THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 46 минути, asylum каза: Маргото беше топ фурия, жалко, че се отказа! Тя после собствена телевизия си направи! Въртеше Цецка и там! А знаеш ли, че Марго беше в първия сезон на Сървайвър и беше изгонена позорно първа от племето си. Беше ТОП некадърница! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 11 минути, THE IIconic каза: А знаеш ли, че Марго беше в първия сезон на Сървайвър и беше изгонена позорно първа от племето си. Беше ТОП некадърница! Шоуто е некадърно. Не Маргото. Тя навсякъде участваше тогава. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 18 минути, asylum каза: Шоуто е некадърно. Не Маргото. Тя навсякъде участваше тогава. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Здравей! Тя е новият Властелин и рекламно лице на тоалетна хартия Paloma! Новата лидерка! ❤️ 😘 Здравей, тоалетна! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Първо изпраска Коко, сега и взе професията на Емилия; 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Първо изпраска Коко, сега и взе професията на Емилия; Откога и Преслава се опитва да бъде Счетоводителка? СМИСЪЛ, тя не става за това! Обаче сега отива в трета глуха и няма да рекламира Палома, защото Палома е една! Описание: PALOMA Sensitive Care е нова категория 4-пластова тоалетна хартия - изключително мека благодарение на специално селектираните за производството й целулозни влакна. Създадена е по специална технология за релефно щамповане, гарантиращо максималната й здравина. PALOMA Sensitive Care е обогатена с естествени екстракти и есенции от билки, което я прави свежа и подходяща и за чувствителна и раздразнена кожа. Дерматологично тествана, от 100% целулоза, с PEFC сертификат - гаранция за отговорен произход на материалите. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 1 час, THE IIconic каза: А знаеш ли, че Марго беше в първия сезон на Сървайвър и беше изгонена позорно първа от племето си. Беше ТОП некадърница! Оригиналната Мани! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 7 минути, Blueberry каза: Оригиналната Мани! Като Мани втора няма! Тя е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Gentleman. Публикувано Октомври 21 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 21 😂😂😂 1 16 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 преди 3 часа , DevilWish каза: Откога и Преслава се опитва да бъде Счетоводителка? СМИСЪЛ, тя не става за това! Обаче сега отива в трета глуха и няма да рекламира Палома, защото Палома е една! Описание: PALOMA Sensitive Care е нова категория 4-пластова тоалетна хартия - изключително мека благодарение на специално селектираните за производството й целулозни влакна. Създадена е по специална технология за релефно щамповане, гарантиращо максималната й здравина. PALOMA Sensitive Care е обогатена с естествени екстракти и есенции от билки, което я прави свежа и подходяща и за чувствителна и раздразнена кожа. Дерматологично тествана, от 100% целулоза, с PEFC сертификат - гаранция за отговорен произход на материалите. Докато не прекръсти Паола на Палома. Тогава ще видиш кой кой е. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 11 часа , DarkChild каза: Докато не прекръсти Паола на Палома. Тогава ще видиш кой кой е. Ми като се мотае, още кога прекръстихме маймунчето. А уж ни четеше! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 13 часа , DarkChild каза: Докато не прекръсти Паола на Палома. Тогава ще видиш кой кой е. Преслава е зодия Рак, прекалено музикална, не може да анализира! Оказва се, че Паломчето е зодия Дева, девиз "Аз анализирам"! Тя е АНАЛизирала, че ТЯ ще бъде новото рекламно лице на Палома и ТОЧКА по въпроса! Познавам добре Девите, те са пресметливи и винаги анализират! Все пак имам до себе си едно такова същество и знам за какво става въпрос! Та, Палома вече го е пресметнала отдавна - да я избута, за да бъде новото рекламно лице! Преслава да я ориентира за нещо друго, тук вече не става! Анелия скоро ще рекламира ужасните бисквити "Анелия", че от Устата рекламно лице не става, аз обаче само от ТРАЯНА имам очаквания! Да я правят рекламно лице, на единствените хубави бисквити! Любимите ми! И да се завръща на сцена разбира се! Бисквити Траяна - само за VIP-ове! Най-добрият приятел на кафето! Но след такова добро угощение трябва и тоалетна хартия! За това кажи Здравей и Палома идва ни на помощ! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 57 минути, DevilWish каза: Преслава е зодия Рак, прекалено музикална, не може да анализира! Оказва се, че Паломчето е зодия Дева, девиз "Аз анализирам"! Тя е АНАЛизирала, че ТЯ ще бъде новото рекламно лице на Палома и ТОЧКА по въпроса! Познавам добре Девите, те са пресметливи и винаги анализират! Все пак имам до себе си едно такова същество и знам за какво става въпрос! Та, Палома вече го е пресметнала отдавна - да я избута, за да бъде новото рекламно лице! Преслава да я ориентира за нещо друго, тук вече не става! Анелия скоро ще рекламира ужасните бисквити "Анелия", че от Устата рекламно лице не става, аз обаче само от ТРАЯНА имам очаквания! Да я правят рекламно лице, на единствените хубави бисквити! Любимите ми! И да се завръща на сцена разбира се! Бисквити Траяна - само за VIP-ове! Най-добрият приятел на кафето! Но след такова добро угощение трябва и тоалетна хартия! За това кажи Здравей и Палома идва ни на помощ! ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Щастлив уикенд на всички неваксинирани 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Още по-щастлив уикенд на всички ваксинирани (за някои започна още вчера ) 1 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Щастлив уикенд и ходете да се лекувате с любов препоръчва Д-р. Магда Стоянова! ❤️ 😘 1 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Аз се доверявам само и единствено на д-р Радева. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 5 часа , DevilWish каза: Щастлив уикенд и ходете да се лекувате с любов препоръчва Д-р. Магда Стоянова! ❤️ 😘 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 А аз на д-р Емилова! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 преди 25 минути, xroflx9 каза: А аз на д-р Емилова! Защо на снимката са Галена и Джина Стоева? 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Не смятам да копирам Камелия, а да покажа на зрителите себе си такава, каквато съм, каза поп фолк дивата, която е треньор в "Гласът на България" https://ladyzone.bg/laifstail/lica/galena-mazhko-momiche-sam-i-sam-zdravo-stapila-na-zemjata.html?utm_source=bTVNovinite&utm_medium=RSS&utm_campaign=traffic_from_article&_ga=2.165582143.1872203105.1634931091-265368283.1629407089 Похвалите те притесняват? Много. Винаги. Когато някой започне да говори хубави неща за мен, ми става неловко, започвам да гледам на другата страна и искам по-бързо да сменим темата. Здраво стъпила съм на земята. Достатъчно е да ми кажат – хареса ми. Не изпитвам нужда от хвалби и ласкателства. Излишни приказки. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Изпълнителите отново започват да идват при нас. След като вчера се откри новият ни клуб Planeta Payner Onyx , на 29 октомври там ще пее Малката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Изпълнителите отново започват да идват при нас. След като вчера се откри новият ни клуб Planeta Payner Onyx , на 29 октомври там ще пее Малката. И Преслава, и Софка ще пеят при вас. Труден избор, а? И 2те дружки на Косьо 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Добър ден с новата ЛИДерка! П.П. И честит творчески юбилей на старата! 18 години Гергана - 15 във фирма "Пайнер", след това във фирма "Лидл"! ❤️ 3 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Нови песни няма ли да излизат? Директно в зимен сън ли ще изпадат всички пак? 🙄🙄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари