DevilWish Публикувано на Септември 23 Report Share Публикувано на Септември 23 музика и аранжимент: Йорданчо Василковски - Оцко & HMM Team текст: Симона Миланова режисьор и сценарист: Христо Василев и Ангел Димитров оператор, монтаж и постпродукция: Иван Димитров - Torex 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Author Report Share Публикувано Септември 23 Новата Лидерка на Хит Мюзик ❤️ Страхотна е Магдето, дано има успех и песните й се получават с Оцко. Тази е по-добра от първата, видеото е хубаво, в нейн стил е точно и песента и клипът. Успех и Честит Рожден Ден на Лечителката на поп-фолка, Д-р. Магда Стоянова! ❤️ 😘 1 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Слабо ми звучи, очаквах малко повече. @zai4eto82 харесваш ли песента и клипа? Гледам че Велката участва 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 2 часа , Just_Me каза: Слабо ми звучи, очаквах малко повече. @zai4eto82 харесваш ли песента и клипа? Гледам че Велката участва 😄 Даже не бях забелязала,че участва Велко понеже го гледах клипа късно снощи след работа. Хубава музика и Магда, и дотам. Отново слаба песен. След "Тегля майни" нищо нейно не ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Даже не бях забелязала,че участва Велко понеже го гледах клипа късно снощи след работа. Хубава музика и Магда, и дотам. Отново слаба песен. След "Тегля майни" нищо нейно не ми харесва. И аз така с Магда. И с Коцака също, той даже трябва в затвора да иде щото е наркоман и изрод. 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Слабо, много слабо.... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Извън играта си от сто години. Нямаш нищо за губене. Ами направи нещо наистина стойностно, да се забележи, да се хареса. Една хубава балада би била много по-ефективна от поредната неразличима боза. Обратно в килера, Магде. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Приятна песен, прилича ми малко на "Код червено" по изпяване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Чудесно обаче си е озаглавила песента, визуално си е пришила фейса на Доня Деса, а изпяването е като Лорена. Ако ги засили ша станат страхотна Оцкова Тройница. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Песента е добра но винаги може и повече да направи екипа за Магда... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Хубав клип, готин припев с ретро нотка, кофти несъответстващ отсвир и слаби куплети. Оцко нещо не се старае за Магда, макар че явно й се работи. Предната скорошна песен също беше слаба, само за машупа й направи добри аранжименти. Да й даде някоя зарибяваща какафония, видяло се е, че с по-изчистените песни не се получава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Мъзгътъ да сменя Цоцко, че с него не и се получава. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Безупречен хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 преди 6 часа , Lelqtian каза: грешка Най-краткото и перфектно описващо определение за този "проект" от сМАраГДА. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.