът на Рики Мартин- Musica Alma Sexo 2011 e номер 2 тъй като влезе на номер 3 в Билборд 200. На първо е Бънито: https://www.billboard.com/photos/8473923/spanish-albums-billboard-200-top-10/?utm_medium=social&utm_source=twitter 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Ох, една приятелка беше в нервна криза като се срина фейсбук, та я успокоявах. Не можеше да проумее, че абсолютно никой на планетата няма достъп, не е само тя Аз пък си дадох сметка, че за тия 2 мрежи ми е все тая, но имам навик да ги отварям и скролвам в моменти на тъпотия - хем знаех, че не работят, хем ги отварях и не беше с цел да проверя дали са тръгнали. Трябва да се отуча. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 1 час , Blueberry каза: Аз пък си дадох сметка, че за тия 2 мрежи ми е все тая, но имам навик да ги отварям и скролвам в моменти на тъпотия - хем знаех, че не работят, хем ги отварях и не беше с цел да проверя дали са тръгнали. Трябва да се отуча. Същото е и при мен! С гаджето ми си направихме инстаграм само за да разглеждаме снимки и когато ми подари телефон, ей така когато имаме време някоя вечер преди да заспим се ровим там. А фейсбук много рядко ползваме, по навик и даже се чудим дали да не го махаме, то аз по-често го използвам да разглеждам нещо или да се ровя, често казано и на мен ми стана навик сутрин, докато си пия кафето и пуша, но определено не е първото нещо за което се сещам. Против сме да си пренасяме личния живот, снимки и др. неща там точно. Какво ядем, къде ходим или правим, не виждам смисъл от подобни неща. Личния живот за това е личен, но повечето хора правят това. И на мен ми е все тая. Отбиване на време. Даже предпочитам да си ровя във форума тук, отколкото там. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Танцьорите на Рики с маски на концертите. Не съм и предполагала, че някога на концерти ще се ходи с маски. Феновете, когато се прегръщат с Рики и се снимат с него, той е с маска. Докъде доведе коронавируса. Единствено Рики не е с маска на сцената. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 @asylum, изобщо не е смешно. Надявам се някога да може свобдоно да се ходи на концерти, да си гледаме лицата и да можем свободно да се прегръщаме, а не със страх. Защото дори и да са ваксинирани феновете на турнето на Рики с Енрике Иглесиас пак са с маски охраната, танцьорите на сцената, този, който снима концерта с камерата. Даже е тъжно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари