hohster Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 минута, GSA каза: Чак пък да ме е яд… аз по принцип с наркомани и пияндури не се занимавам и си подбирам мъжете. Надя да му мисли. Ние с Райна сме си пей сърце. Гледай да не останеш само една самотница като Райна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 12 минути, hohster каза: Гледай да не останеш само една самотница като Райна... Едва ли, кака. Ако не харесваш наркомани и пияници не означава, че си самотница нали така? А Райна е най-добре в момента, с много стабилно момче. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 4 минути, GSA каза: Едва ли, кака. Ако не харесваш наркомани и пияници не означава, че си самотница нали така? А Райна е най-добре в момента, с много стабилно момче. Кое е това момче? Покажи ми, кака Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 5 минути, hohster каза: Кое е това момче? Покажи ми, кака Сигурно пак става дума за някое четириного. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 4 минути, DarkChild каза: Сигурно пак става дума за някое четириного. Eeeee кафа сиктир с тея кучета вече.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ще го видите всички, когато му дойде времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ето го, супер си е. https://www.instagram.com/vergil_ierusalimov/ 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 8 минути, Willy каза: Ето го, супер си е. https://www.instagram.com/vergil_ierusalimov/ По-млад, разведен, ВЕТЕРИНАР. Ясно как са се сдушили. А може би го използва за безплатни ветеринарни услуги. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 3 часа , hohster каза: O не, не си запозната. На 6 никой не тръгва на училище. Аз тръгнах. С тоя локдаун на дискотеките до ноември чакаме ли премиери? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 39 минути, DarkChild каза: По-млад, разведен, ВЕТЕРИНАР. Ясно как са се сдушили. А може би го използва за безплатни ветеринарни услуги. и безплатни венерически услуги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 час, Willy каза: Ето го, супер си е. https://www.instagram.com/vergil_ierusalimov/ Оле аз блъфирах одеве - хич не знаех че този е зетя. Евала - много секси и аз бих му скочила. Преди 2 седмици на летище София видях и Валери Тюлеков - много добре изглеждаше момчето и пътуваше за Дубай. Другото си остава между нас. 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 минута, GSA каза: Оле аз блъфирах одеве - хич не знаех че този е зетя. Евала - много секси и аз бих му скочила. Преди 2 седмици на летище София видях и Валери Тюлеков - много добре изглеждаше момчето и пътуваше за Дубай. Другото си остава между нас. Ясно 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Новият любим на Райна-Вергил. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 2 минути, DarkChild каза: Ясно Ами май май така ще излезне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 2 минути, THE IIconic каза: Новият любим на Райна-Вергил. Между другото, verga на испански значи пи*ка. @zai4eto82, не знам дали си запозната с този жаргон. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Влизам в профила на Вергил и буквално след 5 сек обръща на private acount 😀 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Някой е докладвал на истеричката. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 минута, DarkChild каза: Някой е докладвал на истеричката. Чете ни. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 минута, DarkChild каза: Някой е докладвал на истеричката. Жалко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Born to Die Публикувано Септември 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 15 Ой, отбивам се само да си изкажа шока, че се разхождам из Витошка и изведнъж гледам компанийка от много, много познати лица и не се сещам кои са, изведнъж ми светва, Весо фена, един друг на Емилия дето все ходи и цяло съзвездие още, тръгнали на покупки и едни лачени, не им знам имената на другите... 🤣 А аз тъкмо да кажа на приятелите му, тези от къде ми бяха познати... Замлъкнах и седнах на една пейка да се освестя... 🤣 Та се смея сега сам и понеже няма кой да ме разбере друг, ви пиша. 😅 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 час, THE IIconic каза: Новият любим на Райна-Вергил. Oooooo 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 39 минути, Born to Die каза: Ой, отбивам се само да си изкажа шока, че се разхождам из Витошка и изведнъж гледам компанийка от много, много познати лица и не се сещам кои са, изведнъж ми светва, Весо фена, един друг на Емилия дето все ходи и цяло съзвездие още, тръгнали на покупки и едни лачени, не им знам имената на другите... 🤣 А аз тъкмо да кажа на приятелите му, тези от къде ми бяха познати... Замлъкнах и седнах на една пейка да се освестя... 🤣 Та се смея сега сам и понеже няма кой да ме разбере друг, ви пиша. 😅 Счети може да ги включи в смешни сцени от бъдещ клип! В Турбуленция не остана място, но може следващия път! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 1 час, DarkChild каза: Между другото, verga на испански значи пи*ка. @zai4eto82, не знам дали си запозната с този жаргон. Ч или Ш? Точно на най-важното място си сложил цензурата. Да знаем дали й е приятел или приятелКА 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 3 часа , GSA каза: Ще го видите всички, когато му дойде времето. Като стигнат и с тоя до полицейската хроника значи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 23 минути, Gerganafen каза: Ч или Ш? Точно на най-важното място си сложил цензурата. Да знаем дали й е приятел или приятелКА Ш 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари