omline Публикувано на Септември 30 Report Share Публикувано на Септември 30 Правила: 1. В темата се пише само за поп фолк и всичко около жанра. Спамът, флуудът, двойните постове, саморекламата и прекомерните залитания от основната тема са забранени. Не са позволени коментари, съдържащи само емоджита, клипове и снимки без контекст. Не е позволено постването на повече от едно видео от видеоплатформи в един пост. Ако има нужда от повече, да бъдат вмъкнати като линк. Коментари, които затрудняват нормалното браузване (разглеждане) на страницата - ще бъдат скривани. 2. Не се допуска създаването и използването на псевдоними на фенове или фен маси, както и свързването на фенство с личен живот. 3. Забранени са индиректни обиди към потребители, посредством текстове/заглавия на песни и др. добре познати похвати. 4. Освободеният език към публични личности и продуценти е допустим, когато не са засегнати техни деца, роднини и близки хора, които не са в публичната сфера. 5. Споделянето на линкове за изтегляне към незаконно изтекла музика в темата е забранено без изричното разрешение на администратор. Екипът си запазва правото да крие или мести коментари, които не отговарят на горепосочените правила, а системните и повторните нарушители ще бъдат наказвани. Само модератори могат да създават тази тема и задължително трябва да посочат Време на заключване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gentleman. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 3 млн. за “Минута живот” на Кама 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Това е доста интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Галена и Азис снимат клип, дано е читава песента 🙏 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 3 минути, HIStory каза: Галена и Азис снимат клип, дано е читава песента 🙏 Галя пък верно се разпори от дуети. Дано е нещо различно, а не комерс от Ганев. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 1 минута, GSA каза: Галя пък верно се разпори от дуети. Дано е нещо различно, а не комерс от Ганев. Като си помисля, че може да е "Сен Тропе" 2 и рязко ми се приисква Ганев 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 извините, кои бяха СкандаУ ?😅 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Честит ден на музиката, музикални хора. 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Какви са тия анимационни герои които си пускат песните в канала на Планета - Тина, Лина, Мина, Рина ? Хит микс пускаха ебахти класните песни на нови имена, с къде къде по-силни заявки... Бахти резила е тоя Пайнер вече. Честит милион, на най-яката песен излязла през Септември според мен! 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Не знам ама Доня Десс направи добро представяне на Лео, неговите песни са сред най-гледаните в канала на Хит Микс тази година. Представям си ако бяха направили хитачка като самостоятелната му. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 4 часа , FikLena каза: извините, кои бяха СкандаУ ?😅 Двама ютубъри - един успешен и един неуспешен. Какво общо има това с последния хит на най-успешния дует в попа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 @Blueberry, възможно ли е това да е едната от майките на бъдещите му деца- Деси Слава (другите се казват Лидия и Блубери)? Разни страници подсказват, че е Алисия, но името нещо ми се струва по-дълго, въпреки че и дуета с тази баба би бил приятна изненада. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 24 минути, SG каза: @Blueberry, възможно ли е това да е едната от майките на бъдещите му деца- Деси Слава (другите се казват Лидия и Блубери)? Разни страници подсказват, че е Алисия, но името нещо ми се струва по-дълго, въпреки че и дуета с тази баба би бил приятна изненада. Доника или Галена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 19 минути, Wild_Style каза: Доника или Галена Алисия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, pechenko каза: Алисия. Да, то си личи и на снимката. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 5 минути, asylum каза: Да, то си личи и на снимката. Не само… Това е казано още преди месец: 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 1 минута, pechenko каза: Не само… Това е казано още преди един месец: Кой е писал тоя пост, хахаха. "Най-успешните" Ди Ор, Дженан, Джорджия. Падам По темата: 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 3 минути, asylum каза: Кой е писал тоя пост, хахаха. "Най-успешните" Ди Ор, Дженан, Джорджия. Падам По темата: https://streamable.com/fqtmht 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 32 минути, Wild_Style каза: Доника или Галена Бях отписал тези с шестбуквените имена, защото си мислех, че първо е изписано името на певицата, но се оказа, че е обратното и добре са го прикрили. Чакаме с интерес, на Весоу тази поп-фолк песен ми е една от най-големите зарибявки за годината, има си потенциал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Оф Алисия залезе тотално с тия дуети с бездарни дъна... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 25 минути, Willy каза: Оф Алисия залезе тотално с тия дуети с бездарни дъна... Ти от къде знаеш, че е бездарен Може да ти го извади 20-22 см. и ще се чудиш какво да го правиш - да го пробваш ли, да го връщаш ли 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 17 минути, asylum каза: Залудо работи, залудо не стой! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 3 часа , SG каза: Бях отписал тези с шестбуквените имена, защото си мислех, че първо е изписано името на певицата, но се оказа, че е обратното и добре са го прикрили. Чакаме с интерес, на Весоу тази поп-фолк песен ми е една от най-големите зарибявки за годината, има си потенциал. Пее така, все едно устата му е заключена. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 преди 20 часа , HIStory каза: Като си помисля, че може да е "Сен Тропе" 2 и рязко ми се приисква Ганев Не ми казвай как да се обличам, не ми казвай по какво да се увличам АЗ СЪМ СИ АЗ! Влюбена съм, ала не във тееееб 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари