Jump to content

Поп фолк скандали (Септември, 2021)

Препоръчани коментари

От 15.09.2021 г. от 21:01, THE IIconic каза:

Коментирай, че счетоводителката пак е котна! 

Expand  

Ми, браво. Всяка жена трябва минимум 3 деца да има, че с тази демографска криза...

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

От 15.09.2021 г. от 19:28, WindWalkerMonk каза:

Оффф млади хора спорят за тоя некролог, аре не!  А и тая за кво се бута, не гледа че е мумия на издихание.

Expand  

Е не така, вярно концерта на Лила, наборката на динозаврите, е оф топик, ма Преса кво общо има. Съмняваме да е кихнала там 100на лева за го посети, пък и беше на сватба. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

От 15.09.2021 г. от 21:39, zai4eto82 каза:

@Lelqtian, не е смешно. Всички заведения в цялата страна и заведенията в Бургас излизат на протест утре. От 15:00  до 17:00  всички спираме да работим.

Expand  

В най-мъртвото време. Тарикати.

• Like 1
  • Haha 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 15.09.2021 г. от 21:39, zai4eto82 каза:

@Lelqtian, не е смешно. Всички заведения в цялата страна и заведенията в Бургас излизат на протест утре. От 15:00  до 17:00  всички спираме да работим.

Expand  

Ама колко удобно в час в който така или иначе работа особено надали имате. Що не спрете да работе в нещо по-вървежно, примерно 17-21, а не когато и без това е слабо. 

• Like 3
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

От 15.09.2021 г. от 21:48, Lelqtian каза:

Ама колко удобно в час в който така или иначе работа особено надали имате. Що не спрете да работе в нещо по-вървежно, примерно 17-21, а не когато и без това е слабо. 

Expand  

Аз не разбирам за какво протестират тия изроди? Нали могат да работят? Тук навсякъде си бачкам, но като хората - сканират Ковид сертификата. Нямаш ли, не сядаш! Тва е.

Коцака ли ги поведе? Той ли е техния тартор?

• Like 2
Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 4:07, WindWalkerMonk каза:

Аз не разбирам за какво протестират тия изроди? Нали могат да работят? Тук навсякъде си бачкам, но като хората - сканират Ковид сертификата. Нямаш ли, не сядаш! Тва е.

Коцака ли ги поведе? Той ли е техния тартор?

Expand  

Виж по кое време ще протестират - уплатняват си времето и предполагам ще спестят едни надници за тия два часа. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

И във Варна концертът на Лили беше пълен потрес - озвучаването много зле, пеенето и вече издиша, като започна да изважда едни буркани с мед на една масичка, почна да яде, извиняваха се на публиката, че не е пяла от 2 години, заради това имала проблеми с гласа... Издиша яко, високите тонове вече изобщо не може да ги стигне.. Време е или да се откаже, или поне билетите за концертите да бъдат на някакви нормални цени предвид представянето й, не 50 + лева...

• Wow 1
Сподели в други сайтове

Диона е при Слави била вчера. Много напредна. 

И напротив, работа си имаме. Вчера не сме спряли. И от 15:00 до 17:00 пак си имаме работа. И дори да няма клиенти, пак си имаме работа. Представа си нямате от работа в едно заведение. Ще се протестира за увеличението на тока. . Напълно подкрепям всички заведения за протестите. Само така!!!!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Не знам за Дилдо, но за тока е Ок.  Безумно скъп е наистина. Бие западните страни, и тия са изроди верно си е Туце. Иначе Дилдо щом е напреднал, викайте го да пее там Филмарка. Тъкмо и ЛГБТ общността ше е с вас.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 5:46, WindWalkerMonk каза:

Не знам за Дилдо, но за тока е Ок.  Безумно скъп е наистина. Бие западните страни, и тия са изроди верно си е Туце. Иначе Дилдо щом е напреднал, викайте го да пее там Филмарка. Тъкмо и ЛГБТ общността ше е с вас.

Expand  

Или още по-добре - покрай мероприятието може да си намери постоянно работно място, стига е лишавал/а някое миялно помещение от услугите си! 

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 15.09.2021 г. от 11:12, GSA каза:

Едва ли, кака. Ако не харесваш наркомани и пияници не означава, че си самотница нали така? А Райна е най-добре в момента, с много стабилно момче. 

Expand  

Мачкай с вкус, миличка!

"По-добре така, по-добре сама, по-добре,
отколкото да съм с наркомана на града!"

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 15.09.2021 г. от 18:43, DarkChild каза:

В южните софийски квартали властват само Лили и Тотя!

Expand  

Крайно време е Лили да направи дует с престижната си наследница Тоти тяло.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

От 15.09.2021 г. от 20:11, asylum каза:

7D5C1A74-BD0D-432A-9F47-C15290B38377.png

Expand  

Не и аз да помисля, че Ани Хоанг е на снимката. Само преди десетина години кой би помислил, че и нея някой ще копира.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 6:53, Andrew Cunanan. каза:

Не и аз да помисля, че Ани Хоанг е на снимката. Само преди десетина години кой би помислил, че и нея някой ще копира.

Expand  

Много повече ми бие на Преслава. Имитаторката на Ани Хоанг е Джена! 

Мислех, че Тианчето е по-дърта, честно казано. Ама те и Галя, Гюра и Преса дъртееха на младини, после се стегнаха на дъртини. 

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 6:57, asylum каза:

Много повече ми бие на Преслава. Имитаторката на Ани Хоанг е Джена! 

Мислех, че Тианчето е по-дърта, честно казано. Ама те и Галя, Гюра и Преса дъртееха на младини, после се стегнаха на дъртини. 

Expand  

Времената на тяхната младост бяха други, спектърът на всякакви извайващи средства било то от физически или дигитален характер бе много по-ограничен от сега. Тук Тиана изглежда кошмарно:

• Like 1
Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 7:00, Andrew Cunanan. каза:

Времената на тяхната младост бяха други, спектърът на всякакви извайващи средства било то от физически или дигитален характер бе много по-ограничен от сега. Тук Тиана изглежда кошмарно:

Expand  

Но като Лоренция, а и с Румен Борилов си е топ!

• Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 7:08, Lelqtian каза:

Със Сашо Роман също е топ! 

Expand  

А Рамаяна машъпът е топът на топа! Връх на сладоледа!

• Love 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 7:08, Lelqtian каза:

Със Сашо Роман също е топ! 

Expand  

Една истинска легенда като Тиана подава ръка на прохождащи изпълнители като Сашо Роман. Иконична икона.

• Love 2
Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 5:52, Lelqtian каза:

Или още по-добре - покрай мероприятието може да си намери постоянно работно място, стига е лишавал/а някое миялно помещение от услугите си! 

Expand  

Да, така ше земе да свърши веднъж нещо полезно и това същество. Та дай Боже тока стане по нормален.

• Like 3
Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 7:25, WindWalkerMonk каза:

Да, така ше земе да свърши веднъж нещо полезно и това същество. Та дай Боже тока стане по нормален.

Expand  

Сигурен съм, че ти е била любима!

• Love 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

От 16.09.2021 г. от 7:25, WindWalkerMonk каза:

Expand  

Че какво му е в момента, адски секси, мъж и половина ;) 

• Love 4
Сподели в други сайтове

• omline unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...