Lelqtian Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 <Песен от Англия> George Michael & Mary J. Blige - As 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 12 Author Report Share Публикувано Октомври 12 <Песен от Сирия> Hussein El Deek - Mhemmi 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 <Песен от Франция> Shy'M - On se fout de nous 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 <Песен от Ливан> Nawal El Zoghbi … Aks Tabiaa 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 <Песен от Турция> Demet Akalın - Efeler 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 <Песен от Ирак> Seif Nabil - Yala Weinah (Jalsa) | سيف نبيل - يلاوينة / جلسات الرماس - 2016 Това го преоткрих. Жалко, че и дума не вдявам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 <Песен от Румъния> Lino Golden x Jador - Bate tarabana 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 <Песен от Канада> The Weeknd - Take my breath 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 <Песен от САЩ> Tyga - Molly (Official Video) (Explicit) ft. Wiz Khalifa, Mally Mall, Cedric Gervais 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 <Песен от Франция, Бразилия> DADJU, ANITTA - Mon soleil 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Песен от Турция - Edis - Ariyorum 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 24 Author Report Share Публикувано Октомври 24 <Песен от Ливан> Carmen Soliman - Lema3lomatak 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 25 Report Share Публикувано Октомври 25 <Песен от USA> Lana Del Rey - Brooklyn Baby (Konstantin Sibold Remix) 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 <Песен от Гърция> Paola - Kardia alitissa 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 30 Author Report Share Публикувано Октомври 30 <Песен от Ливaн> Nancy Ajram - Ya Nas Goulouly 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 31 Author Report Share Публикувано Октомври 31 <Песен от Ливaн> Nancy Ajram - Aala Shanak 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 <Песен от Ямайка> Jesse Green - Nice & Slow Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 1 Author Report Share Публикувано Ноември 1 <Песен от Ливан> Nancy Ajram - Gayya Maak 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 2 Report Share Публикувано Ноември 2 <Песен от Сърбия> Sara Jo - Mili, mili Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 2 Author Report Share Публикувано Ноември 2 <Песен от Ливан> Nancy Ajram - Hagat Khousousiya Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 <Песен от Турция> Demet Akalın - Ateş 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 3 Author Report Share Публикувано Ноември 3 преди 3 часа , Just_Me каза: <Песен от Турция> Demet Akalın - Ateş Ateş и Efeler са ми любими! ❤️ Мачкаш с вкус! <Песен от Ливан> Nancy Ajram - Miyye W Khamsin 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 3 Report Share Публикувано Ноември 3 преди 1 час , asylum каза: Ateş и Efeler са ми любими! ❤️ Мачкаш с вкус! Нямам търпение да стигна до Турция, за да си намеря последните й 2 албума - почти нямат слаба песен! ❤️ "Efeler" ми е слабост ❤️ И "Ah ulan sevda", и баладите, и тн, и тн Абе обожавам я тази жена! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 3 Author Report Share Публикувано Ноември 3 Току що, Just_Me каза: Нямам търпение да стигна до Турция, за да си намеря последните й 2 албума - почти нямат слаба песен! ❤️ "Efeler" ми е слабост ❤️ И "Ah ulan sevda", и баладите, и тн, и тн Абе обожавам я тази жена! И аз ги купувам, като ходя. Въпреки че после пак си ги слушам онлайн. Луда работа. Не купувам други албуми 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Ноември 5 Author Report Share Публикувано Ноември 5 <Песен от Египет> Mohamed Attia - Tanesh 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.