SG Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: Само дето Пайнерките пяха на пълни стадиони в цялата страна, песните им се излъчваха по 4-тата най-гледана телевизия в страната, а Десис се изяваше в полупразни кръчмотеки още няколко месеца след напускането й. ❤️ Десислава имаше лъскава промоция на албума и после успешен концерт с Азис, за продукцията да не говорим или за това,че те двамата направиха ФЕН Тв някакъв фактор. Същевременно с това си отвориха и тяхна си кръчмотека, тъй че явно си е била доста добре. Интересно е къде са днес всички звезди от турнетата спрямо Десислава. Половината вече не пеят, други не се и доближават до каквато и да е актуалност и реално погледнато само Преслава и Галена са над нея от онези имена, не че първата има кой знае колко по-успешна песен от Токсичен или пък повече участия от ДС. И вече имаме Камелия, с която в дългосрочен план двете винаги надделяват независимо какви периоди са имали. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Дреме ми на мене. Аз слушам Токсичен, яка е песента. И Симона е номер 1! Толкова. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Дреме ми на мене. Аз слушам Токсичен, яка е песента. И Симона е номер 1! Толкова. Вероника злобее в Бургас Елена върти мекици дома. Есил Дюран шие рокли. и трите беха по турнета 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 6 минути, SG каза: Десислава имаше лъскава промоция на албума и после успешен концерт с Азис, за продукцията да не говорим или за това,че те двамата направиха ФЕН Тв някакъв фактор. Същевременно с това си отвориха и тяхна си кръчмотека, тъй че явно си е била доста добре. Интересно е къде са днес всички звезди от турнетата спрямо Десислава. Половината вече не пеят, други не се и доближават до каквато и да е актуалност и реално погледнато само Преслава и Галена са над нея от онези имена, не че първата има кой знае колко по-успешна песен от Токсичен или пък повече участия от ДС. И вече имаме Камелия, с която в дългосрочен план двете винаги надделяват независимо какви периоди са имали. Тя затова фалира от вдигане на ниво, актуалност и преливащи участия. Токсичен - 4 милиона за клип с 10 известни личности, В твоето легло - 7,5 милиона за клип с Преслава и непознато мъжко сладурче. Десислава беше бита карта и ако не я беше реанимирал Пайнера днес дори нямаше да знаем дали е жива, както не знаехме в периода от 2007-ма до 2015-та, когато другите мачкаха с продажби, хитове, приеми, турнета и медиен интерес, а тя, милата, беше завряна в кучи гъз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, asylum каза: Вероника злобее в Бургас Елена върти мекици дома. Есил Дюран шие рокли. и трите беха по турнета Вероника е била на само едно турне и беше такъв новатор относно концепции, какъвто Фатмеслава никога не е била. Първата последната беше по-голям хит от всичко на Фатмеслава в периода 2005-2011 накуп. Есил Дюран е класа и никога не би паднала до нивото на нашето Фамте, завиращо си тампон в интимната област пред покрусената Силвия. Отделно Есил е музикант. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Не виждам защо по нощите си се захванал да хейтиш точно Десислава, по-добре й отиди на участие докато още ги има по това време на денонощието, да се нагледаш на шугър мамата на поп-фолка. В горния си списък не споменах Емилия, реално погледнато тя за втора поредна година има най-големия хит с участие на българка и за четвърта поредна е с един от хитовете на годината. С пари и влияние се получават нещата. Време е и за самостоятелен успех обаче, че такъв като Токсичен тя вече със сигурност не е имала от години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Вероника е била на само едно турне и беше такъв новатор относно концепции, какъвто Фатмеслава никога не е била. Първата последната беше по-голям хит от всичко на Фатмеслава в периода 2005-2011 накуп. Есил Дюран е класа и никога не би паднала до нивото на нашето Фамте, завиращо си тампон в интимната област пред покрусената Силвия. Отделно Есил е музикант. Деса нямаше нужда от Пайнер и го осъзна толкова бързо, че пак се махна. Имаше тотални хитове като Пусни го пак и Мойто зайче, каквито в курника не видя, изключая дуета с Галена. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 6 минути, SG каза: Не виждам защо по нощите си се захванал да хейтиш точно Десислава, по-добре й отиди на участие докато още ги има по това време на денонощието, да се нагледаш на шугър мамата на поп-фолка. В горния си списък не споменах Емилия, реално погледнато тя за втора поредна година има най-големия хит с участие на българка и за четвърта поредна е с един от хитовете на годината. С пари и влияние се получават нещата. Време е и за самостоятелен успех обаче, че такъв като Токсичен тя вече със сигурност не е имала от години. Мило, дебели жени мога да видя навсякъде, без дори да ми се налага да бъда заобиколен от пиянски свади, аромат на запушен комин и тотална неадекватщина, излъчвана от дебелата жена и заобиколилите я. Последният самостоятелен хит на Емилия е "Специално за всяка" от лято 2016. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 ТОП милфки като Десислава обаче не се срещат всеки ден. Хайде поздрав за който си харесва тази песен, да се съсредоточим върху музиката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Moже ли и двамата да ми обясните от чисто комерсиална гледна точка каква е разликата дали хита ти е дуетен или самостоятелен. Клубовете ще те викат защото държиш топ хита на годината. При дуетите с Денис направо разби Емата. И се сцепи от участие, а песните никога не са били толкова големи хитове - нито смелите, нито да бях от гадните, нито някоя от блудкавите й балади. Сега с Турболенция също цепеше с участия, да най - запомнящата част не е нейна, но й помогна да не свали хонорар и да цепи с участия и да държи топ хита. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Moже ли и двамата да ми обясните от чисто комерсиална гледна точка каква е разликата дали хита ти е дуетен или самостоятелен. Клубовете ще те викат защото държиш топ хита на годината. При дуетите с Денис направо разби Емата. И се сцепи от участие, а песните никога не са били толкова големи хитове - нито смелите, нито да бях от гадните, нито някоя от блудкавите й балади. Сега с Турболенция също цепеше с участия, да най - запомнящата част не е нейна, но й помогна да не свали хонорар и да цепи с участия и да държи топ хита. Викат Емилия, защото им е в пъти по-евтина от истинския човек, създал този хит - Флорин Салам. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 9 минути, SG каза: ТОП милфки като Десислава обаче не се срещат всеки ден. Хайде поздрав за който си харесва тази песен, да се съсредоточим върху музиката. Е, аз съм една година по-млад от Благой, така че съм стар за нейните разбирания. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Деса не гледа възрастта, а дали е боксьор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Викат Емилия, защото им е в пъти по-евтина от истинския човек, създал този хит - Флорин Салам. ❤️ А при Денис защо я викаха? Той не беше по - евтин, а тогава пак тресеше с топ хитовете на годината? Истината е, че това си е актив за нея, дето се вика и с Ариана Гранде да направи, ясно е, че световния успех ще е заради Ариана, но Емата пак ще намаже покрай това. Както и да е. Важното: всички жени в алфа са хубави (и 4 те). Всички мъже в алфа (не им знам точната бройка също)!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: А при Денис защо я викаха? Той не беше по - евтин, а тогава пак тресеше с топ хитовете на годината? Истината е, че това си е актив за нея, дето се вика и с Ариана Гранде да направи, ясно е, че световния успех ще е заради Ариана, но Емата пак ще намаже покрай това. Както и да е. Важното: всички жени в алфа са хубави (и 4 те). Всички мъже в алфа (не им знам точната бройка също)!!! Видя от Галена, че прави УСПЕШНИ дуети с младо ярешко и айде и тя на юруш да не падне по-ниско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 9 минути, Fast каза: Деса не гледа възрастта, а дали е боксьор. Жената си избира романтични половинки само с нейния умствен багаж или по-нисък, което е изключително трудно постижимо, но все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 12 минути, WindWalkerMonk каза: Moже ли и двамата да ми обясните от чисто комерсиална гледна точка каква е разликата дали хита ти е дуетен или самостоятелен. Клубовете ще те викат защото държиш топ хита на годината. При дуетите с Денис направо разби Емата. И се сцепи от участие, а песните никога не са били толкова големи хитове - нито смелите, нито да бях от гадните, нито някоя от блудкавите й балади. Сега с Турболенция също цепеше с участия, да най - запомнящата част не е нейна, но й помогна да не свали хонорар и да цепи с участия и да държи топ хита. Ами няма лошо да има дуетни хитове. Ама е добре да има и самостоятелни. Ситуацията на Счети е малко като на Дес от 2015- с участие в един от най-огромните хитове и ft в други два, но соло не успяваше да направи голям такъв и я подценяваха. С тази разлика, че тя поне предните години си беше имала самостоятелни хитачки, а Емилия- не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Добро утро! @WindWalkerMonk слушаме ли гей икони? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 6 минути, THE IIconic каза: Добро утро! @WindWalkerMonk слушаме ли гей икони? Тва й е една от на тъпите песни. После що такива като @Willy се чудят как така е гей икона. Е така: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Най-доброто от Гло в последните години. Както бях казвал по едно време- много ще й отива да прави изцяло баладични албуми, вместо да се мъчи с комерсите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 3 минути, SG каза: Най-доброто от Гло в последните години. Както бях казвал по едно време- много ще й отива да прави изцяло баладични албуми, вместо да се мъчи с комерсите. Моля те, това ще е толкова приспивно. И Теодора и Лия вече запълват тая ниша. Друго си е 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 6 минути, SG каза: Най-доброто от Гло в последните години. Както бях казвал по едно време- много ще й отива да прави изцяло баладични албуми, вместо да се мъчи с комерсите. Песента е яка! Аз също я харесвам, но хората след толкова флопове я помислиха и нея за такъв. Не и дадоха шанс! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 6 минути, asylum каза: Моля те, това ще е толкова приспивно. И Теодора и Лия вече запълват тая ниша. Друго си е И няма да има полза. Ако прави неща, нека пробва с нещо оперно. Нека вкара оперни елементи като в този хит: Нали все говорят за иновативни проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Току що, THE IIconic каза: Песента е яка! Аз също я харесвам, но хората след толкова флопове я помислиха и нея за такъв. Не и дадоха шанс! Глория беше дала лош пример и на колежките си - по неин пример и Екстра Нина взе да бълва тв версии по дивани и саксии между хубавите си клипове! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: И няма да има полза. Ако прави неща, нека пробва с нещо оперно. Нека вкара оперни елементи като в този хит: Нали все говорят за иновативни проекти. Редно е да напомня, че основната й конкурентка Милица беше оперна певица! Ясно може да чуеш в началото на тая песен! Бахахахах, някой я е качил вчера! Явно ни четат и се сещат за хитовете. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари