DenFevgo Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 10 минути, ANGEL каза: Там не са ли просто конвентирани от ютюб? Ами ето линк за песента на Енна - https://dox.abv.bg/download?id=5199c71a25# Нека който повече разбира да каже дали е конвертирана. За мен качеството е перфектно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Слушаме ли трансвестити? Много ме зариби песента на този траверс ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 извините,кой беше Д.Теофиков ? 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 8М! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Хит! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Някой беше питал дали Галс и ангелчето са скарани. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Преоткрих този невероятен финес. Направо ми гали ухото и душата. Това е истинския поп - фолк! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 От 8.09.2021 г. от 20:22, DenFevgo каза: Всичко го има във voxymp3.com Годината е 2021, кви мп3ки. Не че нещо ама вече всеки оператор предлага безплатно някаква стрийминг платформа, Вива с Тидал, А1 с Експлорър и Теленор с Дийзър. Да не говорим за тубата, като всеки оператор плановете им почват от по 100 гигабайта до неограничен интернет. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 55 минути, Olay каза: Годината е 2021, кви мп3ки. Не че нещо ама вече всеки оператор предлага безплатно някаква стрийминг платформа, Вива с Тидал, А1 с Експлорър и Теленор с Дийзър. Да не говорим за тубата, като всеки оператор плановете им почват от по 100 гигабайта до неограничен интернет. Аре бе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Гледаш ли ме как танцувам сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Гранд дамата Палома Митева била на 23, а на мен ми изглеждаше поне на 35. Но то и Аристотел е изглеждал по състарен. Така са успелите хора, носят тежестта на времето и интелекта. Както и да е, важното е, че е с нов Мерцедес. Добра награда за безусловният й принос към музикалната индустрия. 4 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 30 минути, WindWalkerMonk каза: Гранд дамата Палома Митева била на 23, а на мен ми изглеждаше поне на 35. Но то и Аристотел е изглеждал по състарен. Така са успелите хора, носят тежестта на времето и интелекта. Както и да е, важното е, че е с нов Мерцедес. Добра награда за безусловният й принос към музикалната индустрия. Често си я поръчват момичето за участия, нормално да е спестила някой друг лев. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Станала е кредитен консултант! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: Гранд дамата Палома Митева била на 23, а на мен ми изглеждаше поне на 35. Но то и Аристотел е изглеждал по състарен. Така са успелите хора, носят тежестта на времето и интелекта. Както и да е, важното е, че е с нов Мерцедес. Добра награда за безусловният й принос към музикалната индустрия. Палома може да е на 23, ама папиломата ѝ е на 63 кучешки поради прекомерна употреба. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 час, THE IIconic каза: Станала е кредитен консултант! Коя е тази мърша? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 31 минути, stereoto_ каза: Коя е тази мърша? Покай се грашнико! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Габрово - новата столица на България! Ще се преместя там и ще се набутам да изплащам 2 бона минимум само за да притежавам документи с автографи от Великото Ванче! ❤️ 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 49 минути, Gerganafen каза: Габрово - новата столица на България! Ще се преместя там и ще се набутам да изплащам 2 бона минимум само за да притежавам документи с автографи от Великото Ванче! ❤️ Чи Габрово сий супьер! преди 3 часа , THE IIconic каза: Станала е кредитен консултант! По-скоро лихварка! 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Тъкмо гледах мейкинга на клипа - отново е много добре направен. Нека колежките на Счети да взимат пример от нея! Трябва си разнообразие.. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 3 минути, Just_Me каза: Тъкмо гледах мейкинга на клипа - отново е много добре направен. Нека колежките на Счети да взимат пример от нея! Трябва си разнообразие.. Топ е. И бтв, Емилия е доказателство, че с пари може да си на върха на хранителната верига. Много пипнат проект от много добър екип., А като нямаш екип, нямаш й акъл - лапаш пишки да ти метнат ферарито за да снимаш него в клипа, за да изглежда скъп: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 час, Just_Me каза: Тъкмо гледах мейкинга на клипа - отново е много добре направен. Нека колежките на Счети да взимат пример от нея! Трябва си разнообразие.. Абе нека взимат пример, но не всяка може да си хваща богати любовници, за да им спонсорират кариерите. Емилия в видяхме сама (че и с Коко) колко можеше. Дори тогавашните и песни ми харесваха повече, защото не крещяха “Имам милиони, ще правя простотии, за да съм актуална сред малцинствата”. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 1 минута, GSA каза: Абе нека взимат пример, но не всяка може да си хваща богати любовници, за да им спонсорират кариерите. Емилия в видяхме сама (че и с Коко) колко можеше. Дори тогавашните и песни ми харесваха повече, защото не крещяха “Имам милиони, ще правя простотии, за да съм актуална сред малцинствата”. Как да спорим кака, каза си го как си е. Не е актуална сред малцинствата, а е топ - а на цялата чалга. Само тук да те поправя. Иначе за другото си е баш в десятката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари