asylum Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 преди 1 минута, HIStory каза: На Габриела единствения й хит е боя с Ивена. А тая Брияна не вярвам и родата й да я е слушала. Тая тема не беше ли за певци, изкарали поне един хит, или е за всичко, що се е пробвало, ама никой ме е разбрал? Тип Да, прав си, ама така тръгна тая тема. Другата път е за незабравени. Ще е мазаляк да има и трета за нивга непрокопсали. Ето Виолета примерно е добър примен със Зона за любов. Румина с Жестоко е същият случай, но тя и до днес се мъчи. Диана имаше хубава кариера, но според мен е напълно забравена. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 58 минути, asylum каза: Да, прав си, ама така тръгна тая тема. Другата път е за незабравени. Ще е мазаляк да има и трета за нивга непрокопсали. Ето Виолета примерно е добър примен със Зона за любов. Румина с Жестоко е същият случай, но тя и до днес се мъчи. Диана имаше хубава кариера, но според мен е напълно забравена. Диана в късните 90 беше в баш топа, което е наистина забравено обаче. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 преди 6 минути, HIStory каза: Диана в късните 90 беше в баш топа, което е наистина забравено обаче. И аз я харесвах. След Милена Рекърдс, се опита да се самопродуцира, но неуспешно, и си остана в Америка. Това ме кефеше. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 преди 2 часа , asylum каза: И аз я харесвах. След Милена Рекърдс, се опита да се самопродуцира, но неуспешно, и си остана в Америка. Това ме кефеше. Затова прогнозите каква голяма звезда би била Румяна, ако беше жива, са ми несъстоятелни. Всички, които бяха в Милена рекърдс потънаха скоропостижно - Диана, Луна, Митров... Пробваха се и другаде, но на не им се получи. Ей това беше хит и май си е за тук - кой го помни Стефан Митров... Иначе Диана казах, че е била топ, но никога не ми е харесвала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 преди 6 минути, HIStory каза: Затова прогнозите каква голяма звезда би била Румяна, ако беше жива, са ми несъстоятелни. Всички, които бяха в Милена рекърдс потънаха скоропостижно - Диана, Луна, Митров... Пробваха се и другаде, но на не им се получи. Ей това беше хит и май си е за тук - кой го помни Стефан Митров... Иначе Диана казах, че е била топ, но никога не ми е харесвала. Луна имаше хитове и в Ара, после и като самопродуцираща се, че и в Пайнер не беше зле даже. Тая Даяна от Съни имаше два хита: Никой не помни певицата, но Право в целта според мен не е съвсем забравена. 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Точно пък при Румяна няма база за сравнение не само с останалите изпълнители от Милена, а и с другите жени-звезди от 90те, освен Глория и Сашка. Кариерата й след 2000 щеше да се базира на достатъчно стабилно legacy, че да не изгърми като други. По темата- Бойка Данова ми е една от най-симпатичните позабравени, макар че тя не знам дали може да се води баш забравена, тъй като доста хора от моята генерация и по-възрастни я знаят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 2 Author Report Share Публикувано Октомври 2 преди 52 минути, SG каза: Точно пък при Румяна няма база за сравнение не само с останалите изпълнители от Милена, а и с другите жени-звезди от 90те, освен Глория и Сашка. Кариерата й след 2000 щеше да се базира на достатъчно стабилно legacy, че да не изгърми като други. По темата- Бойка Данова ми е една от най-симпатичните позабравени, макар че тя не знам дали може да се води баш забравена, тъй като доста хора от моята генерация и по-възрастни я знаят. Луда главо, пияна и Шепот на пари са хитовете. Баровеца каза в интервюта, че Емануела е записала втората, но така и не излезе! 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Азис има един хит "Не сме безгрешни", дуетната му половинка звучеше обещаващо, но не помня да е направила хит след тази песен. Къде се загуби това момиче?! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 9 часа , asylum каза: Луна имаше хитове и в Ара, после и като самопродуцираща се, че и в Пайнер не беше зле даже. Тая Даяна от Съни имаше два хита: Никой не помни певицата, но Право в целта според мен не е съвсем забравена. Тя после беше и в Пайнер. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 3 часа , DarkChild каза: Тя после беше и в Пайнер. Даяна в Пайнер имаше супер период, на крачка от топа, големи хитове извади: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 преди 9 часа , Willy каза: Азис има един хит "Не сме безгрешни", дуетната му половинка звучеше обещаващо, но не помня да е направила хит след тази песен. Къде се загуби това момиче?! Слабо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 4 Author Report Share Публикувано Октомври 4 Едва ли някой помни Зара Амазонката, която после и като поп певица се пробва? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Някой знае ли какво става с Калия? Не намирам никаква информация. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 22 часа , asylum каза: Едва ли някой помни Зара Амазонката, която после и като поп певица се пробва? Че как, аз даже на участие съм й бил 😁 Бяха двете с Луна. Зара даваше автографи на кой квото извади - салфетки,билетчета... Луна обаче опъна един ученически чин, извади една камара картички и плакати и даваше аврограф само на който си купи от нейните материали 😂 2001-ва трябва да е било, че плакатите бяха с обложката на Плажно масло 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 12 минути, Fast каза: Някой знае ли какво става с Калия? Не намирам никаква информация. https://sakarnews.info/лятна-колекция-бижута-привлича-вн/ https://sakarnews.info/sevdalina-miteva-radostta-ot-niskata-tsena-trae-po-kratko-ot-razocharovanieto-ot-loshoto-kachestvo/ 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Ето няколко по-късно дебютирали изпълнители, които издадоха по 1-2 песни и си тръгнаха. Последната май се опита да си направи телевизия и фалира. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 11 минути, Runevski каза: https://sakarnews.info/лятна-колекция-бижута-привлича-вн/ https://sakarnews.info/sevdalina-miteva-radostta-ot-niskata-tsena-trae-po-kratko-ot-razocharovanieto-ot-loshoto-kachestvo/ Тя беше жена на композитор, ако не се лъжа? Мелето отчете Мариана Славова - Плаче вятъра бе най-големият й хит май. @meleto 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Марго направи опит за завръщане през 2011г. с “Как го искаш” и договор с Ара Мюзик. С тази ги изброявам 7 песни. Жулиета също има 6. Албена има само тази, но е записала и още една, която така и не видяла бял свят май. А тази Силвена има и дует с Виктор. Близнаците ги докарвам с 8. Само те от изброените са имали публични прояви - участието им в X-Factor, но не се занимават с музика. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 5 минути, Runevski каза: Марго направи опит за завръщане през 2011г. с “Как го искаш” и договор с Ара Мюзик. С тази ги изброявам 7 песни. Жулиета също има 6. Албена има само тази, но е записала и още една, която така и не видяла бял свят май. А тази Силвена има и дует с Виктор. Близнаците ги докарвам с 8. Само те от изброените са имали публични прояви - участието им в X-Factor, но не се занимават с музика. Обичах Марго. А помниш ли Цеца? Тя имаше десетина клипа и нито един клип - в Агенция Фрида и Фен ТВ! Маскираната Анджелинасъщо беше в кюпа. Не са за тази тема, но няма и по-подходяща. В Атлантик Мюзик пък почнаха Виолета, Аделина (Adelle), Благо и Такухи. Беше на отцепилия се от Пайнер Стефан Статев. Май и Йовко Петров работеше с тях. После се вляха в Ара. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Тази също беше много обещаваща. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 По повод музикалната ТВ на Марго. ”360 кубика силикон” по Марго ТВ Някой хващал ли е този канал всъщност, и колко време е изкарал в ефир? Сигурно не повече от година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 4 минути, asylum каза: Обичах Марго. А помниш ли Цеца? Тя имаше десетина клипа и нито един клип - в Агенция Фрида и Фен ТВ! Маскираната Анджелинасъщо беше в кюпа. Не са за тази тема, но няма и по-подходяща. В Атлантик Мюзик пък почнаха Виолета, Аделина (Adelle), Благо и Такухи. Беше на отцепилия се от Пайнер Стефан Статев. Май и Йовко Петров работеше с тях. После се вляха в Ара. В интерес на истината и на мен ми допадат 2-3 песни на Марго. На Виолета също - тя дебютира тук. На Никол също 4-5. Цеца я помня, но намирам само 5 песни и ремикс на една от тях. Не знаех, че имала толкова - не съм я слушал. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 Прясна снимка на една забравена, която очевидно си заслужава съдбата. Превърнала се е във видна антиваксърка, която я пръскат самолетите и вероятно очаква посещение от извънземните скоро 🙈🙉🙊 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 3 часа , asylum каза: Тя беше жена на композитор, ако не се лъжа? Мелето отчете Мариана Славова - Плаче вятъра бе най-големият й хит май. @meleto Бях забравил тая песен. Направо изтрита беше от ума ми. преди 31 минути, DrAkO каза: Прясна снимка на една забравена, която очевидно си заслужава съдбата. Превърнала се е във видна антиваксърка, която я пръскат самолетите и вероятно очаква посещение от извънземните скоро 🙈🙉🙊 Това Надя ли е? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 преди 43 минути, DrAkO каза: Прясна снимка на една забравена, която очевидно си заслужава съдбата. Превърнала се е във видна антиваксърка, която я пръскат самолетите и вероятно очаква посещение от извънземните скоро 🙈🙉🙊 Може ли линк към профила й? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.