Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 1 минута, asylum каза: Сигурен съм, че ти е била любима! Този също става да извиси глас на импровизирания "протест" и да открие истинското си призвание из бургаските кухни и миялни помещения! Не беше ли из същото село? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 2 минути, Lelqtian каза: Този също става да извиси глас на импровизирания "протест" и да открие истинското си призвание из бургаските кухни и миялни помещения! Не беше ли из същото село? Оттам е, но не го очаквай на протеста, защото отдавна е казал, че 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 5 минути, asylum каза: Оттам е, но не го очаквай на протеста, защото отдавна е казал, че Както иска нали, но после да не стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Току що, Lelqtian каза: Както иска нали, но после да не стане Хич не й пука, ще сгази лука! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Загуби ми се страницата която го беше споделила в фб, но коментарите бяха че трябва да направят същото и в бг. Злобен народ!...нищо че и Азо е същият. https://news.novinibg.eu/турция-забрани-азис/?fbclid=IwAR1a7IEwfKj9ll8XMKa2Cukbnu-7yNGHeENWFd9Wi6bZxyuUFq8WKoh4_xI Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Снощи е чукнала 20к и е над всичко от 2020, както и 95% от песните от тази година. Мисля че е време да си го призная, че показва по-силно задържане от най-любимата ми Феноменален. Права беше като каза че това ще е топ 5 в кариерата й. Приемите от това което гледам също са брутални, като за песен на 16 месеца. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Джордан да не зарязва пеенето или просто си търси начин за пари по време на криза 😃 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Тази песен все още няма 7 милиона? Вие луди ли сте???????? дето вика Роксана ДАНО ЦЕЛИЯ СВЯТ ДА ХВАНЕ КОРОНА ВИРУСА 3 ПЪТИ ЗАЩОТО СТЕ МНОГО ЗЛОБНИ 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Я, бързо да си признаят тези, които са припадали по Коцката Марков навремето 😀 Ей, няма такива песни вече. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Днес бяхме и ние на протеста. Шефката ни взе заедно с единия пицар и единия шофьор с Конгото. Имаше много народ, там бяха и от Инканто колеги, някои ме видяха, и шефката на Инканто беше там, видях и бившата ни готвачка гадната. И тоя от асоциацията беше там. Бяхме с фирмените тениски. А Кцое си е взел много странна котка Фънко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Магда с нова песен до дни - много ме кефи, че е продуктивна, дано има повече успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 И Гъбин е обявил, че ще пуска нова песен, но през Октомври. Дано има още премиери въпреки затварянето на повечето клубове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 не е ли време за дует ??????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 3 минути, FikLena каза: не е ли време за дует ??????? Как ще влизат в САЩ? То е забранено за европейци? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 6 часа , ice_hot_sm каза: Я, бързо да си признаят тези, които са припадали по Коцката Марков навремето 😀 Ей, няма такива песни вече. Нямам спомени да е припадал някой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 преди 6 часа , ice_hot_sm каза: Я, бързо да си признаят тези, които са припадали по Коцката Марков навремето 😀 Ей, няма такива песни вече. Мен винаги ме е кефил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Каква интересна котка има само Коце. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Днес бяхме и ние на протеста. Шефката ни взе заедно с единия пицар и единия шофьор с Конгото. Имаше много народ, там бяха и от Инканто колеги, някои ме видяха, и шефката на Инканто беше там, видях и бившата ни готвачка гадната. И тоя от асоциацията беше там. Бяхме с фирмените тениски. А Кцое си е взел много странна котка Фънко. преди 6 часа , zai4eto82 каза: Каква интересна котка има само Коце. Стига си тийзвала, пусни снимки. И ние харесваме котки, нищо че са на Коцьо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 57 минути, Lelqtian каза: Стига си тийзвала, пусни снимки. И ние харесваме котки, нищо че са на Коцьо. В темата за Коце. Много е странна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Таня Боева 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 17 часа , ice_hot_sm каза: Я, бързо да си признаят тези, които са припадали по Коцката Марков навремето 😀 Ей, няма такива песни вече. Ох леле - Коста толкова сексуално ми действаше навремето, когато бях на 5-6. Особено имаше един клип, чисто гол - мале да го хване човек да не го пуска. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 6 минути, GSA каза: Ох леле - Коста толкова сексуално ми действаше навремето, когато бях на 5-6. Особено имаше един клип, чисто гол - мале да го хване човек да не го пуска. Това ли? Иначе Коста беше авангард за тогава. Много модерен като визия и звучене, за разлика от Шишарки, Романовци и подобни. И уникални парчета - "Диаманти и рубини", "Полудявам", "Милиони нощи", "Имам само едно сърце", дуетите с Деса, Надя и Ивана. Тая също много му я харесвам: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Тоя Коста изтегли късата клечка щото дори и да е бил нещо по-различно от Сашо Роман, то не се оцени - вниманието на публиката беше в жените. От мъжете не се очакваше да разбиват с визия, а неговите песни на фона на Руслан, Слави и Годжи си бледнееха тогава. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 преди 6 минути, omline каза: Тоя Коста изтегли късата клечка щото дори и да е бил нещо по-различно от Сашо Роман, то не се оцени, - вниманието на публиката беше в жените. От мъжете не се очакваше да разбиват с визия, а неговите песни на фона на Руслан, Слави и Годжи си бледнееха тогава. В периода 99-2002 си беше доста предпочитан, момичетата бяха луднали. Тогава имаше награди НФ, но не помня кой е взимал певец на годината, честно. Толкова са ми избледнели всички... Между другото, не знам попадало ли ти е негово интервю, но е далеч от чалга ешелона - много е ерудиран, спокоен, космополитен. Затова се и отказа след "Имам само едно сърце", която си беше хит, и замина за Америка. Изпревари си времето тоя човек, от тая гледна точка може и да си прав. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Btw, тия дни гледам представяния от турнетата през годините и за мен едно от най-добрите, ако не и най-доброто, е: Ей тази Емилия харесвах. Можеше да продължи в тази линия. И тя го правеше. После стана друг човек. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари