i810 Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 <Песен от САЩ>Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 <Песен от UK> Sugarbabes - Stronger Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 <Песен от Турция> Кюршат Жуан - Алайъна 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 2 часа , FikLena каза: <Песен от Турция> Кюршат Жуан - Алайъна От кога турското е световна музика? Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Сетих се затова. Остана без клип, но си стана хит https://youtu.be/uWwh03rUdrI Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Това е друг хит останал без клип. Който е живял през 90-те ще ме разбере 😁 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 <Песен от Холандия> Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 29 минути, Brian каза: Това е друг хит останал без клип. Който е живял през 90-те ще ме разбере 😁 То сравнително доскоро дори не беше известно коя изпълнителка е записвала тия траци, ти клипове искаш 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 преди 57 минути, Lelqtian каза: <Песен от Холандия> Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love Това е една от последните ми транс песни. Е то не е точно транс де, но има наченки. Развалиха го и него. Не очаквах че така ще избухне Шарън нали се прави на рок певица. А от това нейното винаги тръпки ме побиват. 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Така ми липсва този фестивал ако се проведе отново ще отида 😁 Аман от вируси и глупости 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefande Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 <Песен от Румъния> Akcent - Love stoned Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Turkey Много любима 1 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 <Песен от САЩ>Doja Cat - Woman 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 <Песен от Гърция> Eirini Papadopoulou - Ya Habibi 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stefande Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 <Песен от Русия> Дима Билан - Как хотел я Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.