Jump to content

Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували? (ОКТОМВРИ, 2021)  

60 потребители гласуваха

1. 1. Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували? (ОКТОМВРИ, 2021)

• ГЕРБ-СДС
    • Продължаваме промяната
    • Има такъв народ
    • БСП
    • Демократична България
    • ДПС
      0
    • Изправи се.БГ Ние идваме
    • Възраждане
      0
    • Български патриоти-ВМРО, НФСБ, Воля
      0
    • Не подкрепям никого
    • Няма да гласувам
    • Други

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 1 минута, asylum каза:

То и да искаме, за други не може да гласоподадем, тъй като не сме ги чували, а нямам време да гугълствам! 

Мда, Луна Йорданова поне е разпознаваемо заглавие, другите не държа да ги разучавам! 

• Love 1

Някой по-наясно ли е ли да ми каже к'ъв е, що е този Лозан Панов? Става ли, не става ли? 

Иначе вицето му Мария Касимова - Моасе я знам много добре. Може да се каже, че я харесвам. Дори тъкмо мин. седмица завърших новата ѝ книга. Но господинът, освен чисто като име споменаван по ТВ и свързан със съда, друго нищо не знам. 

преди 12 часа , ice_hot_sm каза:

Някой по-наясно ли е ли да ми каже к'ъв е, що е този Лозан Панов? Става ли, не става ли? 

Иначе вицето му Мария Касимова - Моасе я знам много добре. Може да се каже, че я харесвам. Дори тъкмо мин. седмица завърших новата ѝ книга. Но господинът, освен чисто като име споменаван по ТВ и свързан със съда, друго нищо не знам. 

Цитат

Макар и с пет години закъснение, Лозан Панов вече е кандидат за държавен глава на кръга „Капитал“. И тук изненадани няма. Индикации, че Панов активно се готви за политическа кариера имаше през последната година, в която председателят на Върховния касационен съд упорито се опитваше да изчисти съмненията около имущественото и финансово състояние на фамилията му. А и все пак издигането му се обсъждаше от Иво Прокопиев, Христо Иванов, Радан Кънев, Антоанета Цонева и компания още през лятото на 2016 г. на първата (полу)тайна сбирка на групата „Арго“:

Радан Кънев: “...Лозан Панов трябва да напусне...”

Антоанета Цонева: “Лозан Панов не може да е кандидат на партия!”

Христо Иванов: “Ако има Черен лебед, това е жена му на Лозан...”

Същите тези кръгове сега активират Панов, но не, защото имат шансове с кандидатката за вицепрезидент Моасе, да получат гласове извън претенциозните сноби от „жълтите павета“, а за да не позволят кандидатурата на проф. Анастас Герджиков да застраши втория мандат на Румен Радев. 

ДБ вървят срещу Радев, но и не щат да пренасочат вот към ГЕРБ. Освен това е изгодно да подкрепят човек от ВСС при положение, че реват за реформи в системата и тн. Избирателите им сигурно ще го подкрепят. Десните и по-точно столичната десница винаги е била заблудена и гласува под строй за своите.

• Haha 1

Аз не знам защо под "градска десница" вече се разбира симпатизанти на ДБ - градската десница са си СДС, другото е иванкостовска клика.

• Like 1
преди 2 часа , omline каза:

Аз не знам защо под "градска десница" вече се разбира симпатизанти на ДБ - градската десница са си СДС, другото е иванкостовска клика.

щото ексхумираните остъци от едновремешното СДС пристанаха на Боце, а след цифра трансмутации на дясното пространство именно ДБ успя да се трансформира в разпознаваемата градска десница. 

• Like 1
преди 5 минути, Lelqtian каза:

щото ексхумираните остъци от едновремешното СДС пристанаха на Боце, а след цифра трансмутации на дясното пространство именно ДБ успя да се трансформира в разпознаваемата градска десница. 

Градска добре, десница - не точно.

преди 8 минути, omline каза:

Градска добре, десница - не точно.

То ако става на въпрос, Корни май скоро ще се окаже най-дясна от всички.

ДБ за всеки случаи са по-десни от пародията на коалиция Боце - СДС. 

• Like 2
преди 9 минути, Lelqtian каза:

То ако става на въпрос, Корни май скоро ще се окаже най-дясна от всички.

ДБ за всеки случаи са по-десни от пародията на коалиция Боце - СДС. 

Каквито и да са, 5 месеца са си 5 месеца и приказките за хаос в държавата вече не изглеждат като евтин популизъм.

преди 2 часа , omline каза:

Същите избиратели, същият брой. Същата дефиниция. Осъзнах, че въпросната десница не е точно дясна. По-правилно е да ги обобщим като "умни и красиви". Само като си помисля, че допреди 2-3 години и аз бях в този кюп...

преди 14 минути, omline каза:

Каквито и да са, 5 месеца са си 5 месеца и приказките за хаос в държавата вече не изглеждат като евтин популизъм.

5 месеца бяха достатъчно да бъдат изхвърлени от уравнението крайната пародия и настоящ източник на върпосния хаос БСП (к) на Трифи и компания

• Like 1
преди 29 минути, Lelqtian каза:

5 месеца бяха достатъчно да бъдат изхвърлени от уравнението крайната пародия и настоящ източник на върпосния хаос БСП (к) на Трифи и компания

Чакай, не се знае кога и как ХОБитите (харвардци за освобождение на България) ще стъпят накриво.

Току що, omline каза:

Чакай, не се знае кога и как ХОБититие (харвардци за освобождение на България) ще стъпят накриво.

Те вече го направиха - поне според мен - тряяше да се вземат с Демократически блок и да печелят мнозинство одма, а не да шикалкавят за коалиции, изборен съюз и прочее глупости още от ся. 

преди 5 минути, omline каза:

Искате ли да заложим по 5 лв., че догодина пак ще има избори за парламент? :D

За парламент може, но за президент - надали! 

Може да не е жена на един мъж, но ще е президент на един народ! 

Луна - Президент! 

• Like 1
  • Love 1
преди 6 минути, Lelqtian каза:

За парламент може, но за президент - надали! 

Луна - Президент! 

За да решим проблема с постоянните парламентарни избори, нека Луна направи референдум за преминаването ни към президентска република! 

• Like 1
  • Love 1
преди 11 минути, Lelqtian каза:

Луна - Президент! 

Ааа не, аз така не ща - гласувам за нея, само ако вицето й е Ваня Великова. Вярвам, че и това време ще дойде скоро.

• Like 1
Току що, omline каза:

Ааа не, аз така не ща - гласувам за нея, само ако вицето й е Ваня Великова. Вярвам, че и това време ще дойде скоро.

Ванчето няма 40 за да и е вице, та това ще остане за следващия мандат. 

• Like 2
преди 10 минути, Lelqtian каза:

Ванчето няма 40 за да и е вице, та това ще остане за следващия мандат. 

И тогава няма да има 40. Но тя Луна още ще си е на власт, така че... 

• Like 1
  • Love 1
преди 18 минути, FikLena каза:

Айдее Гербаджиииииииииииииииииииииии

Николай Младенов от ГЕРБ е регистрирал офшорна фирма на Сейшелите, показват "Досиетата Пандора"

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/10/07/4262400_nikolai_mladenov_e_registriral_ofshorna_firma_na/

149f6b3eb5970595f3a567053b54f463.jpg

https://bntnews.bg/news/politici-i-ofshorki-kakvo-obyasniha-nikolai-mladenov-i-asen-vasilev-1171161news.html

Аман от разбирачи и от недочели!

Никoлай Младенов е регистрирал офшорната си фирма на Сейшелите през август 2013 г., няколко месеца след като напуска българската политика.

От информацията в Досиетата "Пандора" се вижда, че SFM е фактурирала по 600 евро на година за поддържане на регистрацията, която е била активна до 2018 г. Младенов уверява, че се е свързал с фирмата и е получил документ, че тя не е активна оттогава.

Вестинк "Труд" пък публикува днес информация за офшорна фирма на Британските Вирджински острови, която е 100% собственост на бившия служебен финансов министър и настоящ съпредседател на "Продължаваме промяната " Асен Василев.

Василев е излязъл от собствеността и управлението на цитираната ог вестник "Труд" фирма "Акселберт лимитид", както и от всички останали дружества, в които е имал участие.

• Angry 1
  • Dislike 1

https://bnt.bg/news/luna-yordanova-nikoga-dosega-ne-sam-se-kandidatirala-za-prezident-v304690-299049news.html?fbclid=IwAR1z_cap79sae6VnZt8Dox917Gi_5p5GQ6BzEdcq23fnRlfwFR6xKPkIDps 

Президентската институция трябва да има нов облик, трябва да излезем от капана на матрицата и от всичко, на което сме свидетели през последните 30 години. Ние ще направим нашия избор, ще го заявим смело.

Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" певицата и кандидат-президент Луна Йорданова.

Тя допълни, че има спекулации, че се кандидатира за пореден път и това се чува непрекъснато от национални медии, но никога досега не се е кандидатирала за президент.

"Не мислите ли, че българските граждани имаме нужда от добрина, и кой ще я даде тази добрина. Кой е този обединител и водач, който е действително в домовете на гражданите, знае и слуша техните проблеми и ги проявява в точния момент?", допълни тя.

Има увереността, защото по думите ѝ тя е изборът на народа - единствената независима, надпартийна и свободна кандидатура за реален президент.

"Може би съм единствената, която не се е натрапвала, която не става обединител, в последните 2 седмици, когато са изборите наблюдаваме една агресивна политическа конкуренция, която нагнетява и отвращава нас, гражданите. Отблъскващо е, и като че ли има една манипулация. Кой решава кои са реалните конкуренти за президент, защо има изолиране на останалите кандидат-президенти?", попита кандидат-президентката.

На въпрос какво смята за настоящия президент Румен Радев Луна заяви:

"Избягвам да критикувам, позволявам си да правя забележки, но мисля, че един държавник не трябва да изглежда в очите на гражданите като пристрастен към властта. Той направи каквото можа или не, и е време да се оттегли с достойнство и да даде възможност на жената президент да изрази своите качества".

Според нея истинският водач за нея простичко той е водач, ражда се такъв, осъзнато прави своята саможертва за народа си. Това е призвание, не можеш частично да го изразяваш като решение, избор или нещо различно.

Няма идеал за световен политик. По думите ѝ имаме достатъчно емблематични български лидери - сред тях тя посочи Симеон Първи. От съвременните политици никой не ѝ гарантира сигурност и спокойствие. Не се страхува и притеснява от срещи със световните политически лидери, защото е живяла в Белгия и познава много добре Брюксел.

• Love 1
От 8.10.2021 г. от 16:44, FikLena каза:

РАШКОВ трябва да е и ПРЕМИЕР и ПРЕЗИДЕНТ !!! ВЕЛИК Е !!

Рашков отстрани от длъжност шефа на Второ РУ заради Венци Боксьора

РАШКОВ трябва да е ОСЪДЕН и в ЗАТВОРА !!! ... ако живеехме в нормална държава.

От 6.10.2021 г. от 12:48, omline каза:

Искате ли да заложим по 5 лв., че догодина пак ще има избори за парламент? :D

Ако имаше как по конституция, още тази щяха да бъдат...

От 6.10.2021 г. от 11:56, meleto каза:

Същите избиратели, същият брой. Същата дефиниция. Осъзнах, че въпросната десница не е точно дясна. По-правилно е да ги обобщим като "умни и красиви". Само като си помисля, че допреди 2-3 години и аз бях в този кюп...

Затъпя или погрозня? :( :1eye:

• Like 2
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...