asylum Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Ма Надя Тотото ли е верно това!? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 5 Report Share Публикувано Октомври 5 И аз не можах да я позная от първия път. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Аз още не съм сигурен, че съм я познал. Или по-скоро не искам, щом антиваксърствува. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 Тя е - в сайта й има снимки от 2012 със същото облекло https://nadia-fan-page.alle.bg/news/ Както би казала Гюра, "не е същият анцуг, друг е", "прилича". 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 5 Author Report Share Публикувано Октомври 5 преди 38 минути, Fast каза: Може ли линк към профила й? https://www.facebook.com/nadejda.koleva.16 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Явно винаги си е била ограничена селянка, просто спеше с подходящия. И после балът свърши... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Author Report Share Публикувано Октомври 6 преди 34 минути, DrAkO каза: Явно винаги си е била ограничена селянка, просто спеше с подходящия. И после балът свърши... Да, свежарка изглеждаше. И ограничена да е била, такава си е и останала. Някои се ошлайфат малко барем. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 10 часа , asylum каза: https://www.facebook.com/nadejda.koleva.16 Зачеркваме я начи. За нейно съжаление фейса явно пак е онлайн, а явно Емануелция и е любимата актуална певица, гледам имат сходни възгледи. Ужас ужас ужас. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Author Report Share Публикувано Октомври 6 Току що, Lelqtian каза: Зачеркваме я начи. За нейно съжаление фейса явно пак е онлайн, а явно Емануелция и е любимата актуална певица, гледам имат сходни възгледи. Ужас ужас ужас. Да, и има повече свободно време да цъка и шерва, докато обработва фишовете, та е още по-противна- Емануелция барем не спами целодневно, а маааалко по-рЕдко. Изтриваме й творчеството от тубата. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 5 минути, asylum каза: Да, и има повече свободно време да цъка и шерва, докато обработва фишовете, та е още по-противна- Емануелция барем не спами целодневно, а маааалко по-рЕдко. Изтриваме й творчеството от тубата. А можеше да се отървем от фейсбуци, инцтаграми и прочее огнища на тая простотия. Никол някога да сме я научавали, за да я забравим? Имаше някои готини песни обаче. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Author Report Share Публикувано Октомври 6 Току що, Lelqtian каза: А можеше да се отървем от фейсбуци, инцтаграми и прочее огнища на тая простотия. Никол някога да сме я научавали, за да я забравим? Имаше някои готини песни обаче. Периодично я споменават форумците. Но помните ли първата Никол? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Никол я мернах в онлайн пространството наскоро, но не се сещам къде. Май беше гримьор на някой. А защо се изненадвате, че неуспешна фолкпевица понастоящем касиерка е антиваксър? Щеше да е изненадващо обратното. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 4 часа , DrAkO каза: Явно винаги си е била ограничена селянка, просто спеше с подходящия. И после балът свърши... Вчера докато разглеждах Фейсбук страницата й, попаднах на скан от нейно интервю в с. Нов Фолк, където се е изцепила че е попаднала в Пайнер, защото са харесали как танцува като статистка в клиповете, но са я накарали да се яви на кастинг за изпълнители за да бъде по-официално. В същото интервю е изразила и мнение че рапът не е музика, а речетив. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Author Report Share Публикувано Октомври 6 преди 5 минути, Fast каза: Вчера докато разглеждах Фейсбук страницата й, попаднах на скан от нейно интервю в с. Нов Фолк, където се е изцепила че е попаднала в Пайнер, защото са харесали как танцува като статистка в клиповете, но са я накарали да се яви на кастинг за изпълнители за да бъде по-официално. В същото интервю е изразила и мнение че рапът не е музика, а речетив. В това няма нищо нетипично за фолкпевица. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Пантерите Реюниън 2021 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 4 часа , Blueberry каза: Никол я мернах в онлайн пространството наскоро, но не се сещам къде. Май беше гримьор на някой. Никол aka Миглена (както е истинското й име) е модел. Тук-таме изскача и в някой клип (последно се сещам за "Тръпката" на Галена и Криско). 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 преди 2 часа , Just_Me каза: Никол aka Миглена (както е истинското й име) е модел. Тук-таме изскача и в някой клип (последно се сещам за "Тръпката" на Галена и Криско). Да бе, Тръпката, вярно. Помня, че беше покрай някоя по-известна от нея Тя иначе е към 40-годишна, в Мис България 2013 беше над 30. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 6 Author Report Share Публикувано Октомври 6 Това бяха тотални хитове в София, благодарение на Радио Веселина! Никой не знаеше певиците. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Всеки знае Бинназ, но дали всеки помни Наргиз? ❤️ 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 А това? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Октомври 10 Report Share Публикувано Октомври 10 Току що, meleto каза: А това? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Рени и Камелия 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MaikoMila Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 От 6.09.2021 г. от 12:37, asylum каза: Хвърляй динамита, бум-бум! Андреа ги окраде. А помните ли Като чух Хвърляй динамита, се сетих за Късай етикета. проблемът е, че съм я чул след версията на Андреа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MaikoMila Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Ивона. Изпълнителката на Пясъчно сърце Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MaikoMila Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 От 8.10.2021 г. от 11:53, asylum каза: Всеки знае Бинназ, но дали всеки помни Наргиз? ❤️ да, аз имам един албум на Наргиз, пълен със турски песни, въпреки че има и песен на български, наречена 'Ти си любовта' 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.