asylum Публикувано Септември 10 Author Report Share Публикувано Септември 10 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 И тази се мъчи няколко години и накрая се отказа: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 От 11.09.2021 г. от 0:40, HIStory каза: И тази се мъчи няколко години и накрая се отказа: Това ми е най-любимата песен на Тодорова, и една от най-любимите ми в чалгата изобщо! Описва ми живота! И много ме кефи музиката. Оригиналът на сръбски също ме кефи, а мразя сръбско! Пасва й на Румбата това парче. И други готини имаше тя. А помниш ли 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 1 час, asylum каза: Това ми е най-любимата песен на Тодорова, и една от най-любимите ми в чалгата изобщо! Описва ми живота! И много ме кефи музиката. Оригиналът на сръбски също ме кефи, а мразя сръбско! Пасва й на Румбата това парче. И други готини имаше тя. А помниш ли Тази ми беше следващата 😁 Иначе може да се продължи с 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 преди 38 минути, HIStory каза: Тази ми беше следващата 😁 Иначе може да се продължи с И тази я обичах! Хит й беше Синя прашка с Панко, но аз й харесвах и https://www.vbox7.com/play:3ee0c883 Ба, аз съм я качвал, няма я в тубата Одеве от една статия се присетих за Пламена. Харесвах й 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 1 час, asylum каза: И тази я обичах! Хит й беше Синя прашка с Панко, но аз й харесвах и https://www.vbox7.com/play:3ee0c883 Ба, аз съм я качвал, няма я в тубата Одеве от една статия се присетих за Пламена. Харесвах й Ще я кача. Като каза Панко, това му е най-доброто за мен: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Author Report Share Публикувано Септември 13 Току що, HIStory каза: Ще я кача. Като каза Панко, това му е най-доброто за мен: Ти разбра ли, че той умря преди 2-3 години? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Току що, asylum каза: Ти разбра ли, че той умря преди 2-3 години? То Фреди Меркюри умря, аз за Панко ли да страдам 🙄 Поздрав с още една покойница: 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 От 9.09.2021 г. от 21:30, asylum каза: Карфица. Oоо, дупито му не е карфица... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 14 Author Report Share Публикувано Септември 14 преди 5 минути, hohster каза: Oоо, дупито му не е карфица... То е игленик! 4 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Три страници без три от най-останалите песни на абсолютно забравени певици? Срамота! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 От 9.09.2021 г. от 14:33, hohster каза: Не знаех че са пускали песни на Milena Records по Планета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 От 7.09.2021 г. от 14:48, pacho каза: Още ли не сте разбрали, че това е скеч?? Тя е комедийна актриса. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Тези двете не ги различавах. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 преди 7 часа , DarkChild каза: Още ли не сте разбрали, че това е скеч?? Тя е комедийна актриса. Комедийна или актриса, хитовия хит е хитов. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 А тая Сиса някой някога изобщо виждал ли я е как изглежда? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 10 часа , HIStory каза: А тая Сиса някой някога изобщо виждал ли я е как изглежда? Предпочитам Сиси-то 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 преди 9 минути, meleto каза: Предпочитам Сиси-то И аз, бях я споделил по-горе, просто съм се чудил коя е тая Сиса? Не е като да не се знае песента, макар и леко ъндърграунд. Тая Сиси също извади нещо като хит: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Това беше голям хит, а певицата е тотално забравена/никога незапомнена 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Също мисля и за Габриела. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 преди 2 часа , bleron каза: Също мисля и за Габриела. ❤️ 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Дисс трак за Ивена. 🤣 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 Бриана беше голяма скандалджийка. Тя беше от групичката на Габриела и Пепа и хейтеше Ара. Кандидатира се за кмет на Левски май на два пъти и се появяваше с Метьо Пищова по предавания, за да скандализира. Ожени се, но още обикаля участия на черно в цялата страна. https://www.vbox7.com/play:d6b46665f0 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 На Габриела единствения й хит е боя с Ивена. А тая Брияна не вярвам и родата й да я е слушала. Тая тема не беше ли за певци, изкарали поне един хит, или е за всичко, що се е пробвало, ама никой ме е разбрал? Тип 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.